Elbette öğrenebilirsin. Bir dönem benim de merakımı cezbetmişti ve ilgilenmiş olduğum bir konuydu. Öncelikle bir Tarot desten olmalı, sanıyorum edinmişsindir. ☺️ Tarot destesi satın alındığında, yanında bir de kitapçık oluyor mutlaka. O kitapçıklarda, her kartın anlamları ayrı ayrı yazıyor. Fakat, şu kartla şu kart yan yana geldiğinde şu anlamlara gelir yazmıyor. Bu nedenle herkesin kendisine has tarot okuması vardır, kartları birbirine bağlayıp bütünsel bir anlam çıkarmak, yorumlayana düşüyor. İnternette de tarotla alakalı, daha kapsamlı bir çok sayfa var. ( Dilersen bir iki sayfa önerebilirim ) Mesela diyelim ki Aşıklar kartını inceliyorsun, bu kartın anlamını farklı farklı sayfalardan okuyup not etmeni, her türlü anlamını öğrenmeni öneririm. Mühim olan; kartları birbirine bağlayarak, bütünsel bir anlam çıkarabilmek. Kendine 3 kartlık mini açılımlar yaparak, kartları birbiriyle harmanlamayı öğrenebilirsin. Bunu pekiştirmek için de, yakınlarına açılım yapabilirsin, doğruluğunu teyit edebilirsin. Zamanla, yan yana daha fazla kart açarak, yorumlama becerini geliştirebilirsin. Kartlarla haşır neşir oldukça, artık açılımları görünce yorumlar kendiliğinden oluşuveriyor zaten. ☺️ İlgilendiğim dönemde, bana negatif bir etkisi olmamıştı. Sormak istediklerin varsa bekliyorum. 🤗
Gerçek çıkmazlar, sen onlara inanırsın ve senin üzerine büyüsü gelir. Kısacası hayatına bir şeyler girer ve o şey gerçekleşene dek çıkmazlar. Bu sebeplidir ki 3 dinde yasaklanmıştır büyü ve falcılık.
Falcılıkla uğraşanlar ve büyücüler tanrıya hakaret ederek bu mesleği icra ediyor. Şeytanla dost olabilmek için bu mümkündür. Bu sayede o kişi senin neler yaşayacağını söylüyor, sen de inanıyorsun.
Gerçek falcılar geçmişte ne yaşadığını da bilirler. Çünkü cinlerin geçmişten haber getirme özelliği vardır, bu sayede sana söyler ve şaşırtır seni. Yani çok tehlikeli işler hiç bulaşma derim.😊
Hristiyanlık ve müslümanlıktada yasak biliyorum balım bende iki din arasında nötrüm hep bilemiyorum ama hep tarot baktırdığımda doğru cıkmıştı boyle seylere cok merakliyim ouija tahtası bile denedim
Ciao🍀🦇 Tarot daha çok enerjisel ve düşünce okuması gibi. Setleri var aldığında yanında kitapçıkda geliyor. Youtubeda birçok öğretici video var öğrenirsin. Ancak temizliği vs. Var mesela dolunay dönemi felan onları iyi öğren ve fazla kapılma.
Bu işler normal değildir haberin olsun. Seni çok etkiler Tarot işi. Öyle eline fincanı alıp sallayacağın şeyler değildir. İşin psikolojik yönünü de iyi düşün. Destene sahip çık. Kimseye elletme sakın o desteyi.
Tatlım ben bu işe baya kafa yormuş biriyim sorunun cevabı hem evet hem hayır. İnternetten bu alandaki videoları izleyerek bir noktaya elbet geliyorsun. Ama gerçek anlamda bir yetkinlik istediğinde o bilgiler bir yerde sığ kalıyor ben bir sene kadar ücretsiz videolardan yürümeye çalıştım baktım olmuyor en sonunda Rezzan Pişkin Hocadan ders aldım. Şu anda çok aktif olmasada tarot danışmanlığı yapıyorum.
Youtube gibi yerlerde video yükleyerek öğretenler var diye biliyorum ama gerçek olarak öğrenmek için öğreten bir yere gitmek gerek olduğunu düşünüyorum.🌺
Bir kız çıkmış saçını iki yandan topuz yapmış aynı küçük kızlar gibi bu senmisin çevremde biri mi bilmiyorum ama yaşına göre davranmıyor 7sayısı ve ufak baya telvelerin temiz bir yanında tek bir kalp var ama baya belirgin fötr şapka çıkmış bu ne demek bilmiyorum bide bu kadar arada olma ya çok iyisin ya çok kötü ya karamsarsın ya da polyanna ortasını bul yoksa yıpranacaksın
Manevi yönden çekincelerim olmasaydı öğrenirdim, her ne kadar söz konusu enerjiler olsa da, bir yandan da doğru olmadığı için geri durmaya çalışıyorum.😄
Evet öğrenebilirsin ben kendim ögrenmistim zaten çok zor bisey yok tarot kartlarını al başlangıç tarot diye satiliyo rastgele acilim yap her kartın altında yaziyo anlamlari o kartlarla pratik yaptıktan sonra normal kartlara geç ve açılımları ogren