Rehbere Nasıl Kayıtlıyım, Nasıl Öğrenebilirim?

Android telefonlarda bir program varmış, kimin rehberinde nasıl kayıtlısın öğrenebiliyormuşsun, yardımcı olabilir misiniz? :)) Rehbere nasıl kayıtlı olduğumu görebilirim?
Rehbere nasıl kayıtlı olduğunu öğrenmek bir çok kişinin merak ettiği bu konuda çeşitli uygulamalar yüklediği merak konusu olan bir sorundur. Bu konuda kullanılan en başarılı yöntemlerden birisi uygulamalardır.
Birinin rehberinde nasıl kayıtlı olduğunuzu öğrenmek için en iyi uygulama GetContact uygulamasıdır. İçeriğinde sizi kişilerin rehberinde nasıl kaydettiği gözükür sizde başkalarına bakabilirsiniz. Hem Android hem de IOS'ta yer alan bu uygulama Web sürümü ile de bağlantı kurmayı araştırma yaparken farkı platformlar kullanmayı sağlıyor.
Uygulamayı yükledikten sonra yapmanız gerekenler aslında çok basit kişisel bilgilerinizi girdiğiniz zaman size direkt olarak başkalarının rehberinde nasıl yer aldığınız gösteriliyor. Etiketleri sola kaydırdığınızda da profilinizde gözükmesini istemediğiniz etiketleri kaldırabiliyorsunuz.
GetContact, verileri toplayıp, işleyerek önünüze sunuyor ne kadar sunucunun saklı olduğu söylense de siz bir numara girdiğiniz zaman kişinin tüm bilgilerini görebiliyorsunuz. Ve sunucuda toplanan verilerin olması da kişisel bilgilerin güvenli şekilde depolanmadığı anlamına da gelebilir.
GetContact hesabı şu şekilde kaldırılır;
1- GetContact profilinize girin,
2- Hesabım kısmını seçin
3- Hesabımı dondur kısmı ile hesabınızı dondurabilir ve kapatabilirsiniz.
Kızım senin gazın geldim indirdim, merak ettiğim kişini 'herkese açık değil' çıktı :D lanet ettim sildim :D hayır yani niye gizlediyse merak etmiştim nasıl kaydetmis beni şerro diye :D
kız yok o operatörün rehberine kapattırmış kendini ondan öyle herkes öyle yapıyo bişe gizlediğinden değildir yani :D
itibar kontrolü var oradan baktıracaksın ama sms ücreti istiyo
Anladım canım onu, gizlemek dedigim neden operatore gizlemis dedim yani haha. :D Arkadaşım zaten, nasıl kaydetmis merak ettim sadece :D
Casus programimiydi neydi evet hem kim ariyosa özelden goruyosun hmde seni kim ne diye kaydetmiş rehbere goruyodun.
ya tam bilmiyorum adı ne tam olarak zararlı bir yazılım değil değilmi
nasıl yapıcam hangi programı indireyim şimdi?
onda nasıl yapacağım pekii
normal tarife mesaj ücreti üstünden ücretlendirilecektir onaylıyomusun diyo vazgeçtim
tamam süpersin sağol yaa :D
Rehbere nasıl kayıtlıyım diye ben de merak ediyordum. Get Contact diye bir uygulama buldum ve oradan diğer insanlarının rehberine nasıl kayıtlı olduğumu öğrendim. Telefon rehber sorgulama siteleri genel de bir işe yaramazken bu uygulama rehbere nasıl kaydedildim sorusuna cevap verdi resmen. Ayrıca bir çok kişinin seni nasıl rehbere kaydettiğini de görüyorsun. Ama sevgilin olanı kestirmek zor tabi belki ileride bu özellikte gelir. Çok komik şekillerde kaydedildiğimi gördüm. Sizler için aşağıya linkini bırakabiliyorum.
Android: play.google.com/.../details
İOS: itunes.apple.com/.../id1010631459?mt=8
Bende bulamadım nerden bakılıyor
@deprofundis sorgula kısmına kendi numaranızı aratın... Daha sonuç bulundu yazıyor oraya tıklayon
Get contact nasıl kullanılır için video çekmişler izleyebilirsiniz. @xsananex @deprofundis https://www.youtube.com/watch?v=rzKqeEhH4j8
ios icin linke tikladim ama cikmadi ismiylede cikmiyo nasil indiricem
öyle bir program yokta akıl vereyim.. whatsapp kullanıyorsan mesaj at, onun yazdıklarına cevap yazma, sonra eee niye yazmıyorsun de:D yazıyorum diyecek tabi yazdığı için, biraz işi uzat sonra o zaman ekran görüntüsü yolla de:D çekip yollayınca üstte çıkan isim seni kaydettiği isimdir;))
Cevap
26Cevap
bu tür progrmlar kişisel bilgileri çalıyor, o dediğin gibi kimin telefonunda nasıl kayıtlı olduğunu görebilmen için kendi rehberini paylaşman gerekiyor, aynı senin gibi herkes kendi rehberini paylaşınca kim kimi nasıl kaydetmiş görebiliyorsun, senin rehberindeki numaralar sisteme daha önce eklenmişse gösteriyor. kesinlikle güvenli değil.
seni kim nasıl öyle kayıt etmiş onu öğrenemezsin sadece nasıl kayıt etmişler onu öğrenirsin kimin o şekilde kayıt ettiği gözükmez premium alarak profilne kim bakmış ona bakarsın program bilgisayarlarla ilgili telefonla ilgili değil telefonda uygulama olur ayrı konu ikisi karıştırma bunu
Whatsappın premiumu, whatsapp profilime kim baktığını gösteriyor mu?
öyle bir program var mı cidden merak ettim bilenler açıklayabilir mi :D
ay evet birileri birşeyler açıklaasıın :D
Git yanina otur caktimadan ara bak :D yanlislikla drsn :) pratik cozum :) programi hic duymamistim :)
ya yanımda iken canımm diye kaydetmiş ama uzakta değiştiriyosa ya
ay bilmiyorum ortak arkadaş yok onun bulunduğu ilde tanımyorum pek
bir gün webcam yapalım de sonra masaüstü resmine bakıyım falan de hemende o arada arayıver ne diye çıktığını görmüş ol :)
Onun yerine son konusmamizi screenshoot yapip yollarmisin de:) tabi senden akilliysa hemen degistirir ismini;))
Omu kullanırsan senin rehberşnde ona kaydedilir. Kullanma. Türk versiyonu var gbt o daha iyi.
Öyle yapacağına sevgilin yanındayken çaldırıver götrürsğn nasıl kayıtlı olduğunu
Yok yere canini skma , tesisatci ibo diye kayitlisindir , kendine gelemezsin
o ne be :D :D
Manyak manyak şeyler bilmiyomuda
Ben biliyorum mesela onun telefonunda Sevgililik diye kayıtliyim
Benim telefonda bebeğim diye kayıtlı
hiç yan yana gelmiyo musun geldiğinde çaktırmadan ara niye arıyorsun diye telefonu çıkarınca görürsün :D
Kim arıyor programı senin dediğin, programı indirip kendi numaranı aratırsan irtibat kurduğun kişilerin rehberinden senin numarana bakar ama bu baban olabilir sevgilin olabilir orasını bilemeyeceğim
GetContact var kullandım fakat karşı tarafda aynı uygulamayı kullanmışsa eğer o şekilde gösteriyor diğer türlü öğrenmen zor
Öyle bir program yok malesef hem neden bu kadar takıntı yapiyorsin ki
Dediğin program kim arıyor adlı program. Fakat onla kendinin nasıl kayıtlı oldugunu öğrenemezsin
Güncellemedeki program sadece kayıtlı olmayan bir numaranın kimin adına kayıtlı olduğunu sorguluyor
Zor bir iş cia herhangi bir şekilde herhangi bir telefondan alıyor bilgiyi
yanındayken onu çaldır yanlışlıkla aramış gibi telefonuna bakcaktır ekranına bak sende.
bununla ilgili uygbulamalar var ama sormak en mantıklısı, hoşuna gitmeyen bir şeyse alıp kendin değiştirirsin :)
Bir mel'ûn hariç herkes ismimle ya da isim soyisimle kaydetmiş o herkimse K Abi diye kaydetmiş ya evli ya manitası olan biri olsa gerek :)))
yorumlari goremiyorum. ogrenmk isterim öyle bir program varsa
En İyi Cevap