YİNE HÜSRAAAN HER DAİM
Gecmisi temiz kiz kalmis midir sizce?
YİNE HÜSRAAAN HER DAİM
Allaha sűkűr gecmisim temiz nefsime hakim oldum 23 yildir bunun icin once kendimi sonra ailemi tebrik ediyorum
Helal olsun
Cevap
5Cevap
Her cinsin temizi kalmıştır aga ama bulmasi zor olur
Geçmişi temiz erkek kaldıysa eğer kız da kalmıştır.
Erkek kesin varda kiz supheli
Temiz degilse koy tokadi asagila yol ver evlenecegin zaman mk
Aynen oyle yapicam ben temiz kalim o kucaktan kucaga ucsun sktirsin mk
Aynen bu yaşlarda yuzumuze bakmiyolar ama evlilik gelince bakarlar o zman da ben koycam kapiya evlencez tabi falan dicem yari yolda birakcam
Hicbi kiza inanmiyorum hepsi yasamistir mk
Yasamayan kiz varsa da ben elime ekmegimi alana kadar yasar mk
Aynen hepsi azgin ama bize gostermiyorlar azginliklarini serseri erkeklere gosteriyolar
Valla knk biz cok farkliyiz daha onceden yasadin yasadin yasamadiysan ebedi yalniz kalabiliyorsun cunku bu seyleri 16 17 vs yasimda yasasaydim asla takmazdim temiz olsun diye ama yas gectikce kendin gibi birini ariyorsun bulmakta imkansiz 😔
Ben evlilik dusunmuyorum zaten bakireyim diyen de arkadan veriyor kodumun kasarlari iste kadina siddete hak veriyom artik
Arkadan veriyolar cunku biz evlenecegi salak erkekler kategorisindeyiz biz anlamayalim diye
O da temiz olmuyor o benim gozumde kasarin kasari boyle bir sey yapip kendine nasil temiz dersin lan igrenc bunlar yav
Onden verirse kizligi bozulur anlariz arkadan anlamayiz diye zaten hepsi sakkso cekmistir opusmustur o yuzden evlilik dusunmuyom muhtemelen bi yastan sonra yalnizlik canima tak edip intihar ederim
Yok be kral degmez yani intihar falan bende dusundum kac kere ama cozum degil sevenlerini dusun arkada birakacaklarini herkesin bir kaderi var bizim de buymus diyip yakariz bi 🚬
Ben kaderimi kabul etmiyorum kizlar beni sevebilecekken sevmiyor bu yuzden kizlardan nefret ediyom ben sevilmeyi hakediyom yani bissuru iyi ozelligim var
Daha önce hiçbir erkeğin elini bile tutmaadım. Evlilik öncesi cinselliğe karsiyim zaten ,
Bu dunyanin 8. harikasisin ☺
Sana da helal olsun
Amerikada bile bakir erkek var ne saçmalıyorsunuz lan üç beş tane görüp soru sormayın artık her ülkede bakir insan var
Sanmam. Köy kızları belki
5-10 yaş küçük kızla evlenirsin dert etme😉
Ustadan tavsiyeler
Vardır illa ki
Nadirde olsa evt
Zor değil
biz daha ölmedik reisss
Çok yaşa reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar