AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Elde tutma taktiği. Aslında basit bir taktik. Kara Kaplumbağalarını istedikleri yöne nasıl yürütürler bilir misin?
Hoşlandığım kişiyle 1 yıldır konuşmuyorduk. Küs falan değiliz ama daha öncesinde mevzular var. Ben onun yaşadığı yere yakın bi yeri çok seviyorum oraya gidiyorum o da oraya gidip stori falan koyuyor. kaç senedir böyle. bu sene de 3 kere gittim. en son geçen hafta gidince ve 4 gün önce foto paylaştım orda. o da 2 gün önce hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım görüldü yaptı. Ben de cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi iyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim 2 gündür görmedi mesajımı. Niye yazdı ki?
İnsanların yazdığını okuyup ondan sonra otomatik mesaj atsaydın bari... Samimi gelmediği için cevaplamayacağım
Okumadığımı nerden biliyorsun?
Çünkü ben bunu yazmadan öncesine kadar kimseye cevap vermemiştin. Bana kopya mesajı gönderdiğin zaman kopya mesajına cevaben konuşanlarada cevap vermemiştn. Okuyor olsaydın bir başkasına kopya mesajı atmadan önce olara cevap verirdin. Her neyse...
Okuyorum da uykum geldi bir an önce sadede gelmek istedim içimi kemiriyo bu durum mantıklı bir şey bulamadım
... İlişkiler konusunda konuşmayı sevdiğim için yazıyorum sadece. Kara Kaplumbağalarını yürütmek için önlerine bir olta yardımı ile yiyecek koyarlar kaplumbağa sürekli o yiyeceğe ulaşmak için yürür. Mesafenin uzayıp kısaldığını düşünmez gözünün önündeki yiyeceğe ulaşma çabasındadır. Bu bahsettiğimiz taktikte buna benzer. Bir insanla hem sevgili olmak istemiyor, hemde elimizde tutmak istiyorsak yapabileceğimiz bir şey. Bu arkadaş sana hiç yazmasa ve konuşmasa bir süre sonra onu unutup başkaları ile de konuşmaya başlayabilir ve onun aslında o kadar özel biri olmadığını fark edebilirsin. Bu yüzden onu unutama diye ara ara dokunuşlar yapıyor. Kendini aklında tutturuyor. Şöyle hayal et bir camdan elini uzatınca tutabilecekmişsin gibi duran ipe asılı bir hazine var. Ne kadar uzansanda yetişip alamıyorsun. Tam vazgeçeceksin ip sallanıyor ve parmak ucuna değiyor, bu sefer tekrar uzanmaya çalışıyorsun çünkü parmak ucuna değdiği için artık onu alabilirnişsin gibi hissediyorsun. Senin olabilirmiş gibi hissediyorsun. Ve her vazgeçtiğinde o ip sallanıp tekrar eline değiyor. İşte arkadaşın taktiği de bu ve sende de aynı bu şekilde işe yarıyor
Yani aslında durumun farkındayım ben de yapıyorum aynısını ona. Ama karşı taraftan net bir şey göremediğim için yapıyorum binevi deniyorum gibi bir şey. Anlatsam yorumlar mısın bizim durum biraz karışık. Kopyala yapıştır yapcam yine :D mevzu aynı olunca 10 kere yazmaktansa direkt paylaşıyorum artık
Sana nasıl uyuz oluyorum şu an...
Allah napmasın, dayanamamda şimdi meraktan. Yaz bari yaz
Bundan 5 sene önce benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı. Açılmamıştı ama konuşma tarzı, gönderme vs anlamıştım. Ben o zaman başka birisinden hoşlanıyordum. O da paylaşımlarından anlamıştı. Hoşlandığım kişi başka birisiyle görüşüyordu falan onunla olmadı. Bu çocuk da destek olmaya çalışmıştı. Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orda olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burda mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orda stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya (2 ay önce) gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. 1 ay önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 1 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay geçti. En son da yukarda anlattıklarım
Hazır mısın çok önemli bir şey soracağım
Evet
NEDEN?
Sevgili arkadaşım, tamam kabul ediyorum günümüzün en büyük problemi iletişimsizlik. Bak bunu gerçekten kabul ediyorum, insanlar birbiri ile doğru iletişim kuramadığından ilişkilerde sorunlar yaşanıyor eyvallah. Ama ben böyle değişik bir şey görmedim. Mazoşist misiniz? Niye dumanla haberleşiyor gibi fotoğrafla haberleşiyorsunuz? İkinizde ilgi duyuyor ve karşısındakinin ilgisinden hoşnut oluyorken. Biriniz buluşalım demeyi akıl edemiyor mu? Bir kere buluşsanız bütün düğüm çözülecekken. Herşeyi neden bu kadar zorlaştırma meraklısısınız
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz şu an. Bide Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orda olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burda mıydın dedi. salağa yattı. O yüzden bir şey demeye çekiniyorum. Yani bir şeyler yapıp gözüme sokup sonrasında salağa yatıyor. Mesela bundan 3 yıl öncesinde araba alcaktı bana sordu. 4 tane foto attı. Ben de 2 sini seçtim. 4 taneden birisi favorisiymiş ben onu seçmemiştim. Dedim bunlardan hariç sevdiğim bir araba var diye. 1 ay sonra foto atmış benim bunlardan hariç seviyorum dediğim arabayı almış. O zaman direkt yanıt vermedim araba için yazıyormuşum hissi olmasın diye. Sonra bi kere daha koyduğunda o benim seviyorum dediğim arabanın markasını yazıp o mu diye sordum. O da evet. Sende de mi bundan vardı dedi. Ben kendi arabamın markasını söylemiştim ona ondan değil. Yani böyle yapıyo anlamadım
Birinin yazdıklarını okumuyorsunu geçtim kendi gönderdiklerini de okumuyorsun. Yazdıklarının aynısını yazmışsın. Okuyunca çözümü yazdığımıda görürsün. Hadi iyi geceler
Aynı şeyi yazmadım ya aşağıya insen ne demek istediğimi anlarsın. Örnek vermek için yazdım sen de tamamını okumamışsın😂
Yarabbim ya... Hem kendi okumayıp bide insanlara suç atıyor 🤦 okudum ben gayet. Merakımdan okudum. O yüzden cevabı zaten yazıyor yukarıda dedim. Çocuğa Allah sabır versin ya. Çocuğun psikolojisini bozmuş doymamış sıra bize gelmiş.
Hatırlatmamış sen hatırlıyorsun silip atmak kolay değil ama bunu yapman gerek
Hoşlandığım kişiyle 1 yıldır konuşmuyorduk. Küs falan değiliz ama daha öncesinde mevzular var. Ben onun yaşadığı yere yakın bi yeri çok seviyorum oraya gidiyorum o da oraya gidip stori falan koyuyor. kaç senedir böyle. bu sene de 3 kere gittim. en son geçen hafta gidince ve 4 gün önce foto paylaştım orda. o da 2 gün önce hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım görüldü yaptı. Ben de cık cık cık nasılsın yazdım. İyi ya sen dedi iyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim 2 gündür görmedi mesajımı. Niye yazdı ki?
Nasıl hatırlatıyor peki
Ego kasiyor
Yaparım ara sıra
Görmediyse girmiyor olmasın internete belki bir sorun var
Yok giriyo eminim
Allah Allah ilginç
Ama kötü düşünme hemen ya
Diyorum konuşmak istemese 1 yıldır konuşmamışız yazmazdı. Ama niye bekletiyo veya kendisi uzatmadı bilemedim
Hmmmm
Bilerek yapıyor da olabilir seni ölçmek için
Ne gibi bir ölçme
Yani ne tepki vereceksin mesela merak edecek misin ya da takmicaksin belki onun gibi
O görüldü atıp ben yazınca ne düşünmüştür sence
Ben olsam beklerdim karşı taraf napacak diye
uykusu gelmiştr
belki bir işi vardır. belki bir sorunla karsılastı. yoksa yazardı sıkma canını sabret bıraz daha
Teşekkür ederim ama giriyo nete
anladım belkide kararsızdır içine kapanık biridir konuşmak istemedi belkide cok üstüne düşmek istemedi. yani sevgili olarakta görmüyor olabilir
Benim yazdığımda sevgililikle alakalı bir şey var mı yani normal arkadaşa insan bi hal hatır sorar diye tepki verirsin ya o şekil verdim. Sonra düz yine arkadaşça napıyosun nerelerdesin dedim. Bilmiyorum
konusmak ıstememıstır. bugun bende arkadasıma yazmadım ruh halı kırılmıcagını bılıyorm keyfım yoktu. senın kıde öyle olabılır
Bilmiyorum inşallah yazar 🙏🏻 Bir keresinde bana mesaj atmıştı böyle sonra gördü cevap vermedi onda daha kısa bir süre içinde 3-4 saat içinde aramıştı beni. Ya yine aramak gibi bir düşüncesi var ya aklında olayım istiyor sinir etmeye çalışıyor ya da umursamıyor
olabilir gönlünce olsun kardeşim🥰
Üzmek icin
Unutulmamak için
Mal işte
Umursamadığı için
B12 eksikliğindendir
İlgi çekmek için