2 haftadır yazmıyor en son yazdıklarıma cevap vermedi okuyup sabahı günaydın yazdı
Dedim yazdıklarımın karşılığı mudur? İse gideceğim hazırlanıyorum dedi.
Şimdi de instagramda hiçbir paylaşımı yok
Sadece benim paylaştıklarıma bakıyor
Sesi sedası çıkmıyor
Daha beni de görmedi bu arada
Ne yapacağım bilmiyorum
Dedim yazdıklarımın karşılığı mudur? İse gideceğim hazırlanıyorum dedi.
Şimdi de instagramda hiçbir paylaşımı yok
Sadece benim paylaştıklarıma bakıyor
Sesi sedası çıkmıyor
Daha beni de görmedi bu arada
Ne yapacağım bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En son yazıların tartışma konusu olan şeyler miydi?
Evet ilk ben konuşmayı bitirecektim o bitirmedi itiraz etti instagram dan ekledi hatta o gece stresten uyuyamadım dedi şimdi de beni peşinden koşturuyor umursamıyorum seni tavırlarında ne öldürüyor ne güldürüyor
Yani madem sen bitirecektin. Şimdi neden konuşmasını istiyorsun? Sorun senin değil onun bitirimiş olması mı?
Sonradan üzerine düşününce haksızlık ettiğimi düşündüm tanımak istiyorum tam birbirimize göreyiz
Herkesin bir tahammül sınırı vardır. Arkadaş sen gitmek istediğinde peşinden gelmiş lakin bu seni daha burnu havada tavırlara sürüklemiş anlaşılan. İşin sonunda da arkadaşın tahammül sınırı aşılmış ve vazgeçmiş. Ki bu gayet normal
Aslında öyle değil çok yapıcıydım şimdi de tepkisiz yazsin istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ben yazsam iyice tribe girecek
Çok basit hiçbir şey yapmican. Aynı onun gibi. Çünkü seni umursamıyor maalesef.
😔 böyle beklemek çok zor, kendimi doğru ifade edeyim istiyorum yazsin istiyorum. Umurunda olmak istiyorum 😔
O istemiyorsa sen de istemiycen. Erkek çabalar.
O başta çabaladı sonra ben ama o karşılık vermiyor şimdi
Başkasıyla konuşuyor olabilir.
Beni de silmedi tepkisiz
Silmez çünkü yedektesin
Nasıl bu kadar söylediklerinden eminsin tecrübe mu ettin ben yedek değil onu tanımak uygun olursa karisi olmak istiyorum 😔
Bunu anlamak için tecrübeye gerek yok kafanı çalıştır
Benim daha çok kalbim ayakta
Mantığın ön planda olmazsa böyle sorunlar çok yaşarsın.
Bu işi lehine çevirmenin bir yolu yok mu sence?
Umursamaz davran. Yazdığında falan cevap verme ustelerse cevap ver. İnstagramda hikaye at kendin veya arkadaşlarınla arada bir ama sürekli değil. Söz falan sakın paylaşma gönderme yapma (öyle çok ergence olur zaten 😅). Bunları yapabilirsin
Direkt onunla alakalı atarli giderlicseyler değilde onu da ilgilendiren bir şey yapabileceği şeyler paylaşıyorum fakat cevap yazmıyor, resim ekleyeyim dedim bir karar veremedim
Manita yapmış aga
Deme öyle deme, öyle olsa silmez mi ki
İki ihtimal var ya manita ya da sana terso yapıyor 🤷♂️
Manitası var beni neden silmedi ki hâlâ, olmasın amin 🤲🏻 ben erkek milletini anlamıyorum. Çocuk bir de benim yüzümü görmedi daha şimdi kendi de benden çok üstün değil ama gerginlikle başlayınca acaba diyorum beni beğenmez mi :(
Yanlış bisey mi dedin naptin
Evet biraz fazla üstüne düştüm sanırım başta tersledim falan ama sonra telafi ettim. Regl döneminde iyice duygusala bağlıyorum ben, bir erkek gözüyle sence ne yapmalı?
Valla eğer yeniyseniz erkekler yeni ilişkide çok tutumlu olmazlar genelde heves başta kırıldığı zaman gerisi gelmez senden hariç konuştuğu illaki vardır.
İnşaAllah yoktur