Yanlış anlaşılmasın Öncelikle bunu belirtmek isterim evliyim ama eski sevgilimin sosyal hesaplarına profillerine bakıyorum fake hesaplar açıyorum o yeni evlendi.
bende sanırım sadece takıntı oldu ona aşık değilim ve onu sevmiyorum sadece eşimi seviyorum ama bunu neden yapıyorum bilmiyorum
Boyle yapan var mı?
Bana bu konuda yorumla bile yardimci olablirsiniz bu durum artik beni üzüyor
Böyle yapmak istemiyorum nasil bi takinti anlamadim.
bende sanırım sadece takıntı oldu ona aşık değilim ve onu sevmiyorum sadece eşimi seviyorum ama bunu neden yapıyorum bilmiyorum
Boyle yapan var mı?
Bana bu konuda yorumla bile yardimci olablirsiniz bu durum artik beni üzüyor
Böyle yapmak istemiyorum nasil bi takinti anlamadim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
fazla boş kalıyorsun bence girip onun profiline bakacağına eşinle ilgilen eşine mesaj at onunla cilveleş
Is yerine de gidiyorum eşimin her zaman ilgilenirm onu cok seviyorum sevmesem ailemi çiğneyip kacarak evlenmezdim
estağfurullah ben asla sevmiyorsun diye bişey demedim ama boş kalma boş kaldıkça bu duruma düşüyorsun bence iş yerine gidemesende eşinle sohbet et mesajla ya da ona fotoğraflar at 6 yıllık evliyim hiçbir zaman eşimle boş bırakmayız birbirimizi
Cok sevindim sizin adiniza cok guzel bisey bu
Benim eşim biraz ağır biri oyle sevmiyor foto işleri falan
teşekkür ederim sizde harika bir çiftsinizdir eminim.. ama birden yapma mesela bi elbise at nasıl yakışmış mı diye sor ya da duştan çıktığında fotoğraf at bunun gibi ufak şeylerle başla çok fazla detaya giremiyorum burada :)
Ahahahahaha doğru diyorsun
bizde adım adım geçtik o evrelerden direk tecrübelerimi aktarıyorum sana bende eşime kızardım şimdi yolunu gözlüyorum atsın diye :)
Of ya neden böylesiniz 😁
Fıtrat diyelim yaradılıştan gelen bir özellik :) ama bence dediklerimi yapsan ikinizde çok eğlenebilirsiniz ve ilişkinize yeni bir soluk gelir :) sende bu zaafından kurtulmuş olursun
Yapmayacağım diyeceksin ve yapmayacaksın o kadar basit.
Irade her seyde var da bu takintnda yok maalesef
O zaman olacak.
Denemem lazim. Bak o kisi evli olmasa dahi bisey yazmamistim mesaj falan hiç atmadim bakiyordum Sadece ya o da üzülsün istiyordum beni cok üzdü çünkü
Boş şeyler.
Evde boş boş oturduğun için oyalanacak bir şeyler arıyorsun bence.
Bunu da düşünmedim değil doğrusu
Sevmiyorsan takip etme. Yoksa evliliğin zarar görecek
Zincire vursan durmaz
Ben degil kuzenim yasamisti, merak diygusu. O ise kocasina ve ailesine odaklanmayi tercij etti, hayatina odaklandi ve birakti diye biliyorum
Cok sevindim onun adına
Sende oyle yap, herkesin basina gelebilir aldatmadigin surexe bakmaktan zarar gelmez ama abartiya kacma
Ve bende her gun bakiyodum yavas yavas azalttim ilk 3 gun baktim sonra 2 sonra 1 simdi arada bakiyorum bazen hic
Sen de severek evlendin dimi
Severek görücü fark etmez hic bir kadın eski sevgilisini unutmaz
Takip etmeyi bırak sadece hayatına eşine odaklan takıntı olmuş sende geçer
4-5 senedir gecse gecerdi
Eşine acıdım
Deme öyle ya o çok iyi biri
yapma eşine sadık ol
Sokakta yürürken bile erkeklere bakmam sadigim ama bu takinti cok canimi acıtıyor kendime odaklanamiyorum
kendini şartla takvim tut, engelle kendini bakınca atıyorum haftada 2 kere şu saatte bakacağım diye sonra düzelir zaten
Onu deneyim bari baska çarem yok
Zamanla geçiyor inan
8 sene sevdim bir buçuk sene konuştuk buluştuk
Bana travma yaşattığı için mi onu unutamadim bilmiyorum geçenlerde evlenmiş
Atın yerine eşeği bağlamış
O da beni ilgilendirmez
Kötü biriydi bana kötü geliyordu bilmiyorum cok aşağılardi beni
Boşver işte.. geçmişte kalmak bir sonuç vermez. başkası olmadığı için bakman normal bir süre. eşinle iyiden sıkıntı yok
Doğru diyorsun
Es onnemli eş.. herşeyi berbaer yapmak.. kafa dengi olmak.. bundan sonrası coknonemli..
Kasiniyorsun
aranzda yakınlşma oldmuu.