İnstagram gizliligini sürekli açıp kapatan kiz ne yapmak, nereye varmak istemektedir.
Amaci nedir?
Amaci nedir?
Ya aslında belli olmaz benim de böyle bir seugilim vardı bana yapıyor sanıyordum sonra işte sevgili olduk falan baktım arada açıyor böyle efkarlı aşkla ilgili sanki ayrılık acısı çekiyor gibi paylaşımlar yapmaya başladı yani ondan sonra da ayrıldım ben direk sence de anormal değil mi çocuğun bu tutumu?
Senin ki anormal aga. Sevgili yaptiktan sonra bizim instagram kullanma amacimiz tamamen komik videolara, postlara dönüyor.
Hele aşk acısı falan, var orda bir mevzu... Dost aci soyler :)
Benimkinde, açıp yeni fotograf paylaşıp 1-2 gun sonra kapatiyor.
Hayır oyle bir ortamdayim ki emin olmadan yurursem cok olumsuz seyler yasanabilir.
Bana bu durumun anormal olduğunu söylemeniz çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim valla bildiğimi biri daha tekrar edince bi iyi oldu boşverin devam edersem daha acı olurdu benim için
Foto atıp geri kapatıyorsa o hesabı birine bir şey gösterme amacı var belli ama acaba kime? İşte asıl mevzu bu. Ya şimdi insanlar sağ gösterip sol vuruyorlar dikkat etmek lazım srnin için yapıyor gibi geldi ama ümitlenme hemen sonra üzülüyor insan
Cevap
0Cevap
Amacı birinin onu görmesi aklındaki kişi kimse onun ilgisini çekmeye çalışıyor
Biraderim, açıkçası biz bu kızla son zamanda sürekli bakışıyoruz. Ancak onun da bildigi birtakim sebeplerden oturu ben onunla konusamiyorum (bulundugumuz ortam kaynakli).
Bu durumda umutlanmam yanlış olmaz degil mi?
Bence de çok mantıklı :)
Ego kasmak
Oyle bir kiz degil...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?