3 senedir bitirdiğim ilişkim vardı fakat içimde bitiremiyordum. 2 ay önce bir kız onu eklemişti , eski sevgilime mesaj attım çıkartmasını istedim ‘sen nasıl istersen öyle olsun’ dedi çıkarttı. 3 senedir ayrıyız ve istek attım direkt kabul etti gt attı ve story paylaşmaya başladı. sosyal medyayı pek aktif kullanan birisi değil normalde.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgili olmadığınız halde söylediğini yapıyorsa demmeki seviyordur, bence barışın ortada ciddi bir sebep yoksa
3 senedir ayrıyız gurur yapıyor ben de daha fazla üstüne düşemem istek attım zaten çekinerek
Aşkta gurur olmaz bence, onu unuutamıyorsan adım at derim , belki onunda adım atmaya cesareti yok, sen onu cesaretlendirirsin
ben doğum gününde mesaj attım ve bir defa da bir kız arkadaşım vardı onu çıkartmasını istedim. bunun dışında da instadan isteği ben attım bundan cesaretlenmez mi konuşmak istese 🥲
Haklısın, ama adamda bir karar versin yav , o ne öyle istekli gibi davranıp konuşmamalar
ikizler burcu :/
Şimdi anlaşıldı nedeni😅
ben ona nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum şu an
bana karşı bir şey hissediyor mu ondan da emin değilim, benden ayrılırken ağlamıştı ama yine beni bıraktı
Bak aklından çıkmıyorsa git nazikçe konuş, hem senin kafanda spru işareti kalmasın , hemde o umut vermeyi kesip bir karar versin, biliyorum yazmak bir adım daha atmak zor ama düşünceler içinde boğulacağına git konuş derim
ben ona gidince kaçıyor
ama diğer türlü de böyle davranıyor
istek attım size bu arada
arkadaşlarıma anlatamıyorum artık küfür edecekler bana çünkü çocuktan soğudular bu gel gitleri yüzünden 😅
Kabul etdim🙂
Yani kim olsa soğur
Onum seni sevdiğine ihtimal veriyormusun peki?
çok dengesiz davranıyor hem seviyor diyorum hem emin olamıyorum
özelden konuşsak olur mu benim xper puanım yeterli değil ama
Bana deger vermedi ama 2 senedir bende unutamiyorum beni takip etmisti ben takip etmedim asla umursamadim ama ona asigim
umarım hayırlısı olur senin için de
Senin icinde peki sana ne yapti
bana bir şey yapmadı. biz çok kıskanıyorduk birbirimizi saçma sapan kavga ediyorduk bu yüzden , bu da bizi çok yıprattı
Seviyor seni işte ne istiyorsun hala, barışın olsun bitsin
ilişki içindeyken bir kaç defa ayrılıp barıştık şimdi benim gururum ağır basıyor, o da mesaj atarsam yüzsüzlük gibi düşünüyor
önceden ayrıldığımız da bana yazdığın da yüzsüz gibi yazdım gibisine bir şeyler demişti
Her ilkide oluyor ayrılıp barışmalar, bi tatafın alttan alması gerek birbirinizi seviyorsanız ilk mesaja yüzsüzlük diye bakılmaz aksine çok sevinir, geçen ilk mesajı o attıysa bu sefer de sen at nolcak
ayrıldığımızdan beri ona doğum gününde yazdım ve o kızı çıkartmasını istedim sadece bir de istek attım. daha fazla üstüne gitmek istemiyorum
bu arada ben ona 3 sene önce ayrıldıktan bir süre sonra yazdım beni sevmediğini hayatında istemediğini söyledi ve instagramdan çıkartmıştı
Üstüne gitme, git barış yeter , çocuk sana seni seviyorum demiş işte sende seviyorsan yaz sevmiyorsan da komple sil git karışma çocuğa
seviyorum demediki
Öyle söylemesi gayet normal, ama doğru değildir 😅
Sen istedin diye ekli kızı çıkarmış ya, seni seviyorum diye iki kelime söylemesede olur bi zahmet anla
tersler diye korkuyorum çünkü daha önce bana göndermeli şeyler attı, ben ona mesaj atınca da sevmiyorum istemiyorum seni gibi şeyler söyledi
Ya sen git yaz , terslerse gel bana küfret okadar diyorum 😂, biz de geçtik bu yollardan tecrübe var biraz
De get başımdan artık yazma
bi kere daha rezil olursam 🥲
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
O seni seviyor
bi süre sonra o yazar mı acaba daha yeni takipleşmeye başladık 4 gün oldu
Yazacağı varsada inşallah yazmaz, ölürsünüz sanki 1 adım atsanız ne kibir bu arkdaş ben dahada yazmam sana artık
ben daha önce ona yazınca red yedim. kibir değil tamamen kaybetme korkusu
kötü dileklerin ve art niyetinle sana iyi geceler