Nasıl öğrendiniz?
Yakaladınız mı itiraf mı etti?
Nasıl anladınız?
Yakaladınız mı itiraf mı etti?
Nasıl anladınız?
evet.
çok sevdiğim ve ciddi düşündüğümüz birisi vardı. sözlenmeyi düşünüyorduk. o kadar ciddiydik yani. ailelerimiz felan da biliyordu. okumak için buraya üniversiteye gelmişti ve evde tek yaşıyordu. evin anahtarı da bende vardı zaten. birgün buluşacaktık hasatyım dinlenicem dedi. bende tamam dedim sonra içim elvermedi gidip bir yemek felan yapayım dedim. sessizce kapıyı açıp içeri girdiğimde en yakın kız arkadaşımla yatakta olduklarını gördüm. zaten o andan sonrası malum. çok kötü bir his. sanki cinnet geçiriyor gibi hissettim orda. eğer elimde kesici bir şey olsaydı ikisine de o hırsla zarar verirrdim kesin. o kadar gözüm dönmüştü çünkü.
maalesef
Cevap
12Cevap
Çok güzel aldatıldım. Telefon elimdeyken kızdan pardon kızlardan mesaj geldi. Sadece tokat attığımı hatırlıyorum.
Öyle bişey yaşamadım diye biliyorum yaptılarsa da şerefleri bilir zaten hayatımda yerleri olmaz sen yaşadın mı böyle Bi durum
Hadi ya bahaneler mi çoğaldı
Hmm anladım haber veriyor mu sana peki şuedayım işim var vs vs
Hmm işkillenmelik Bi durum seninle ilgileniyormu peki iltifat güzel sözler vs veya dışarıya gezmeye çıkartıyor mu seni
Evet aldatıldım gördüm şükrettim halime evlenmediğim için
Direkt ayrılırdım benden uzak olsun el kaldırmam bile verilmiş sadakam varmış öğrendim deyip ayrılırım
Aynen öyle uzaklaş anında sen neden şüphe duyuyorsun
Defalarca aldatıldım saplantımı yoksa kendini suçlamamı bilemedim devam ettirdim sonra aşamazsın dedi o beni terk etti ve halen unutamadım nasıl unuturum onuda bilmiyorum
Benim de başımdan böyle şeyler geçti beni defalarca aldattı teek etti tabiri caizse hayatımın içine etti ben bırakmadım hiç terk etmedim çabaladım ve en sonunda senin gibi kimse sevmedi beni dedi evlilik teklifi etti seni seviyorum dedi evlendik çocuğumuz oldu her gece ağlayarak uyuyorum asla eve erken gelmiyor hep yalnız uyumak zorunda kalıyorum uyandığımda sessiz sedasız gelip yanıma yatmış oluyor beni aldatıyor mu bilmiyorum çalışıyorum diyor
Şüphelendim ve ayrıldım şüphelenmem yeterli bir sebep
ya gerçekten yanıldiğisen
Ya onu tam olarak anlatamam o duyguyu içime doğdu diyebilirim o şüphe içime düşünce biraz dikkat etmeye başladım telefonuna hiç bakmazdım bakmak istedim bir kere bakmıyorum diye sanırım her şeyi ortadaydı ki vermedi ısrar etmedim ne zaman arasam meşgul ama beni aramazdı ve daha bir çok şey de şüpheme kanıt oldu ayrıldım hiç bir şey demedim bile desem inkar edecek Bi de onunla uğraşacaktım ama gerek yoktu sonradan da zaten ortaya çıktı yediği haltlar
Hislerim baya kuvvetliymiş maşallah böylesi düşman başına😂😂😂
haklısın ama insanlık hali işte bu şehvete duşebiliyor
peki tatlım nasıl istersen
sadece sevgilim beni aldattı ama çok sevmiyordum o yuzdende umrumda olmadı
Bazen oluyor işte öyle insan sürdürüyor ama sonra tiksinmeye başladım ve ayrıldım
Aldatıldıysam bile haberim yok.
Aldatıldım hemde kuzenim ile
şu an evliler ve çocuklarının ismi Gürkan
Hayır aldatılmadim olsa hissederdim
Hiç aldatılmadım da aldatmadım da
Yanlışlıkla aldattım dedi
Sende aldatıldın galiba
Şüphe insanın içini kemirir
İstersen dinleyebilirim seni
Bende evliyim
Evet maalesef
İfşa etmeyeyim kendimi burdan
Tanınmasam bile özel şeyleri alenen paylaşamam
İyi eğlenceler
aldatılmadım, olursa da yolumu ayırırım
bizimde elimizde canım, inş yaşamayız
aldatılmadım ya da bilmiyorum tepki vermezdim
Bildiğim kadarıyla hayır.
Aldatilmafim
Evet eminim
Sence polis olmak mı daha iyi ögretmen olmak mı?
Polis oldum ama halen bir ikilem icersindeyim
Tabisabilir miyiz
Arkadas olacaz ne var bunda
Ilk erkek arkadasin olayim polisim ben zarar gelmez benden sana
Takkib att tabisalim
Çok korkarım yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?