Eşimin arkadaşlarından nefret ediyorum?

Arkadaşlar gerçekten aklı selim birileri yazsın. Biz yeni evliyiz , aslında eşim arkadaşlarıyla sürekli görüşen biri değil. Ayda bir diyebilirim... Ama ben bu insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Dostum dediği adam iki çocuklu evli ve karısı hamileyken ramazan bayramında gece 11de arkadaşlarıyla sokak köşesinde içen bir adam. Belki diyeceksiniz ki bu onun kötü biri olduğunu göstermez. Ama bana çok ters! Bu adamlardan sana hayır gelmez diyorum. Seni de kendine benzeteceklere getiriyorum, bu sefer eşim başlıyor sen beni çocuk yerine koyuyorsun, sen bana güvenmiyorsun, ben mal mıyım diyor. Ayrıca sanane benim arkadaşlarımın ne yaptığından diyor. Sen onların karısyla kızıyla ilişkisini nerden bilebilirsin diyor... Ben sadece onlarla konuşuyorum muhabbet ediyorum sen niye böyle şeylere takiliyosun diyor... Ama bu adamlar öyle adamlar ki. Benim hamilelik haberimi verdiğinde eşim eeee artık bı 100luk chivas regal alırsın diyorlar. Ya bu ne arkadaş? Dediği içki 400 lira. Ya şükür et ne güzel hayırlı olsun diceklerine... Sonra ben bu ne biçim insan diyince ben kötü oluyorum. Eşim diyor asıl sen kotu kalplisin.. bizim aramizda muhabbet, şaka diyor. Vallahi bıktım sizce ben abartıyor muyum? Dediği gibi arkadaşlarının bk. tan yaşam şekli beni ilgilendirmez mi?
Eşimin arkadaşlarından nefret ediyorum?