Evliyiz ama bir çift değiliz. Dışarıya nasıl göstermeliyiz?

Merhaba
Biz 5 Senedir evliyiz ama 3 senedir bir çift değiliz ayni yatağa paylaşmiyoruz beraber hic bisey yapmayız ben onun hayatına karışmam o benim hayatıma karişmaz iyi hoş ama en azindan dışarıya karşı bunu belli etmememiz lazim diye düşünüyorum. Mesela Ailelerimize gidiyorsak yanliz gitmemek mantikli yoksa hep soruyorlar yalandan canim falan demesi lazim insanlarin icinde bence ki kaç kez karşıma alip konuşdum Yalandan da olsa hani iyimişiz gibi yapalim diye o zamanda biz hep böyle Yalan mi söyliycez diyor kim hakli bence ben haklıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes nedenini sormuş ikimizde Iş vereniz ve çevremizde kötü bir izlenim bırakmak istemiyoruz boşanarak bazılları ise Cinselliği sormuş yazdim gibi 3 senedir ayırdık Yataklari ama tabi karşı Tarafın özel hayatı ile Ilgilenmiyorum önemli olan iş ama bana göre daha iyi rol yapması lazim ben mesela Yalandan cok güzel rol yaparim başkalarin yaninda oda öyle olması lazim diye düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler ve Hanimlar
Konu onun Rol yapmaması dışarıya yalandan da olsa belli etmemesi lazim sanki beni cok seviyormuş gibi yapması lazim ben hakliyim kesinlikle
Evliyiz ama bir çift değiliz. Dışarıya nasıl göstermeliyiz?