Tamamen onu düşündüğünüz, o ne yer diye düşündüğünüz, onun nefes alışverişini duymak için çıldırdığınız, o nereye giderse orada olduğunuz, tuvalete gittiyse tuvalete, bara gittiyse bara, konsere gittiyse konsere gittiğiniz oldu mu? Böyle bağımlı bir aşk yaşadınız mı? Körkütük ve asalak bir ilişki yaşadınız mı? Size bu şekilde bağlanan biri oldu mu? Pamuk eller tuşlara :D
Aşırı derecede birine "bağımlı" bir aşk yaşadınız mı?
Evet oldu, acısıyla tatlısıyla bir çok şey öğrendim. Pişman mıyım hayır değilim. Hayat bu yaşadığımız her şey birer imtihandır, hayatımıza giren insan gibi. hiçbir insan tesadüf değildir. Kimi ceza, kimi imtihan, kimi armağandır". ve bende iyikide o aşkı yaşamışım diyorum. İyi tarafı da oldu, kötü tarafları da birer ders birer tecrübe oldu..
Hayır yaşamadım bana göre değil. Karşılaştığım oldu kişi kafasında bir karakter yaratıyor ona göre hayranlık ve beğeni duyuyor. Gerçek kişiyle yüzleştikçe acı çekiyor. 🤷♀️
Bana karşı "bağımlı" aşk yaşayan var. Beni ciddi anlamda sıkıyordu bu durum. Arada bir nefes alabileceği bir alan bırakmak lazım insana. Ben "bağımlı" derecesinde abartılı değil ama ona yakın bir şeyler yaşamıştım. Gerçi pek iyi bitmedi. Yinede iyi ki yaşamışım ya. Artık kime ne kadar değer verip, kimi ne kadar seveceğimi çok iyi öğrendim. Bu tarz şeylerden dolayı pişman olmayın sadece bol bol ders çıkarın. 🙃
Bu arada herhangi bir şey için asla "Dünkü aklım olsaydı bunu yapmazdım."demeyin. Dün onu yapmasaydınız şimdiki aklınız olmazdı.
Evet, bu bir lanet. O hayatından gidince ben kimin diye sorgulama başlıyor. Hayatınızda bundan berbat bir kabus yok inanın bana. Naçizane bir tavsiye sakın birini kendinizden daha çok sevmeyin.
Oldu. Yillarca abla dedigim insan bana asikmis. Ve benim icin yapmadigi kalmadi. Hayir dedim ailesini birakip yanima kacmaya kalkti ama ben kendime yakistiramayip red ettim. Konusmadim bir daha
İlk aşkıma öyleydim. Sevgimin değerini bilemedi. Başka kimseyi de o kadar bağlılıkla sevmedim. Sevebileceğimi de sanmıyorum. Zira akıllandım 😋
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle değil de aslında uzak mesafeli ilişkimiz olduğu için benden hep ayrılmak isterdi ve ben kabul edemezdim ama hep ayrılırdı defalarxa mesajlar atardım arardım ne kadar şapşalmisim 😅
evet yaşadım pişman değilim çünkü bana çok şey kattı ve çok şey öğretti hayat tecrübesi oldu. Tek kötü yanı kendi benliğinden çıkıp o kişinin beklentilerine göre yapıosun her şeyi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çisimi yapmak istiyorum yataktan kalkmaya useniyorum😀😀
Birine körü körüne bağımlı olmak saplantılı bir durum bir arkadaşım 3,4 seneden beri bu durumdan çıkamadı ne ondan vazgeçiyor nede hayatına birini alıyor
Onu unutali çok oluyor üç yıl önce onu unuttum. o beni kaybettiğine yansın ben değil. Beni aldatan insanla isim olmaz. Ayrıca sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz mutluyuz 😅😅