😎Teşekkürler dıstlarım, satenizde.
Romantik ilişkilerde nasılsınız? İlişkiyi başlatma ve devam ettirmede kişiliğinizin etkisi var mı?
😎Teşekkürler dıstlarım, satenizde.

Bence romantik olmak daha iyi ben romantik olunca karşımdaki kişi de karşılığını vermek için cevap vermek için bile olsa mecburen romantik oluyo 😂😂
Zaten romantiklik sık sık hediye alması değil bence seninle bir bebekmişsin gibi ilgilenmesi senden sorumluymuş gibi sevmesi koruması abin kardeşin arkadaşın herşeyin olması
Bencee de öyle olmalı yoksa başka insanlar dan ne farkımız kalır ki onun için
Halk diliyle desek dışadönüklük ' hayasızlık' deneyime açıklık ''cinsellikte sınır tanımamak'' özdisiplin - tek bu iyi bence :D yumuşak başlılık -itaat etmek. Yani kısacası böyle algılanır derim. Benim fikrimce vefalı olmak yeterli sürdürmek için.
Ben romantik tarzda bir ilişkim çok fazla olmadı. Genellikle eğlenceli bir insan olduğum için daha böyle eğlenceli, neşeli enerjisi yüksek ilişkilerin insanıyım.
Cevap
7Cevap
Bir ilişkiye başlarsam cevaplayacağım fkfk
Çookk fazla romantik olmamak kaydıyla oldukça da iiyiyimdir. Çok fazlası sıkar seni yia
İlişki hayatım hiç yok romantik biriyim değil miyim bilemiyorum
Evet haklısınız
Hayatımda hiç ilişkim olmadı ama ben bir odun ya da öküz olabileceğimi düşünüyorum.😂😂
😂😂😂♥️
İlişkide romantiklik duyguyu belirler.
Romantiklik algısı kişiden kişiye değişir ama hissedildiği zaman içinde birçok duygu barındırıyor.
Valla insanların işine geldiğim sürece mükemmel oluyorum gelmeyince Allah cezasını versin diyorlar 😂
Romantik olmayı bu sene yitirdim gibi. 😂😂😂
Kimseyi yarı yolda bırakmam bütün ilişkilerimde. ☺️
Romantik ilişki falan ne olduğunu unuttum. Neydi o ya 😄
Çoook romantiğim. Tam bir aşk kadını.😂
Teşekkür ederim. 😂
ilişkilerimde eğlenceli enerjik taraf ben olurum normalde romantik de az buçuk vardır
Çokta romantik değilim ya
Eğer gerçekten seviyorsam romantiğim
Her tür ilişkide partnerimle uyum sağlarım.
Berbatım. Romantizm bana göre değil
başlamada çok iyiyim ama devam problemim var :)
duygularimi cok yansitamiyorum neden bilmiyorm
İyi sayılırım
Pek romantik değlim
Ben bir odunum 😂
Uyanmasın bence😅😅😅
Hayır be aaa🤦♀️
Sevgi saygı değer ve seks çok önemli dir
hiç ilişkim olmadı
hiç kimseyi sevmiyorum aşk olarak beğenmiyorum
Degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?