Bir gidiyorlar 1 hafta yok, 2 ay yok, 3 ay yok..😃
Bu iş seyahatine çıkanlardan aldatmayan yoktur bence😃
Bu iş seyahatine çıkanlardan aldatmayan yoktur bence😃
Ya artık genellemelerden bıktık. Bende iş seyahatine gidiyorum. Nasıl hayal ediyorsunuz. Taş gibi mini etekli güzel bir sekterle yan yana odalar akşam o geliyor iş ile ilgili konuşurken konu başka yere mi geliyor. Hangi dünya bu. Nerde yaşıyorsunuz
Kesinlikle katılıyorum uzman olmadan önce iş gereği gidip geliyordum İzmir'e sürekli haftada 2 3 defa daha artık arkadaş yapma gereksinimde bulundum 😄 haftada 3 kez buluşuyorduk
Cevap
92Cevap
Her erkek kısmı sıkıntı. Her erkek aldatmaz
Aldatır bro
🤣Her erkek mi emin misin son kararın mı
Son kararım hemde jokersız 😂
Yanlış cevap verdin sister elendin seni 1000 lira ile uğurluyoruz 🤣🤣
Vuhuu kısa günün kâri 😂 ama nerdeyse her diyelim
Neredeyse her de yanlış 🤣🤣
Her geçen bir kelime ile kurulmuş cümle yanlış olur. Hiç kadın yüzü görmemiş, gün yüzü görmemiş erkeklere ayıp olur 🤣🤣🤣
Onlarda da potansiyel vardır sen Merak etme 😂
Sanki kızlar sütten çıkma ak kaşık tabi tabi 🤣🤣
Mesaim başlıyor byeee 💃😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Eğer imkanlar sunulmuşsa evet aldatır. Nedir bu imkanlar, mesela sekreteri ile birlikte yollanmışsa kesin o gece ihanet eylemi gerçekleşecek demektir.
Erkekler fırsatı yakaladığı zaman wc'ye giderken bile aldatırlar. Bunun adına da doğamız böyle der geçerler. Hâlâ ilkel güdülerini eğitemediklerini asla kabul etmezler.
Neden illa erkekler aldatıp duruyor? Aldatmıyoruz arkadaş yok öyle bir şey ki çoğu erkek istese de aldatamıyor. Yani sürekli aldatılma olayını kafanıza getirmeyin bence. İş seyahatine gidiyorsa işi olduğu içindir. Adam eve ekmek getirmesin mi? Çocuklarının karnını doyurmasın mı? Hep bu dizilerden filmlerden etkileniyorsunuz valla. Normalde öyle şeyler yok valla.
Kesin yoktur😃
Burnunun dibindekini aldatan erkekler aylarca eşinden uzak duracak ve aldatmayacak..
Evet aldatmayacak :D Örnek : Me :D
Fırsatını bulunca affetmez.
Şimdi herkesi aynı kefeye koymayın muhabbetine girmeyin.
Asalak muhabbet bunlar.
Fırsatını bulsa seks seviyorsa ki sevmeyen yoktur.
Erkekte kadın da fındıkları kırar.
Herkesin ilgi olarak aç kaldığı bir an vardır o anı doldurabileceğini hissettiyse zincire vursan durmaz.
Bu tümüyle bir ön yargı bence. Şöyle olsa her erkek her kadın aldatır diye bir kaide yok. Ben aldatmam. Kendi bakırımı dışardaki bir elmasa değişmem.
Adamlığın kitabını yaz da, herkes nasiplensin kral😂
genelleme yapmak kadar egoist bir düşünce yok ayrıca aldatmak ve erkekler cümlesi neden sürekli yan yana anlamış değilim aldatmak karaktersizliktir cinsiyeti yok bunun ister iş seyahatine çıksın isterse başka bir durum olsun her insan aldatmaz aldatanlar acizdir
Allah aşkına bir kere aldatilin da kurtulun şu korkunuzdan ben bıktım şu tarz soruları okumaktan. Aldatılmak dünyanın sonu değil büyük bir tecrübedir insanı büyütür acının her türlüsü insanı büyütür. Ne kadar kuruntulusunuz güvenmiyorsanız sevmeyin evlenmeyin zorunuz ne anlamıyorum ki.
İş seyahatine veya belli sebeplerden dolayı sürekli şehir veya yurt dışına çıkan erkekler mutlaka aldatır diye bi genelleme yapamayız.
Burda devreye karakter ve kişilik giriyor.
Eğer karakterliyse dünyanın öbür ucuna da gitse hayatındaki kişiyi aldatmaz. Eğer karaktersizse uzaklara gitmesine gerek yok nerde olursa olsun aldatır.
Ben evden çalışıyorum valla netflixte tercümanım. İş seyehatim sadece salona gitmek olur 😂 orada da aldatabileceğim herhangi birini bulabileceğimden şüpheliyim. Zaten aldatabileceğim bir sevgilim eşim de yok.
Burnumuzun dibinde ki erkeğe bile güven olmaz. Akrabalardan eşi is icin yurtdisina çıkan var kadınlar da yalnız kalmamak için baba evinde kalıyor aylarca ulan hiç mi dusunmuuolar bu adam yabancı karılar ile ne halt yer diye
Senin erkek arkadaşların baya garipmiş ki bu tarz düşüncelere çok alışmışsın :D
Aldatacak insan yanındaki komşunlada aldatır. İçinde şeytan tüyü varsa rahibeyi yoldan çıkarır :D içinde yoksa ruhosbuyla kanka olur :D
Aldatmayan aldatmaz bunun 3-5 ayla alakası yok.
Aldatmak istedikten sonra markete gidiyorum diye evden çıkıp aldatanlar da var
Karakter meselesi tamamen
Aynen öyle kesinlikle
Yurt dışıysa mutlaka, midesi geniş olan her yerde aldatır. Hatta önceden esprisini yaparlar "belki daha güzel kızlar vardır." gibisinden. İğrenç ama böyle.
Bu genellemeye katılmıyorum aldatmayanlarda vardır..
Yurt içi ve yurt dışı seyahate cok cıktım ama aldatmadım hıc. Hatta Almanya’ya uzun surelıgıne gıdecem dıye eskı esımı de götürmüştüm aklı kalmasın dıye.
ben uzun süreli iş seyahatlerine çok fazla çıktım sevgilim yok iken çok fazla çapkınlık yaptım oda rusyada iken. türkieyde ise sevgilim varken aldatmadım çokta çapkın değilim zaten kendi halimdeyim :)
Her erkek diyerek kısıtlamaya gerek yok...
Her karaktersiz yapar. Cinsiyetle bir alakası yok
İş seyehatine cikanlardan ümidi kesiyorum ben
Bi sürü güzel kadın var
Aşırı kıskancım kafamda kurup kurup ağlarım o dönemlerde 😂
Saçmalık bu ona bakılırsa kadınlardan da gidip aldatan var karakter meselesi bu kadın- erkek diye bakmayalım duruma
Aldatmak fiziksel bir şey olmaktan önce zihinseldir. O sebeple illaki iş seyahatine çıkması gerekme,. Aldatmak isteyen her yerde aldatır.
Yaşa be böyle düşünen çok az kaldı
Yemin ederim iş seyahatine çıkan kadın / erkek hiç fark etmez %99 aldatıyordur.
Ben çok karşılaştım...
2 ay 3 ay iş seyahati mi olur 😄😄
2. Evine gidiyor işte 😂
Onlar kesin aldatıyor dur aslflg
Aldatmayan erkek varsa beğensin, kanki olalım 😃😃 Yakın, uzak hiç fark etmiyor. Fiziksel olmasa bile, gelene geçene de bakıyorlar.
😃😃😃 aha aha aha okurken güldüm zira bir iş seyahatindeyim ve aldatmıyorum
Ayrıca yoğun işten güçten zamparalığa fırsat kalmıyor 😃😃
Valla ben hiç yapmadım da, karım yapıyormuş 1-2 yıldır biriyle 🤣 halen de devam ediyor, evden ayrıldım, boşanıyorum.
Ciddi mi
Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Aldatıyorsa bile iş seyahatiyle alakası yok her uzak kaldığında aldatıyordur
Seyahatsiz çalışanları tercih edin. Elinizin altında olsun.
Ne meraktan çatlar, kendini tüketirsin ne de aklında senaryo oluşmaz.
Bu zamana kadar aldatmadım kimseyi ama bundan sonra takacağım boynuzlarla Osmangazi köprüsü yapılacak
Hayır eniştem sürekli yurtdışına çıkar çünkü ceo
Ama kuzenime aşıktır asla aldatmamış aldatsa kuzenim durmazdı
Sürekli iş seyahati yaparım ama daha o haltı yemiş değilim
Var ama hemde çok var. Ben de Antalya civarına eğitim amaçlı gittim. Erkeklerin az bir kısmı aldatıyor. Aldatanların oranı yüzde 30 u geçmez sanırım.
Bunun erkekle alakası yok fırsatı olan her insan aldatabilir sadece fırsatın derecesi önemli. Ama çok nadir de olsa var aldatmayan insanlar.
Her kadın nasıl aldatmıyorsa erkek içinde geçerlidir çünkü aldatmak cinsellik değil karaktere zihniyete bakar
Grup halinde gidilirse o iş pek yapılamaz ama 1-2 kişi gittiyse ve o işe meyillilerse illaki aldatırlar...
Bu mantığa göre anama babama yardıma gidiyorum diye memlekete 1 ay giden kadınlar da aldatabilir
Heeee. İş seyahatine gidince karılar da bekliyordu, gelsede bizi s. kse diye.
Devri alememi cikiyor is seyahatine mi o ne oyle 😂
Ne kadar mantıklı bi soru😂muhtemelen babanda bir kaç kez iş seyahatine çıkmıştır 😂
Bence de yoktur deyip gerçekten yapmayan yürekli yiğitlerin günahını üzerime çekiyorum 😂
Hakedini aldatin acimayin! Kocasına karşı isteksiz sorumsuz umursamaz kadınlar hakediyor.
Aldatmak için iş seyahatine gerek yokki, aldatan kişi nerede olursa olsun aldatır.
Çok iş seyahatine çıktım ve gayet de aldatmadan döndüm.
Cinseliğe düşkünse bence afetmez evde yatakta nasıl doyumsuz ve sınırsızsa sen düşün ne yapacağini
Ben çok iş seyahatine gittim. Hiç aldatmayan arkadaşlarım oldu
Yanindayken ki skora gore hesap edebilirsin 🤷🏻♂️
2 ay 3ay iş seyahati mi olur bir de şu açıdan bakalım o süreçte acaba kadın kocasını aldatır mı?
Genelleyemem ama zaten aldatmak isteyen biri için iş seyahatide şart değil. aldatmayacak olan da hiçbir şekilde aldatmaz.
aldatma değil de ihtiyaç giderme, günübirlik pompalamasyonlar falan oluyordur % 1000
gerçekten seven insan ister bir ay uzak kalsın ister bir yıl yine de aldatmaz, aldatma tamamen sevgisizlikten doğan sonra bahanelere sıkıştırılan bir eylemdir
Kocamı bilmiyorum ama kocam iş seyatine gidince eski sevgilimi çağırıyorum🤭🤭
Erkeğin yaptığı çapkınlık mesai saatleri içerisinde gerçekleşiyorsa aldatma sayılmaz
Uzun süreli gidiyorsa aldatma olayı cazip gelir eerek dayanamıyor
Ya kadın aldatıyorsa?
Aldatma cinsiyet işi değil karakter meselesi zaten öyle bi yoldaysa yakınında olsa bile aldatır
Hayret "sinir oluyorum" ile başlamamışsın. Konuna gelince karakter meselesi. Şahsen ben yapmadım 15 gün gitmiştim.
İşi seyahat olanlar olarak biz ayvayi yemisiz o zaman
Alakası yok her insanı aynı kefeye katamayız
Yaşa be herkes yazmış aldatır 3 yıl boyunca işim gereği düzenli olarak seyahat ettim hiçte aldatmadım
bu kızlar sevgilisi olan ya da evli erkekleri neden rahat bırakmazlar…
Aldatan insan zaten yapar... iş seyahati şart değil
Gerçekten işleri olamaz mi erkeklerin. Neden herkes aldatır kafasındasiniz ki
Yerine göre değişir rusya ukrayna yunanistan hollanda taylant cepte haa suriye katar afgan sa korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?