Kendini masum gösteriyordu, sanki eline kız elini bırak kızın ne oldugunu bile duymamış görmemiş bir erkek gibi masum
ama duyduk ki çocuğun yataga atmadigi kız kalmamış
ama duyduk ki çocuğun yataga atmadigi kız kalmamış
Hee bide yatmadığı insan kalmayıp masumuyla evlenmek isteyen davarlar var
Benim eski sevgilim de kendini masum gösterdi sonra gerçek yüzünü gördüm.
Şimdi de yeni masum buldu evlenecekler dua edin de bu aşağılık insana öyle bir şey olsun ki kimse dönüp suratına bakmasın. İnşallah kimseyle evlenemez nefret ediyorum ondan gebersin
pislik bunlar
Cevap
7Cevap
Temiz olup olmadığını alnamak istiyorsan nude atayım mı falan diye israr et kabul ediyorsa o adam bozuktur
yani toplumun neredeyse 99,9% u
abartma ya o kadar değil temiz erkek utangaç heyecanlı olur kızlarla muhabbet etmez asla cinsel konuşmaz
Temizide yapar piside erkegin hepsi firsat buldu mu her seyi yapar
genelleme yapma kadınlar da az değil sanki siz çok temizsiniz bazı kadınlar erkekten beter
kadinlardada var ama en fazla erkeklerde
sizin yüzünüzden olmasın bu? al birine vur ötekine
Evet erkek 10 ayrı kızla takıldıkdan sonra böyle olması normal değil mi? haliyle travma yaşıyor yazık
Kızlar yüz vermese erkek nasıl yapacak önce siz kendinizi düzeltin erkekler zaten düzelmek zorunda kalır. Kızlar her şeyi yapıyor erkekle sonra da örköklör nödön öbözö yöö
İki tarafta suçludur sekste ihtiyaç ama bir insan la yaşanmalı her insan la deyil miyde olur insanda
niye iki taraf suclu
o yalan soyluyor
Sizin için suçlu ibaresini kullanmadım gelen gidenle yatıyor erkekler kadar kızlarda suçlu burada
Bu yönden yorum yapma gereği duydum sekste özel olmalı bir insanla devam etmeli
Burda sorun zaten gelen gidenle yatması değil sağ gösterip sol vurması ve bunu çoğu erkeğin yapması
Ben yatmadım diyen kız ya da erkek yatakta hemen belli oluyor malesef kaç defa denk geldi yapmadım diyor yatakta tam usta çıkıyor ama o an renjide etmek olmaz diye inanmış gibi yapmakta başka bişe yok
bende biliyorum zaten öyle erkekleri ama bazilari iyi oynuyor
Sen ilişki yaşadın ise hemen çözmen lazımdı
Ilişki yaşamadım ama çok erkekle konuştuğumdan aşağı yukarı anlıyorum
Kaçıncı sevgilin bu
Her petekten bal alan insan ne yaparsan yap değişmez Malesef alışmış bu farklı tatlar bakmaya
Çok var amaç kandırmak iki yûzlülük zavallıca kimseye güvenmemek lazım namustan saflıktan çok bahsedenden korkacaksın öylelerinden beklenecek hareket
Evlendiğinde böyle olacak, kaçamazsın bundan.
diğer erkeklerden kaçıyorsunuz çünkü
Emin ol diğer erkeklerde aynı daha 1 tane düzgünüzü tanımadım fırsatınız oldu mu kaçırmazsınız siz
Ben öyleyim ve sırf bu sebepten dolayı yalnızlığa mahkumum. Yalnız kalma sebebim iyi karakterde olmam
evet ya hepiniz masumsunuz tabi ne demezsin
Kendimi bilirim ben. Beni
Burada tanıyan tanır. Yapacak olsam şu dakika yapardım. Ama yapmam/ yapmamam. Ben sevgi arıyorum. Beni tanımadan yargılama. Reel hayatta denk gelsek zaten beni istemezdin.
Yine şimdiki konuştuğun kişi gibi birine giderdin
Sanki sen beni çok tanıyorsunda bu kişi benim konuştuğum kişi değil...
Hepiniz aynisiniz
siz nezaman akıllanırsınız biliyor musun? aile eğitiminiz iyi olursa ve kıza aşık olursanız
bunların dışında hepiniz masum rolunu oynuyorsunuz kız düşürme uğruna
Öyle değilim diyorum! Hep öyle erkeklere gidip burada ağlamayın
Kim ağliyorda burda ağlayan sensin haberin yok daha kendinden
Ağlayan sensin, tonla kadınla yatmış insanlarla olacaksın. Miden almıyorsa burada duyar kasmayın.
Şimdiye kadar hep özenle seçtim öyle biriyle evlenme ihtimalim senin hiç yatmamış kız ile evlenme ihtimalinden daha düşük
Söz konusu ben drğilim
İşini bilen erkeklerdir.
kandirdigini sanıp aldanacak erkekdir bence
İsteyen istediğini yapar
yapamaz efendim
Yaptığı kadar
evet
Hahaha var öyle
aman cok komik
Komik tabii ki
Bordo bereli jsjsj
aman ne komik