Ben seni kaybettim diye üzülmedim Benim kaybettiklerim Çok daha fazlaydı senin bendeki varlığından Ben insanlara olan inancımı, güvenimi, Aşkla atan yüreğimi kaybettim Ben seni severken kendimi kaybettim Aynadaki bana hergün yabancılaştı ruhum boğulurken Bütün benliğime ihanet🖤
Eski sevgilim beni ekledi konuştuk falan sonra zaman sonra bunu paylaştı sayfasında sayfada bı tek ben varım bana gönderme yaptı yani.. ne demek istedi ne cevap vermeliyim bilemedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Yani kısacası setinde değilsin diyor ama o bunu demek kstemiyor edebiyat yapmış ama gerçek niyetini yalnisnsozlerle açıklamış 💩mis sivalamis resmen
Hiç bişey anlamadım dediginden daha açık yazabilirmisin
Bu yazdığın dan anlaman gereken umrumda değilsin benim yaşadıklarımın yanında okadar şey yaşamış yani ama gercekte bu anlamdaki söylemiş bilemem kırıcı bir laf bence edebiyat yapmaya çalışmış batirmis
Ne alaka ki kendi terk etti beni sonra çıktı yeniden ortaya hemde sekiz sene sonra böyle bişey paylaşması ne alaka anlam veremedim biride hala seni seviyor anlamına geliyor dedi ama orada bence senin dediğin gibi umrumda değildi. Dio ama ozaman niye benimle dostça konsmak istiyor
Çünkü malın teki tutarsız biri
Hem son kez görmek istiyorum dedi bana ölmeden gün yüzüyle dio sonra ben dedim yanlış bişey anlasilmak istemiyorum öyle dusunuyosan yazmam dedim sonra dostça konuşalım muhabbetin iyi kaybetmek istemem öyle yanlış anlamadım asla aklıma gelmedi dedi sonra bunu paylasio sekiz sene cikio karşıma bide kendi terk edio üstüne bunu yazio bana
Kusura bakma ama ayrildigin için sevinmelisin çok canım hareketler
Orası öyle tabide insan seneler sonra neden ne alaka diyor işte nasıl tepki vercegimide şaşırdım zaten
seni seviyor hala
Terk eden kendisi bu arada.. ama ben seni kaybettim diye üzülmedim dio girişte nasıl beni hala sevebiliyor ki
Sevmese bunu yazmakla uğraşamazdı
Biyerden alıntı kendi yazmamış baktım buldum 😆😆 sanmiyorum ya hala sevdiğini sekiz sene sonra hala birini sevebilmisin hemde terk ettiğin başka kıza gittiğin halde
Vay üç kağıtçı o zaman hiç umursama görmezden gelmek yeterince iyi cevap
Öyle yaptım normal yazınca cevap veriyorum o kadar 🥰
Cevap vermen bile hata senin kendini düşük gösteriyorsun
@Hüseyin5834 öyle mi oluyor.. yani ben yanlış anlama benim hiç bisekilde sana karşı biseyim olamaz dedim dostça dedi konuşmak istedim dedi öyle diyince bişey demedim yazınca yaziorum o kadar
@Hüseyin5834 hey
Yazma
Birde bu işin dostu mostu olmaz yanj
@Hüseyin5834 dostça dio o kadar yaşanan şeye neyse tamam dedim arada merhB falan o kadar özel hayatımı sordu kızdım ozr diledi kırmak istemiyorum daha artık seni dedi
Abla bir erkeğin ya da kadının farketmez
Dostu olmaz eşi olur ya da sevgilisi olur
Özel hayatını kimki soruyor o artık senjn için sıradan bir insan
@Hüseyin5834 eş olamayız sevgili de oda ondan dedi herhalde bilmiorum yazmam dediğin gibi bian öyle dostça falan diyince ne olcak arkadaşca yazabilir insan diye düşündüm
@Hüseyin5834 bende kızdım zaten oda özür diledi kesinlikle özel yaşam sorusuna cevap vermiorum anca naber falan olayı
Kes muhabbet i gitsin
Seni kandırıyooo
Bende öyle düşünüyorum ama ne demek istediğini anlamadım kendi terk etti zaten seneler geçti üstünden.. şimdi seni kaybettim diye üzülmüyorum dio biliyorum zaten uzulmedigini ne alaka ne demek istediginide anlamadim ki
Boşta kaldı geldi kanka
Aradan yıllar geçiyor yine geliyor ee zaten seven insan gider mi ne olursa olsun gitmez
Bu kadar da saf olmayın
Yok be ne safi bende inanmadim ki zaten yani ne alaka dedim hatta anlayamadim o yüzden burdaki beyfendilerden akıl almak istedim inansaydim bende seni seviyorum derdim herhalde direk 🤪 boşta kalamaz.. zamanında beni terk edip gittiği kızla hala beraber
Ee daha ne
Ama seninde hâlâ içinde ona karşı bir his var ki soruyu sormuşsun abla
Yok be benimki kazık fazlalığı sadece o kadar
Bul birini kafandan çıkar kazıkları
Bak hayatta kendinden fazla kimseye değer verme
En çok kendini sev
Sekiz sene içinde onu yaptım şimdi değiştim güçlü oldum diyr yazio herhalde ozaman eziktim gucsuzdum sağlam duramiodum şimdi öyle değilim demiş birine çok değişmiş diye ondan yazio herhalde
Sen safsın abla ben seni azda olsa çözdüm
Çok açık sözlüsün sağol
Abla. Niye Dion 22 yaşındayım orda rast gele yazdım yaşı
Nezaket den dolayı
Teşekkür ederim
Zarfflıyor yeme 😀
Nasıl yani ne ye zarfliyor kendi terk etti bide utanmadan seni kaybettim diye uzulmedim dio ne demek istio bu ya beynim yandı
Yani üzgünmüş gibi takılıyor.
Sekiz sene sonrami üzülmüş ah canım benim o sekiz senede neler oldu bı bilse ne sular aktı gitti
8 sene mi naptınızzzz ya
Valla öyle