Güncellemeler
+1 yıl
Ve çocukla aralarından su sızmaz diğer ortak arkadaşlarım düğünden paylaşımlarını gizlediler belki ben üzülürüm diye ama bu çocuk paylaştı beni ekledikten sonra. Sonrada bir cafede hikaye paylaşıyorlar beraber
Güncellemeler
+1 yıl
Bu yılanları hindistanda ki kobralar gibi oynatmalı 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyük ihtimal öyle aman boşver ya asıl o yandı evlilik zor iş aga insanın saçını başını döker😂
Hele böyle küçük oyunlara başvuruyorsa o evliliği sindirememiş kendine eskiyen davaları güdüyor
gereksiz tabi evlenen biri hala eski sevgilisiyle ilgileniyosa sorun vardır. Valla benmi dünyadan uzağım anlamadım çok tuhaf insanlar var ya
Aynen öyle belki payı yoktur eski sevgilimin diyeceğim ama bu çocuk niye böyle bir şeyle uğraşsın onun haberi olmadan
vardır bence aman hiç düşünme valla bak çevremdede var böyle arkadaşlarım ki ben bile soğuyorum. kızlar genelde böyle boş kişileri çok seviyor bu hataya düşüyolar maalesef. kaliteli işinde gücünde hayatına bişeyler katıcak birini tavsiye ederim. kız kankalarımda buna yakın şeyler yaşardı dertleşirdik biliyorum o yüzden
Çok şükür kardeşim iki senedir hayatımda beni gerçekten seven benim için canını bile ortaya koyacak bir adam var böyle naylon erkekten kurtulduğum için çok şanslıyım 🙏
iyi o zaman sevindim senin adınaa
Çok sağ ol güzel kardeşim en iyileri senşn olsun 🙏
sağoll olur inşallah şimdilik buralarda takılıyoz işte yalnız keyfim yerinde yarın fenerin maçı var arkadaşla kafeye gidip çayla onu izlicez mutluluk budurr kdkddk
Ortak arkadaşınız yoluyla eski sevgiline koruyucu hediye et ürer falan maazallah
Hay klavyede yorum yazan ellerin dert görmesin bu kunduz tiplilerde üretecek işte 😂
Ne yazık ki 😂
Oynadıkları oyun o kadar basitki ıq su 1 puan olan bile anlar 😂
Mükemmel ya 😂😂😂
Bitanem bu soruyu zahmet edip burada sormana bakılırsa görünüşe göre baya üzülmüşsün bu durama?
Bilinçli yapılan bir şey diye üzüldüm aslında güncellendim soruyu zaten tam açık yazmamışım ☺️
Boşver takma kafana. Kasıtlı bir şekilde fotoğrafları senin görmen için çabalıyorlarsa bu durum onların aralarında popüler olduğunu gösterir. Belki de paylaşan çocuk senden hoşlanıyordur😅
Paylaşan değilde eski sevgilinin unutamadığı belli oldu bu küçük oyunu o tezgahlamıştır arkadaşında düşünecek zeka yok çünkü 😂
O hâlde eski sevgilinin seni terkedip başka birisi ile evlenmiş olmasına rağmen yine de zeki bir insan olduğunu kabul ediyorsun?
Güzel yere değindin 👍🏻Şöyle düşün eski sevgilinin ıq 1 de diğerinin eksi 1 ☺️
Ne yazık ki üzelerek söylemeliyim Iq seviyesi 1 olan bir insan ile henüz karşılaşılmadı. Zihinsel engellilerin bile Iq seviyleri daha yüksek. Ayrıca eksi 1 diye bir Ig seviyesi zaten yoktur. Bana öyle geliyorki yaşadığın ihanetten dolayı onları hafife alıyorsun. Eminim Iq seviyeleri çok daha yüksektir
Abartma sanatı benim ki tabi ki biliyorum olamayacaklarını ama Zeki olan bir insan bu oyunu oynamazdı çok belli çünkü. Ama sinsilik taktire şayan ☺️Be yanlış yapılan şey belirli bir yaşa gelmişiz hoş değil ergence hareketler
Ama bence bir açıdan baktığımızda bu durum senin için de iyi olmuş. Çünkü hâla ona karşı hâla bazı duygular besliyor olabilirdin. Çocuğun evlendiğini görmen, ona karşı beslediğin duyguların filiz vermeyeceğini anlamanı sağlamış ve bunun yerine onun unutmak için seni teşvik etmiş olabilir. Bu resmi görerek ona karşı beslediğin bütün duyguları çöp kutusuna atıp kendine yepyeni bir beyaz sayfa açmıs oldun
Evet kesinlikle bir kere daha bu ilişkiyi yürütmeyip terkettiğin için haklı olduğumu anladım hayatımda o kadar güzel o kadar naif düşünceli bir adam var ki dualarım kabul oldu 🙏
Ciddi olamazsın zaten halihazırda yeni birini bulmuş muydun?
İki senedir bir ilişkim var zaten ama bu şahıs benden önce bir ilişki bulduğu halde yediremedi beni sevdiğinden Falan değil yani. Ben onunla ilgili her şeyi hayatımdan sildim bir iki ortak arkadaşımız vardı onlarla da ayrıldıktan sonra hiç konusunu açıp konuşmadık. bu hikayeyi paylaşan beni ekleyince şaşırdım kabul ettim düğün fotoğrafını gördüm olay bundan ibaret ve kesinlikle o eskiye bir hissiyatım yok.
Sadece ortak arkadaşımız bana düğünğ olduğunu Ağustos ayında söylemişti dalga geçtik hatta ne hayaller kurardın dalan diye
Durum gerçekten de çok ilginç bir noktaya gidiyor. Bana göre ikinizde az da olsa hâla bibirinize birtakım duygular besliyorsunuz. Onun böyle bir davranışı sergilemesinin sebebi fotoğrafı görmeni sağlayıp hayatında senden sonra gayet iyi durumda olduğunu ve mutlu bir evliliğe adım attığını görmeni sağlayarak seni kıskandırmak. Belliki evlenesine rağman bile hâla aklında kendisini sana ispat etme çabası var. Ancak seninde böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiğini göz önüne alırsak besbelliki sen de hâla onu ciddiye alıyorsun
Sevgi yok benim kesinlikle ama bana o kadar kötü davrandı ki bazı kötü duygular besliyorum beslememem lazım hiç bir hissiyat o konuda kesinlikle haklısın 👍🏻Beni evlenmeye layık görmüyordu beyefendi bir gün benle dalga geçiyordu çünkü çok seviyordum onu baktım dalga geöiyor bir gün hayatıma adam gibi biri girerse sen benim hayatımda hiç olmamış olacaksın isminin a su bile geçmeyecek hayatımda dedim o laf ona baya koymuştu
Alev at hikayeye 😂
Keşke hiç bakmayaydım ne bileyim böyle olacağını 😂kahrolduğumu sanacak canım kunduzlar 😂
Koyar ama be verdiğin emeğe harcadığın zamana üzülür insan.
Zamanında çok üzüldüm dostum değmeyecek adam için yıllarımı harcadığıma ama bu basit oyunlar bile terkederek en iyi kararı verdiğimi gösterdi
Yürü be kim tutar seni.
Güçlüsün.
Hayat kardeş ezile ezile bütünleşmeyi öğrendim artık yıkamazlar beni böyle saçma oyunlarla
Böyle senin gibi insanları severim ya. Kendinin bilincinde olan.
Ufak bişeyde ağlayıp sızlamak yerine güçlü duran
Eskiden öyleydim küçücük bir şey bile beni yıkardı çünkü tecrübem yoktu hayatı toz pembe sanırdım
Ne mutlu sana hayatı çözmeye başlamışsın
Düşene tekme değil direkt bıçak sallıyorlar o yüzden düşmemek için savaşıyorum
Ben olsam kabul etmezdim arkadaşı.
Aklımdan geçmezdi böyle bir şey yapacakları yılanlar sürüsü 😂