Kafa karışıklığıma yardım edermisinizz?

Merhabalar arkadaşlar 9 aylık bi ilişkim var ilk başlarda çok iyiydik eski erkek arkadaşım beni taciz etmeye çalışırken videoya almıştı o zamanlar bana ekran resmî çekip attı taciz ettiği videodan herkese gösterecek diye tehdit etmişti bende sakladım o resmî snapchatta bi gün olursa bişi polise giderim diye ben tamamen sildim snapchatı o adamı sildim hayatımdan yeni bi sayfa açtım aldım hayatıma bi sabah aradı mutluymuş gibi yaptı yanına çağırdı gittim bana resmî gösterdi ben herşeyi anlattım ama bana inanmadı yeminler ettim yine inanmadı haklıydı da bence kim olsa inanmazdı video içinden bi resimdi çünkü video bende olsaydı ve görseydi bana inanırdı neyse sonra ben yalvar yakar barıştık üzerinden bi kaç ay geçti ama ben hiç mutlu değilim benimle ilgilenmiyor konuşmuyor sürekli kaçıyor seviyor biliyorum ama nefrette ediyor gibi ben sürekli konuşmaya çalışıyorum eskiden çok boğardım yapma gitme filan beni çok boğuyorsun üzerime gelme filan dedi artık ona da karışmıyorum istediğini yapabiliyor ama ben yapamıyorum sorun yok yapmıyım ama beni görmezden gelmesi çok dokunuyor bana normalde bu saate kadar konuşuruz ama son 2 aydır nerdeyse konuşmuyoruz siz şimdi diceksiniz ki çok konuşmaya ne gerek var günlük 2 kere arasın tamam ama alışık değilim yani eskiden sürekli beni arayan yazan adam bi anda böyle olunca sarsılıyor insan napıcam bilmiyorum ayrılmak asla istemiyorum ama böyle de yapamıyorum sanki bilmiyorum 😒
Kafa karışıklığıma yardım edermisinizz?