Yari yolda birakmanin ahi tutar mi, detay soruda?

7 yillik iliskim vardi. Ilk 5 yilini gizli görüstük ailelerden daha sonrasinda söyledik. Onun ailesi beni türküm (bizde bosanma olur diye) ve calisiyorum (kadin erkeklerin arasinda calisamaz diye) istemedi, daha benle tanismaya bile gelmediler kestirip attilar, ogullarida bana kefil olup ben bu kizi seviyorum diyip diretmedi. Konu öyle kapandi, cünkü o bana dedi ikna edemem biliyorum kabul etmezler ama dedi ben asla baska biri ile evlenmicem son nefesime kadar seninim dedi. Bende enayi oldugum icin kabul ettim sonucta seviyorum en azindan onla olayim diye öyle gizli görüsmeye devam ettik ve 2 yil daha gecti yani toplamda 7 yil oldu.
sonra bir anda degisti sordum neyin var dedi beni zorla evlendiriyrlar karsi gelemiyorum. Beni engelledi 2 gün icinde dayisinin kizi ile nisanlandi simdi haftaya dügünü var. Beni 7 yil boyunca bekletti hatta daha dogrusu kendi nisanindan günler önce aylar önce bile hep dile getirdi, son nefese kadar seninleyim ben evlenmicem sende evlenme kimseyle kopmayalim birbrmzden felan. Ve sonuc ortada.
hem ailesine hakkim haramdir beni tanimadan etmeden yargiladilar hemde ona ahim var hakkimda haramdir. Yasimi 32 etti benim ve defolup gitti.
sizce ahim tutar mi mutsuz olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bana diyor senin ahini aldim, vebalini aldim. Hakkini helal et diyemem, edersen sacma olur.
Ben onun ixin ülke bile degistirdim kalktim almanyadan türkiEye geldim, neden ailesi yurtdisindan gelin istemez diye beni istesinler diye kalktim geldim. Ve o beni birakti.
Her istedigini yaptm bir kez saygisizlk etmedim.
Hakkim sonuna kadar haramdir.
Yari yolda birakmanin ahi tutar mi, detay soruda?