Efendiyimdaha sevgilim olmadı bulamıyorum ki kız evleneyim ama kızlar çalana gidiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk kızlarıyla fena kafayı bozmuşsunuz. Sizde genele bakmak yerine başka insanlar tanıyın
Hepsi ayni
Banane türk erkeklerinden benim ilgimi kızlar çekiyor ve Türk kızlarıda bozuk temiz bulamıyoruz
Hepsi aynı demen için tüm Türkiyeyi tanıman lazım buda imkansız olduğundan ve sacma sapan insanları hayatınızı alıp genel söylemlere baktiginizdan teziniz çürüyor. Boş yere kendinizle çelişmeyin. Kimsenin her huyu aynı değildir zaten siz bu mantıkla yanliz kalirsiniz kimse sizi çekmez ben acik konusurum
Kimseyi hayatıma almadım
Bozuk kız istemiyoruz ona buna veren kızla ne işim olur
Hitap şeklin veya konuşmalarınızdan size yanlışlıkla bile bakan olmayacağı aşikar. Anneniz veya kardeşiniz varsa sanırım onlarda bozuk. Tüm türkiyeyi de tanımışsınız tebrik ederim🤣
Corbanin bozuk oldugunu anlamak icin illa hepsini yemek gerekmiyor Turk kizlarini da tanimak icin. Ne oldugunuz belli para kusursuz tip ve piclige bunlardan birine tapan zavallisiniz size sumugumu bile atmazken bana sana bakmazlar demen de ironik bir laf :d
Ayrica ben size muhtac miyim ki bakmanizi istim
İnsanla çorba zaten bir aynen o zaman haberlerde veya çevrede olan erkeklere göre de hepiniz sapıksınız kardeşim. Der şimd yuooo biz öyle diğlz yha:D erkek kasarligi bu olsa gerek.. abi birinden darbe yemeniz her insanin kotu oldugunu göstermez
Ben kabul ediyorum kardesim erkeklerin yuzde 90ni 95i sefsizdir bunu ben kabul ediyorum fakat boyle olmasinin sebeni biraz da sizlersiniz hanginiz efendi erkegin degerini bildi bu cocuk cok sıkici yhaa bu cocuk cok fakir bla bla bla dediniz hep ezik gordunuz gittiniz sesi cikan oclara ben lisedeyken beni eziyorlardi serefsizler ama hicbir kiz da onlardan nefret etmiyordu onlarla takiliyordu peki niye?
Picler kizlari korkur heyecan verir dimi ama heyecani artik mezarda buluyorsunuz Efendiler koruyamaz efendiler korkaktir vs diye diye o piclerin gotnu kaldirdiniz simdi ise ortaligi atese veriyor kadinlari ölduruyorlar bundan ben degil siz sorumlusunuz butun sessiz zararsiz kisileri ezik yerine koyanlar suclu o yuzden nefretim bitmicek sizlere karsi bu da degil sadece baska olaylarda var Allah bilir bilir yapar.
Katıldığım yerler var sadece farkı anlatıcam. Bu ülke ülke değisen bir şey değil yabancı olupta fena kadınlar erkekler var. Ben mesela bana duygusal yönden zarar veren birinden direk uzak durdum çünkü hayatı az çok biliyorum bir arkadaşım vardı siddet görse bile peşinden koşuyordu uyardım evlendi onla sonra dedim ki ölsen dahi üzülmem ayrıca beni tersledi vs neyse işte bu tarz insamlar daha uyanamamış. Hayır ben mesela böyleyim diye hoşuna gitmeyenler oldu onlari sildim bir başkasi için kotulugu secem erkeklerin zaten karakteri bozuktur iyi olan iyi kalmaya çabalar. O zaman kızların öyle olmasinin da sebebi sen ve senin gibiler ee? Bu hoşuna gitmediği gibi doğru da değil. Ailen de siddet taciz tecavuz yasarsa sacma sapan insanlardan o zaman da anneni bacini sorumlu tut.
Çok sevmiyorsan yurt disina cikip yasayabilirsin veya ordan evlenebilirsin
Benim hicbir alakam yok ben secici degilim hani kizlar secer ya o tecavuz olaylarini da karistirma ben ikili iliskilerden bahsettim sen ve senin gibiler erkeklere olumsuz baksa bile gidip arkadas olurken ben ise dedigimi yapiyorum Turk kiziyla iletisimimi kestim keske yurt disi imkanim olsa vallahi burdan daha itibar gorecegimden eminim neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.
Sen bir git anlarsın aslında hayallerinin yikilacagini ben erkeklere olumsuz baksam o kadar dostum olmazdı
Super olmus knk UJCJDJJDJFJFHD
Zeka kokan soru knk😀
Türk kizlarinin yetmez zekasi 😂
Aynen yarragımda kafa var bunlarda yok😀
Öyle bir şey yok kandırmışlar seni.
Al çak o zaman hadi