Ben Aşk konusunda her zaman mantıklı davranmayı seven birisiyim öyle duygularını kapılarak seviyorum ölüyorum bitiyorum cümleleriyle hareket etmeyi hiçbir zaman sevmiyorum, bu yüzden bir ilişkide evlilik de bakarım, eğer ki o insan ile aynı dili konuşuyorsam anlaşıyor isem aynı şekilde Beni anladığını ve gerçekten sevdiğini biliyorsun maddi imkanlar ve hayat şartları de mümkünse devam ettirmek benim için daha uygun olur. Ama ailemin istemeyeceği ya da benim istemeyeceğim bir yapıda biriyse yani yaşam şekli kültürü bana uygun değilse sonu olmayan evlilikle sonuçlanması mümkün olmayan biri ilişkiyi devam ettirerek karşındaki insanı da üzmek anlamsız olur.
Dolayısıyla böyle bir ilişkiyi devam ettirmem karşımdakine de durumu anlatmayı fazlasıyla çalışırım Bu yüzden elimden geldiğince mantıklı davranarak hiçbir kadına yapamayacağım bir şeylerin umudunu vermem
Herkesin farklı bir son anlayışı var. Bazıları için evlilik bir son anlamı taşırken bazıları için de boşanma bir son demektir. Eğer aşkın sonunun evlilik olduğu durumu konuşuyorsak evlenmek isteyen biri için devam konusu imkansız hale gelebilir.
Olup olmayacağının garantisini veremez kimse, durumlar farklılaşabilir bu yüzden deneyip görmek isterim fakat karakter anlamında uyuşmazlıklar varsa ve mutsuzsam bunu sürdüremem. Vaktim boşa harcayamayacağım kadar değerli çünkü.
Sonu olmayan bir aşk? hangi aşktır= yasak aşktır. Yoksa aşka engel olabilecek hiç bir şey yoktur benim kitabımda. her şey için savaşırım yeter ki sadece bana ait olduğunu bileyim. Sonu olmayan bir aşka adım bile atmam
Sonu olmayan bir aşkı devam ettirmek gittiği yere kadar yaşamak isteyebilir insan. Ama bu çok yorar ve yıpratır. Günden güne daha çok bağlılığın artar ve kopmak zorundasındır çok üzücü...
Hayır. Ben hiçbir şeyimi boşa harcamayı sevmiyorum. Zamanım, hislerim ve duygularım çok değerli benim için. Bunları hak etmeyen ya da sonumun olmayacağı biri için harcamam.
Aşkı kontrol altına alamayız ki bizim elimizde değil yani kalbe söz geçmez bizim aklımız ne kadar sonu yok olmaz bu ilişki desede kalp onu istiyor ve kendini onunla buluyorsun 🙂