Aşk İlişkileri Karşı cinste görmek istediğin şeyler ne? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Karşı cinste görmek istediğin ama bir türlü bulamadığın şeyler ne?Anlayış olur, empati olur. Görmek istediğin anlaşabilmek olur vs.. Herkesin beklentisi farklı nasıl olsa.. Belkide sıfır beklenti neden olmasın)) Karşı cinste görmek istediğin şeyler ne? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
viişɴellliм_ Takip Et Xper 4 Yaş: 104 , eic 96% +1 yıl Sevdiğimi paket halinde görmek istiyorum hep her zaman... 2 0 Yorumla
movie_colic Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Biraz anlayışlı olsun yeter üstünü ben tamamlarım.. 2 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anlayışlı olması , Kıskanmaması , biraz ağır olması , yol yordam bilmesi , toplum içinde ön plana çıkmak için gösteriş yapmaması 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. “Allah’ım beni zeki, güzel ve hoş sohbet kadınlarla karşılaştır.” Amin.Dualarımı kabul eden Rabbime şükürler olsun 1 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl anlayışlı merhametli aklı başında biri olmalı. 1 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Herkes birbirini suçlarken hiç kendisini görmemesi 1 0 Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saygı ve sevgi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar