Heves… Bir hevesle başlanıyor ilişkilere, kaşını gözünü, bedenini seviyoruz karşımızdakinin. Sonra gerçeklerle karşılaşınca soğuma başlıyor. Görsellik cezbedince bir hevesle dalıyoruz ilişkiye, sonrasında bitişte hızlı oluyor. Herkes alacağını alıp gidiyor. Ha bu yazdıklarım benim ilişki anlayışıma ters. Genel olarak gözlemlerimi yazdım
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İçini boşalttıkları için her şey sahte oldu artık her önüne gelene ölüyorum bitiyorum yalanlarını söyledikleri için ve niyetleri evlenmek değil de gönül eğlendireyim sonra bakarız bir şekilde kafasında oldukları için. Herkes şu yalanı söyler ya biz zaten evlenecektik ama yaa bu sadece kendini kandırmaktır evlenme niyeti olan biri 5 10 yıl sevgili kalmaz kendi işin evin varsa tanışma faslına geçersin nişanlanırsın 10 yıllık ilişkim bitti diye zırlayan ahmaklar var bu ülkede evlenme niyeti olmayan her ilişki boştur ve eğlenmeliktir.
Sence bunlar tesadüf mü sevgili ve flörtün yaygın hale gelmesiyle evlenmenin değersizleşip boşanmaların artması ve evliliklerin azalması? bence asla değil. İkisi bir biriyle doğru orantılı. Şu anki genç veya yetişkin insanların zihniyeti aynı hepsi eğlenmelik bakıyor olaya ilerisini düşünmüyor zevkimi alayım yalnız kalmayayım da gerisine bakarız bir şekilde ben buna şiddetle karşıyım. Niyetini en başta bileceksin ona göre birliktelik kuracaksın kendi yapına göre insan seçip onla yoluna devam edersin
Hak veriyorum sana. Günümüzdeki ilişkiler bu sebeple başlıyor sudan sebeplerle bitiyor maalesef. Zaten isteyen evlilik öncesi de herşeyi yaşıyor.. Bu şekilde evlenme oranıda düşer haliyle. Bu çağ öyle bi çağki sadece heva ve heveslerini dikkate alan. Zevkleri için yaşayan bi nesil var dünyada. Haliyle bu olanlar da kaçınılmaz oluyo
Evet saçma sapan bir slogan bulmuşlar neymiş "namus bacak arasında değil" kendi yedikleri naneye kılıf bulmak için bu saçmalığı savunuyorlar özellikle erkeklerin işine geliyor en çok yani ilişki yaşayıp bakire kız isteyebiliyorlar bundan yola çıkarak kızlar da yediği nanelerin üstünü kapatmak için yapıyor bunu bekaret sadakati temsil eder istiklal marşımızda bile değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli deyip söyleriz ama yaptıklarımız ile tamamen ters orantılı. Böyle yaparak evliliğin ve bekaretin içini boşalttılar herkes istediğiyle yatar oldu ne evlilik kaldı ne de aile ortamı önüne gelen boşanıyor bu durum beni tedirgin etmeye başladı
Rahatlık hat safhada çünkü her şeyi yaşıyorlar sonra sıkılıp ayrılıyorlar biz pencereden bi kere görelim diye sokakta basmadık yer bırakmazdım mahallede kimin televizyonu bozulsa çatıya çıkar düzeltirdim sırf bi kere göreyim diye ömrüm Mart kedileri gibi çatılarda geçti
Merhaba Günümüzde yaşanan her heyecan, her duygusal bağlanma ya da bi şekilde tensel temasın geçtiği ilişkiler aşk adı altında toplanıyor. Bana göre o derinlikte bir his kolay kolay yaşanmaz. İnsan nasıl olurda aşkım deyip, akşamına bye bye yazar ki? Komik ve çok yavan tatlar bunlar aşk değil.
Çünkü aşkı çabuk tüketiyorlar. Sevmeyi kalpten değil akıldan yapıyorlar. Sen kalpten sevmedikçe mantıkla sevsen ne olacak. Önemli olan yüreğinin sesini dinlemek. İşte onu dinlersen gerçek aşkı bulmuş olursun.
Beklentileri çok yüksek oluyor da o yüzden. Bir de aradaki gizemi kaldırıyorlar. Bu da aslında olgunlaşmamış zihinlerin , saygı ve sevgi kavramını anlayamamasına sebep oluyor. Kendilerini değersizliştiriyorlar.