Arkadaslar bugün uniye gittim boyum 1.71 sınıfta yaklaşık 20 kiz 5 6 erkek vardi , ve ben hariç bütün erkekler 1.78 üstüydu benim boyum 1.71😥
Napicam ben ya , çoğu erkek artik uzun ben tiril gibi kaldım beni sınıftaki kızlar istemez ya sonunda o kadar uzun erkek var...
Zatne karakter de önemli değil artık, sevgilim olmayacak iste...
Napicam ben ya , çoğu erkek artik uzun ben tiril gibi kaldım beni sınıftaki kızlar istemez ya sonunda o kadar uzun erkek var...
Zatne karakter de önemli değil artık, sevgilim olmayacak iste...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boyu takıntı etmemelisin. Onlar senden uzun diye sende onlar gibi olmak zorunda değilsin. Takma bile kafana. Kendine çeki düzen verdiğin sürece sorun yok.
Kanka kizlar takıntılı boya ya
Boya takan kızlardanda zaten hayır gelmez sana dostum, kalbi güzel kızlar hala mevcut, bulması zor olsada.
Zor iste bayafi
Neden o kadar az kişi vardı? İlk gün nasıl geçti bu arada
Muafiyet atlatma sinavi ya
173 sevgilisi olan ben
Tamam da o kadar uzun var lrda neden beni secsinlee
Böyle eziklik yaparsan seni seçmezler 20 tane kız grubum var bir tanesi boy konuşmuyor erkeğin silahi sempatiklik özgpven ve komik olmasıdır
Bende öyleyim zaten reis kizlar benim esprilerime güler hep , agzim laf yapar konu açmasını bilirim...
Ama yine de boy bana eksiklik gibi geliyor ya cinku kizlar takıntılı ya
Kızlar değil sen takıntılısın bak bir soruna lütfen özgüvensizlik akıyor
Ya hayır ozguvensiz değilim de uzun erkekler varken ne bilim 1.71 e neden baksınlar, birde bu boy ortalaması yükselmiş mi ya kizlar da erkekler de uzun masallah
Bana niye baksınlar diyorsan kısaca dönüş bellidir
Uzunlar ama be reis, kizlar uzun sevmiyor mu yalan mi be
Buraya gel ya bu konuyu konuşmamız gerek
Ne konuşcaz
Kizlar boya inem veriyor mu vermiyor mu , arkadaşlarına sor mesela
Boyda önem verdiğimiz tek şey bizden uzun olmasıben 168’im sevgilim 173 kimse için onun tırnağının ucunu bile değişmem on numara adamdır. Diğer arkadaşım busenin sevgilisi ise 175 buse 172-73 civarı
Tamam da bu 1.80 den asagi olmaz diyor kizlar o ne
Onu kızlar değil erkekler yapıyor takıntı haline getiriyorlar öyle bir şey yok bir tane bile 180 diye zırlayan kız görmedim baya da sosyalimdir
Tamam da twitter da hep uzun boylu erkek diyorlar kisa erkekle asla sevgili olmam diyorlar
Tweeterda sen her şeyi gerçek mi sanıyorsun?
Bak dışarı ciktigim zaman mizlarin yanında hep uzun erkek ama kisalar sap vallah billahi
Öyle inanıyorsan öyle olsun başka bir şey söyleyemem ama net özgüvensizsin bu daha büyük bir problem kızlar için haberin olsun
Sakin ol ya, hoslandigi. Kiz instagram da 1.80 erkek ovmus ondan moralim bozuk
Reis nerdesin ya
Hey nerdesjn
Ne diyeyim?
İnanma kiza kardeş bu 1.80 erkek bulsun sevgilisine tekmeyi basar
@Markeloff hoooşt slağa bak siz aşktan sevgiden ne anlarsınız tutturmuşsunuz bir boy da boy o kadar dert ediyorsanız öldürün kendinizi millete karışmayın
Boya çok takıyorsunuz gereksiz bence
Kizlar takiyor aga
Kendim uzunum 1.-55-60 boyundakiler için 1.71 çok ideal bir boy
Onlar 1.80 istiyor
Çoğuda uzun bulamıyor oyle reelde.
Yoo disarida bakıyorum hepsi de buluyor