Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. hem sapıktır hem de niyeti duygusal değildir. ve bunlardan dolu var... moda oldu nude isteme.. göndermeyince de muhatap olmayı kesme.. bu kadar meme görmek istiyorsan aç bir vpn gir internete takıl.. elalemin genç kızlarının kanına girmeye çalışma bari.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Deveye diken insana *iken yaranır diyolar ya bu cok dogru bi söz senden fotograf istiyo sen daha tahrik oldum onu istiyorum diyosum vay be şurda efendiligini bozmayan niçe insan var ama işte insan oglu nankör
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılBen tipsizim valla hiçbir kız benimle konuşmak istemez. O yüzden bilemiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün
- +1 yıl
Ben alıştım üzülme o yüzden.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. zaten niyeti belliymiş en azından uzatmadan söylemiş direk 😅
110 Yorumla
Soran+1 yılEn azından açık sözlü ama ben bu çocuğu neden bu kadar istiyorum anlatır mısın bana daha önce hiç bir erkeği bu kadar istemedim 😶
Soran+1 yılHep düşüyorum o duysal boşluğa, oda bana üstsüz fotoğraf falan gönderdi beni çok tahrik etti sebepsizce istiyorum onu unutmamam lazım
Soran+1 yılEvet ama çok erkek tanıdim istesem yapardım ben bu çocuğu istiyorum
Soran+1 yılEngelledi ulaşmam zor basitler gibi mesajda atamam
Soran+1 yılAh bir unutabilsem
aynen abazanin tekidir... s*ktr et bence hayatindan
16 Yorumla
Soran+1 yılO beni etti zaten ama ondan etkikenmiştim
Soran+1 yılHaklısın vardır ama kesin evlildirler ya da sevgilileri vardır
Soran+1 yılAh keşke benim karşıma çıkmaz öyleleri
Seninle sadece cinsel tatmin için görüşüyor demek ve abaza olduğu için dozu ayarlayamıyor
124 Yorumla
Soran+1 yılEngelledi nasıl mesaj aticam
Soran+1 yılNasıl ulusucam ki çok zor
Soran+1 yılBaşkası olmaz onu istiyorum nerde yaşadığını evinin nerde olduğunu falan biliyorum aslında
Soran+1 yılİçim de ona duygusal olarak hiç bir şey yok sadece istiyorum hepsi bu duygusal olarak his beslediğim biri var ama evli
Soran+1 yılNiye sustun ya
Soran+1 yılEvli ama o daha da mükemmel. Bebek yüzlü ve doktor ona daha çok hastayım ama evli ge çocuklu işte buda engeli açmış ama hevesim kaçtı yazasim yok soğudum
Soran+1 yılEvet öyle yaşıyorum, onun yazması gerek evet ben hayatta yazmam. ☺️Of doktora ölüyorum ya keşke o benim olsa
Soran+1 yılYeni tanıdık birbirimizi, evet ben laylom yaşıyorum öyle yuva yıkma meraklısı değilim ama etkilendim mi evli falan dinlemiyorum malesef
Soran+1 yılNo Eskişehirdeyim ☺️ hayata pek ciddiliye almıyorum sadece hiç bir şey umrumda değil
Soran+1 yılHehe komiksin 😄
Soran+1 yılHaklısın ya ☺️
Soran+1 yılOlurr ☺️
+1 yılSapık değil de abaza diyelim. Konu oraya geldiyse isteyebilir sadece.
17 Yorumla- +1 yıl
Tahrik ettiyse niye ittin? :D Gel özele istersen.
Soran+1 yılÜstsüz utanırım ya ama aklımdan çıkmıyor 10 gündür
- +1 yıl
Sen bir gel hele, yapa yapa alışırsın, güven sorunu olmaz bende. :D
Soran+1 yılYa oğlum beni başka erkekler ilgilendirmiyor ben onu istiyorum şu an
- +1 yıl
Napim?
- +1 yıl
burdaki erkeklere vücut olarak da bin basarım sorularıma bak özele gel eskişehirdeyim boş konuşmayı sevmem sevdiğim yok ama olabilirsin istersen
- +1 yıl
1 yıl olmuş şansımı deneyeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sapıktır
İlişki demek cinsellikten ibaret değildir, cinsellik ile de başlamaz.115 Yorumla
Soran+1 yılZaten tek konuşması cinsellikti başka bir halt değil istekli mısın diye sordu durdu ve şu an onu istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSende az değilmişsin, ufak bir kıvılcım gerekmiş. Yazık.
Soran+1 yılBir seyler yaşayabilirdim onunla of acayip tahrik etti hem çekici hem de yakışıkli
Cevap sahibi+1 yılSevgi değilde cinsellik bu kadar yakın geliyorsa dikkatli ol. Başın ağrımasın.
Soran+1 yılBaskısıyla değil ama onunla isterdim
Cevap sahibi+1 yılİlerde evleneceğin eşine yazık etme, temiz kal. Evlenmeden yaşamak zinadır.
Soran+1 yılBiliyorum bunla evlilik olmaz dedi zaten ben evlenicek biri değilim evlilik istemiyorum diye ama onu çok istiyorum nasıl aklımdan çıkar görsem üstüne atlarim herhalde
Cevap sahibi+1 yılİradeni güçlendir, namusun manasını anla. Sevdiğin insanla olacak hayatını düşün, ciddi insan olmaya çalış. Şu an hormon olarak azmışsın.
Soran+1 yılNamus falan hiç önemsemiyorum inan bana hatta namus dedikleri şey saçma geliyor sadece ilerde karşıma düzgün bir adam çıkarsa pişman olurum diye korkuyorum sevdiğim adamın ilki olucakken bir şerefsizzinn ilki olucam o korkutuyor
Cevap sahibi+1 yılİşte bu namus, sadece helaline ait olmak gibi bir hayat varken seni şeyini sokacak vücut sanacak insanların skoru olmak mı iyi? Cinsellik basit değildir, sevilen insanla yapılmalıdır. İnan bana yapıldıktan sonra bu buymuş diyebilirsin. Sadece o an çok güzel oluyor, ancak geçtikten sonra pişmanlık an meselesi. Hele de iğrenç birisi ise.
Soran+1 yılÇok haklısın ama aklımda çıkmıyor ki of nasıl unutucam yaparsam çok pişman olucağımi biliyorum ama işte gelde şu Nefise söz geçir şeytanın oyununa geliyorum resmen bir de hamile kalırım falan ondan da korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte evlilik ile olmasının sebebi bu, sen mükemmel bir varlıksın. Sevdiğin adamdan hamile kalmak varken fahişe olmuş erkekten hamile kalmakta ne? Bir anlık zevk için gelecek çocuğun bile hayatını berbat etme. Güzelim bir ailesi olacağına bok gibi bir ortamda ana, baba çatışması içinde mi büyüsün? İstediğin kadar korun, Allah'a karşı gelirsen işlerin rast gitmeyebilir. Zinadan uzak dur.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, gerçekten bir anlık gafletee düşücekken beni yolumdan döndürdün ama evlenicek umudum da kalmadı ki şans yok o kişi çıkmıyor karşıma çıkmıyor umudum tükendi
Cevap sahibi+1 yılNasip işi bunlar, birazcık çabala. Vücuduna dikkat et, işe gir.
- +1 yıl
korunuruz
+1 yılİlk konuşmadamı valla helal benden hızlılarıda varmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence düpe düz sapık zaten başka amaçlar güdüyormuş belli
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzgın boğadır sapık degil artik normal ilk konuşmada böyle seyler
10 Yorumla
+1 yılYok iyi niyetinden istemiş. Sen göndermeyince de sana umut vermek istememiş. Gonderseydin ayrılmak istediğinde şantaj olarak kullanırdı.
15 Yorumla- +1 yıl
Zaten konuşma ilerlemiş sende umut vermişsin istemiş fotoyu. Anlaşılan kıvama gelmişsin ama sonuç yok
Soran+1 yılAynen ondan kızdı sanırım
- +1 yıl
Yine de gönderme yanlış yaparsın. Sonradan pişmanlık duyma
Soran+1 yılEngelledi zaten 😔
- +1 yıl
Aman naz yapani ne yapacaksın. Niyeti belli zaten uzulmene değmez hayat devam ediyor. Gül geç hiç kimse senden önemli değil. Kendi değerini kıymetini bil
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılO sapık değil farklı bir boyut kendini yorma o Nirvananin üstündedir muhakkak
10 Yorumla
+1 yıllafı uzatmayı sevmem ben pek 24 yaşındayım profilimde sana özel bir resim koydum kafalarımız ve vücudumuz uyuşuyor eski şehirdeyim sen için geldim ekle insta=sahin_k. aslan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ama beni çok tahrik etti elimden kaydı gitti onu istiyorum deliler gibi...
Siz kızların hepsi böylesiniz işte size kötü davranan size yavşayan bir erkek varsa onunla birlikte olmak istiyorsunuz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Qzcuk ama bunu isteyecek cesareti senden almış demekki sende istiyorsun :) at o zaman azin brilikte
00 YorumlaYazik senin gibilerine onun gibilerine cok uzuluyorum umarim derdinizi bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılevet sapıktır zaten karakterini belli etmiş konuşmayı kesmiş kes at gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vesikalık istiyorsa iyi niyetlidir yersen.
Birde soruyor musun?00 Yorumla
+1 yılSapıklık ayrı abazanlık ayrıdır
16 Yorumla
Soran+1 yılBu ne peki?
- +1 yıl
İstekli işte seni istiyor
Soran+1 yılYa iç çamaşırli fotoğraf bile attım yetmedi yetmedi of sonra niye engelliyor madem
- +1 yıl
O zaman onun şerefsizliği kullanıyor seni
Soran+1 yılDalga geçer gibi 😔 o kadar çok fotoğraf attım ki anlatamam
- +1 yıl
İşte atmayacaksın attıkça daha fazlasını ister
- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılNe var canıım giderseydin merakını
14 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
E tabi yani biraz dişiliğini kullanabilirsin. Erotik ve tahrik eden bir fotoğraf onu cezbeder. Demiyor ki kimse sana iki memeni baby yağıyla güzelce sıvayıp uçları göz alan bir fotoğraf at. Hafif bir dekolte ya da yarım bir transparan ile gayet kışkırtıcı ve arzuyu körükleyen bir poz gönderebilirsin
Soran+1 yılAbicim iç çamaşırli fotoğraf bile gönderdim doymadı doymadı en son üstsüz istedi 😶
- +1 yıl
Senin profesyonel desteğe ihtiyacın var.
Böyle profil için ya da özel fotoğraf istersen iletişeme geç. Stüdyo ya da ambiyans ortamında kişinin bedeninde ki kıvrımlarından ışığın geçirgenliğiyle bir perspektifte toplanıp filtrelenen çekimler iletişime geçebilirsin benimle
Kesinlikle insan yeni tanistigi kadini istermi arzularmi sapiklik.
10 Yorumla
+1 yılTanıştığın yere de bağlı biraz, gidip tinder vb bi yerden tanıştıysan gayet normal yani başka ne beklersin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi niyetli değldr uzak dur
14 Yorumla
Soran+1 yılBen onu istiyorum ama off f
Cevap sahibi+1 yılPişman olacağn işler yapmak istiyorsan buyur yap
Soran+1 yılEvet pişman olucam ama aklımdan çıkmıyor ki sebepsizce istiyorum onu
Cevap sahibi+1 yılSebebi belli aklın başında değil başka bi yerde 😂
Bundan hızlısı mezarda awksjdj
20 YorumlaOnun gibiisi kaynıyo merak etme
20 Yorumla
+1 yılKeserse kessin mikrop
20 Yorumla
+1 yılyollamadın diye konuşmayı kestiyse seninle se*s istiyor sadece. yani seni bir or*sp olarak görüyor. uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılAdam uçmuş. Bu kadar da pes
10 Yorumla
+1 yılHöh ya bu kadar da olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Niyeti belliymiş..
10 Yorumla
+1 yılMeraklı çocuk ne alakası var sapıklık la 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en masum erkeği olabilir. Sapık tabi...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAttin mi hiç kaç kilosun
12 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşırli attım fiziğim iyi 1.62 boy 50 kilo
Cevap sahibi+1 yılHmm güzel istegin en fazla ne zaman artiyoo
+1 yılÇok mübarek biridir. Kırmamak gerek😑
10 Yorumla
+1 yılDurduk yere istiyosa sapiktir konu oraya geldiyse beklentisi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen sana fazla biriyle konuşmuşsun ve foto atsan da kısa süre sonra seni hayatından şutlayacaktı. Senin salyaların akmış ama gerçek bu :)
011 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım o karakter de biri
Cevap sahibi+1 yılO zaman zevkine bakıp fazla kaptırmayacaksın, elde edebilirsen ne ala :) bol şans sana
Soran+1 yılYa engelledi şerefsiz evinin yerini biliyorum ama gidemem basit gibii
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşmak ister misin?
Soran+1 yılAkil mi vericeksin? Mesela ne konuda
Cevap sahibi+1 yılHer konuda olabilir, sınır yok bende :)
Soran+1 yılGizlden çik mesaj aticam
Cevap sahibi+1 yılÇıktım at
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılBirazcık bekle aticam mesaj
Cevap sahibi+1 yılNeyi bekliyoruz anlamadım?
+1 yılErkekler doldu yoruma 😂😂
30 Yorumla
+1 yılAzgın olabilir
O attimi sana nude14 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atsana bir şey diyecegim
Soran+1 yılÇıplak haliyle attı tabi tam çıplak değil sadece üstü çıplak seste attı. Acamam dedim kızdı çocuğu kaçırdim mall gibi off
- +1 yıl
Bana mesaj atsana
- +1 yıl
Bekliyorum ciddiyim bir şey diyecegim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gül gibi çocuğu kaçırmışsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılO kaçırdı hem de büyük bir fırsatı
değildir niye olsun sapıklık ayrı bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrı. Bir şey peki
Sen ve senin gibiler Akıllanmazsınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok dindar bir kişiliktir.
10 Yorumla
+1 yılİyi de sen devam ettirmiş isen istemesi normal
00 YorumlaHemen istiyorsa
Amacı sadece seks00 YorumlaEğer samimilerse değildr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Yok knk hiç sapık olur mu
10 Yorumla
+1 yılAmacı belliymiş boşver
10 Yorumla
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yılSapiktir
20 Yorumla
+1 yılayn @mcıdır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Acaba niye kesti.
Fiziğin mi kötü.04 Yorumla
Soran+1 yılYoo beğendi fiziğimi bence ama üstsüz fotoğraf atmadım diye konuşmayı kesti ısrar etti ama yine de yollamadim
Soran+1 yılBen sadece onu istiyorum şu an
ahlaksız
10 Yorumla
+1 yılewet herseyin bir zamnı var cunku
10 YorumlaSapikligin dik alası.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyoo sadece arzuludur
10 Yorumla
+1 yılYüzde 738388
10 YorumlaEvet sapıktır 😥
10 YorumlaÖyledir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bide soruyomusun
10 Yorumla
+1 yılEst ne sapiği ya 😅
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?