Hem konsere davet edip hem bilete pahalıymış diyen erkeğe anlayış gösterilir mi?

En sevdiğim sanatçının konseri vardı. Sevgilim 1 ay önceden söyledi bana gidelim diye. Kendisi bu arada doktor. Bende olur demiştim. Sonra bir problem oldu ve kendisi gelemeyecek gibi oldu. Beni de kaç yıllık yakın erkek arkadaşım en sevdiğim sanatçının konsere davet etti o da sevdiğimi biliyordu. Hemde biletleri almış. Bende çok mutlu oldum. Sevgilime söyledim işi hallolmuş onu iptal et gitme birlikte gidelim dedi. Bende bir şekilde çocuğa utana sıkıla söyledim. Biletleri alacakken offf ne kadar pahalı ya dedi. Ve o kadar bozuldum ki. Ek kontenjan biletleri varmış en ucuzu ayakta dururuz bilmem ne dedi herkes otururken o ucuz biletli olanlar ayakta. En ucuz biletin bile ucuzunu söyledi. O kadar sinirlendim ki. Sorun bileti alıp almaması değil. Ben zaten ondan hiçbir şey talep etmem. Kabalık değil mi bu? Çok pahalı ya dedi telefonda. Üstelik davet eden kendisiydi. Ben beni götür demedim. Bugüne kadar ondan hiçbir isteğim bana şunu al bunu al demedim. Doğumgünümde bir çiçek bile almamış insan bu. Dün sinirden kavga ettim. Haklı değil miyim? Normal arkadaşım bile gidip bileti almış. Sevgilimin yaptığı muamele bak. Yüzüme vurur gibi pahalı bilmem ne. Madem pahalı ne diye davet ediyorsun? Haksız mıyım? Bugüne kadar kendisinden hiçbir talebim olmadı. Kendi davet edip kendi pahalı diyor. Bu nasıl bir kabalık. Bir daha beni davet etme diye bir sürü şey söyledim ağzıma geleni.
Hem konsere davet edip hem bilete pahalıymış diyen erkeğe anlayış gösterilir mi?