Zeka... Şimdi karşına üstü başı pis, dağınık biri ciksin, kültürünü birikimini döksün hayraikla dinlersin ve üstünün basının değeri kalmaz. Çirkin diye tabir edilen bir bey olsun karşımızda, hali tavrı hareketleri konuşmaları ve zekasını gosterecek davranışlar sergiler ise ister istemez kendine çekmeye başlar.
Ve ve ve para. Hiç yalana gerek yok Şeyma Subaşı'nin şuanki mısırlı sevgilisi... sokakta görülse yüzüne bakilamayacak biri ama parası olduğu için pek çok güzel kadının listesinde...
Şimdiii çirkin bir erkek üstelik parasızsa pek şansı olduğunu düşünmüyorum haa kalbe duruşa değer veren kadınlar var mı tabiki var ama çokk azınlıkta kabul edelim bu erkek zenginse zaten başka bişey demeye gerek yok ha birde paranın verdiği özgüvenle umursamaz Cool davranışlar etkendir bence..
çirkin erkek yoktur, traşsız, saç bakımsız, yüz bakımsız, diş bakımsız, elbisesi veya ayakkabısı temiz olmayan, teni kokan erkek vardır. Buna dikkat eden erkeğin tip bağımsız etkileyeceği bir çok kadın vardır.
hayatım da kendim kadar tipsizine çok az rastladım aramızda para toplasak da bana estetik yaptırsak diyebilirsin... kendinle barışık olmak çekici bir durum.
Bir erkege veya kadina cirkin demek Allaha hakaret etmek olur cunku kimse kendi tipini kendi secmedi iyy Allah ne bicim yaratmis demek olur cirkin demek Ayrica bu ulke bu kadar guzel gozukmeyen ulkeyse parasizliktan kendine bakamayasindandir diger ulkeleri hep ornek veririz onlarin bilinci ve parasi bizden 1000 kat yuksek ondan dolayidir.