Kocam o kızı istiyorsa neden whatsapp profilinde benimle birlikte fotografı var?

Fotografları sadece ben koyuyorum görsünler bazıları kocam tek resmini koymuştu değiştirdim..2aydır iletişimleri yoktu.. Ama facebookta kocam dün kapak fotografı koymuş yabancı şarkıdan 2cümle.. "özür dilerim, bırakma beni" cevirisi.. I'm sorry don't leave me.. Ve bu şarkı da kıza gönderdiği, gösterdiği şarkıdan cümleler.. ortak şarkı gibi.. dün o şarkıdan cümle koydu.. bugün de ikimizin birlikte cektiğimiz fotonu whatsappta profil resmi yapmişim..3ay önce "bekar olsaydım çoktan yüzükle kapındaydım kimseye vermezdim" demişti kıza kız da 2sokak yukarıda oturuyor. zannetmiştim ki, 2aya yakın iletişimleri yoktu kocam unutur gönül eğlendiriyordur dedim.. 3saat önce de faceboktan o kızı engellemiş.. kafam karışık şu an.. Siz nasıl görüyorsunuz nedir durumlar? Eğer o kızı istiyorsa neden hala benim yanımda? Neden 1aydır iletişimleri yok? Anlamı ne kocam ne yapmak istiyor? Kızı korumak için mi böyle yapiyor ne?
Kocam o kızı istiyorsa neden whatsapp profilinde benimle birlikte fotografı var?