Ee? daha daha nasılsınız?
Ben geldim diye mi kasıldınız?
Bu güne özel mi toplantınız?
Cenazem mi var? ışıl ışılsınız?…
😎💅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Beni alan net yaşadı. Ev işlerinde iyiyim. Masaj konusunda iyiyim. Tamirat tadilat konusunda iyiyim. Romantizmden zaten konuşmaya bile gerek yok. Dert dinlerim çözüm bulurum. Şebeklik yapıp mutlu ederim. Aşırı sevgi ve ilgiliyim. Babacan bir korumacılığım var. Maceraperestim. Güzel moral veririm. Dışarıdan göründüğümün aksine sevgi doluyum ve her konuda sohbet edebilirim. Bence beni alan yaşadı. Ama kendisi şu an ortalarda yok. 😅😅😅😂
Genelleme yapılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kimse mükemmel değildir. Yaşadı/yandı sorusundan kastın ne?
Ev işleri mi?
Cincellik mi?
Sosyal uyum mu?
Yaşam şekli mi?
...
Liste uzar gider...
Diğer açıdan yaşaması/yanması panterinin/eşinin bir biriyle olan uyumuna bağlıdır. Huyları birbirlerini tamamlamaya çalışıyorsa ne kadar beceriksiz bir çift olsa da bu onları mutlu eder.
Öte yandan ikisi de çok becerikli olur. Ama iki taraf da birbirlerini iğnelemek için kullanırsa ikisi de günün sonunda huzursuz olur. Kanaatimce bu kadar basit bir denklem...
Çok ciddiye alıyorsunuz soruları çok 😃
Ben ciddiye almam öyle her şeyi, doğrudur. Eğlence amaçlı sorulmuş sorudur. :D
Beni alana bir ben bedava. Beni alan cennetten arsa almış gibi bir hissiyata kapılır. O yüzdendir ki kutsal bir birliktelik olmuş olur. 😜🥳
Omeeen tanrem ufak atalım civcivler yesin 😃
Civcivler🐣 yesin tabi aç kalmasın minnoş sarışın civcivler🙄
Yeap ✌️
Yaşasın sevap point 🤣
Çok teşekkürler
Çok ricalar 🙃
Hadi yine iyisin bebeğim. Benim gibi bir erin olacak aghhaha😂😂
Eriiiimmmm 😍 şans kapıyı çalıncaa 🥳
İyi kiiii o zaman 😍
Cevap
167Cevap
Eğer cennetim olursa yaşatırım. Cehennemim olursa yakarım. Ona bağlı
Wooow 😃
ben güzel yemek yaparım antepliyim boğa burcuyum yani bu konuda eşime yardım ederim
Ama sadece bu bir şey değil
beni alan yaşar mı yaşamaz mı buna aldığında karar verir:)
Büyük konuşmak istemiyorum yaşadığı diyemem yemek yapmayı seviyorum yapmaya çalışıyorum yaptığım zaman ortaya güzel şeyler çıkabiliyor kötü şeyler de çıkabiliyor ama kesinlikle yanında diyemem çünkü mide bulandırırcak bir insan değilim yani geçimsiz biri değilim ikisi de değilim galiba evlenmeden bilemeyeceğim hiç evlenmicem içinde genel olarak sır gibi bir şey olarak kalacak benim için
Bazen aksi biri olabiliyorum karasız kaldım şimdi sdggghh
Sen de sorumda yanıtını paylaşırsan sevinirim arkadaşım?
Bilek güreşi yapıp bir erkeği yendiniz mi hiç?
Sende buyur soruma sheegiil? Zahmet olmazsa 😊
Hiçte mütevazı olamıcam bee 😏😂😂
Aklımdan bu şarkı geçti soruyu paylaşmadan önce 😃
Ahaha bence biz hatunlar hak ediyoruz bu şarkıyı 🥰🤭
Kesinlikle ☺️
Beni alanın düşünce yapısı da önemli 😄
Hem yaşar hem yaşamaz diyelim. 😅
İki tarafın da gönlü olsun 😀
Ölür ölüüüür hahaha
İnsan sevdiğini öldürür
Doğru dedin Sosi 🤪
Ve 2. Sezona geçtim. Afferim sana 😐
Buraya geliyorum aklım orda kalıyor... Oraya gidiyorum aklım burda kalıyor 😩
Haha Lucifer mi 😃
Evet 😐
Güzel dimi 🥳🥳
Güzel beğendim.🥳
Asıl patlama yaşanmadı sanki. 🙄 Bence ya bu Sezon, ya da 3 sezon da, daha da sevecem.
Ve Lucifer neden bu kadar sevdiğini anladım.. 😄 Adamın etkisi gerçekten de her kadına işliyormuş ordan senin sevgini kazandığına göre 😂
Hahah adam Şeytaaaaan 😜
İnandırıcı olsun diye mi ses kaydı 😃
Çok inandırıcı oldu 😃
Kendimi övünmem o yüzden beni seven ve bana sahip çıkan yaşar diyorum, öbür türlü yaşamaz 😅
Hahaha Yaşar yaşar 10 numero 5 yıldız 😃
Kadınları "yemek yapmaları" üzerinden değerlendirmek doğru olmaz. Kadınlar yemek yapmayı bilmeyebilir, normal. Her kadın yemek yapmayı bilecek diye kural yok. Kendimden örnek verecek olursam eğer bir erkek " ben yemek yapmayı bilmediğim için" beni eleştirirse, ona kapıyı gösteririm. İşte bu.
vaaay ksnka senden iyi yenge olur ya 😄 seni abime alalım 35 oldu yeni dişlerini yaptırdı belki saçları ektirir ilerde😄 güzel de kahve yapar barista
Nalaka laaan 😃
Ben iyi biri degilim, beni alan mazim'deki yasamimi'da almali. O yuzden kimsenin gunahina girermem.
Bütün sorularıma cevap verecek misin :D stalklaman yarın akşama kadar biter mi 😃
beni alan yasadi , bir erkek olarak yemek yapmasini ev temizligini kadinlardan iyi bilirim... surat asmayi sevmem güler yüzlü sabirli biriyim... sporlu aktiveteleri severim pek yerimde durmam... az daha unutuyordum bide yakisikliyim:))))))
merak ettiğim o kadar büyük yaprağı nereden buldu da içini doldurmayı başardı
Yaprakları birleştirmişse birkaç tane yaprakla olabilir yani
Valla baştan söyleyeyim biraz alınganlığım var. Bundan bende nefret ediyorum zaten kendimden atmaya çalışıyorum bu huyumu. Napalım bene böyleyim. 😄 😄 😄
Ama alan yaşadı tabi onuda demeden geçmiyorum. Mutlu edeceğime inanıyorum.
Bilmem ki 🤷♂️ yemek kokusunda diyorsan yemek yapmayı az çok biliyorum.
Yok beni kimse almasın ben de kimseyi almayayim. Kimse yanmasın.
Hahah karar ver 😅
Verdim verdim. Ben yakarım.
Oha o dev sarma cok iyi fikirmis. Tek tek ugrasiyorum ben de 😂
Haha taktiğe geeel
Onu alan olursa o söyler ben ne desem boş ama sıradan birini almayacağı kesin. Gerisini çok mu az mı karşı tarafın demesi daha gerçekçi olur burada hepimiz "oo beni ne mühendisler ne doktorlar istedi de varmadım" der.
Beni Alan Yaşadı yaşamadı böyle bir kavram yok kimse mükemmeliyet sahibi değil olmak da zorunda değil
Yaşatmak istiyorsam yaşar
Yaşattırılıyorsam da yaşar
Hersey karşılıklı... 😉🤭
Mükemmel değilim ama iyi biri olduğumu düşünüyorum. Yıkıcı değil, yapıcıyım. Zorlaştırmam hiçbir şeyi. Değer gördüğüm yerde çiçek açarım. Bana çiçek açtıranın yürüdüğü yolları çiçek bahçesine çeviririm.
Yaprak sarar fırına tavuk atar pilav da yaparım hamur işi de gelir elimden miss gibide ayran yapar kahve yapar çay demlerim beni alan yaşadı 😂😂
beni alan yasadi yeri geldiginde anne gibi olgun yeri geldiginde bes yasindaki cocuk gibi nazlanirim nerede ne konusacagimi iyi bilirim karsimdakinin zaaflarini iyi kullanirim 😋 muazzam yemek yaparim sorumluyum sevdigimi sahiplenirim karsimdakini her sekilde memnun ederim yeter ki karsimdaki düsüncelerime saygılı olmali ve sevgisinden süphe ettirmemeli
Yaşadı bence yemek yapmayı bilmiyorum fakat ev işlerinde iyiyim ütü yapabiliyorum dikiş dikebiliyorum temizlik yapabiliyotum vbnide yapabilirim sonra sadığım efendiyim
Hahaha bunu ciddi ciddi yapanlar var mı acaba, şu an çok merak ettim.
Yemek yapmayı öğrendik çok şükür. Ekstradan pasta ve poğaçalara da babam gurmelik yapıyor.
Kaprisli birisi olsam, sevdiğim kişi beni aldatmadığı sürece asla onu yüz üstü bırakmam, sevdiğime sadık olurum sözlerini dinler ve değer veririm, ne yazık ki böyle erkek yok denecek kadar az görüyorum. Her seferinde bütün içten sevmeme rağmen, mutlaka kalbimi kırıyorlar. Belki de sorun kendimde aramam gerekiyor.
Beni alan yaşar gibi geliyor sanki galiba sanırsam. İyi sözler duyuyoruz çevremizden yalan olmazsa eğer.
Selamlar,
Mutfakta vakit geçirmeyi çok severim. Dünya mutfağına hakimimdir.
Beni seven ve sevgime layık kadın yaşadı 😇
Yaşadı ama paramız yok diye bakan da yok. Ya kas ya da para olacak bu devirde. Gerçekten iğrenç bir hayat.
Beni alan yaşar. Muhtemelen dünyanın en mutlu kadını olur. Kim olacak bilmiyorum ama çok şanslı olduğuna eminim ☺️
bunu tam olarak bilmiyorum ev işlerinde bok gibiyimdir. ama karşımdakını haketmek için elimden geleni yaparım.
Yaşadı tabiki arkadaşlarımın içinde en güzel ben yemek yaparım her iş gelir elimden ama işte kiymetimizi bilen mi var
@YavuZPapA bilen biri var mı ki
@YavuZPapA yan binamizda bir çocuk var beni göremiyor mesela 😂
@YavuZPapA evet
Bilemiyorum, hoş görülü bir insanımdır. İyi kalpli olduğum da söylenir. Ama bunlar karşıklı uyuma bağlı bence.
Beni alan yaşar. Her anlamda yaşar. Yemek, neşe, eğlence, tutku, yenilik... Her anlamda kendime güveniyorum 😄
Diyebilirim , garanti belgesi Bile veriyorum , memnun kalınmazsa fişimi atmazsanız iade alırım kendimi
Yemek yapma konusunda iyi olduğumu düşünüyorum beni bilen bilir.
Bunlar ne yaa😂😂😂 ayy civdiviyovuumm
Benimle evlenen bey yasadi cunku guzel yemek yaparim 😏
ne yanar ne yaşar ortaya karışık ama yaşamaya daha yakın
Karmaşık duygular yaşatabilirim, kendi de karar veremez hangisi olduğuna.🤷♀️
Yaşadı her türlü yemeği yapabilirim tatlıların bazılarını da
Ahhh kendimi övmeyi hiç sevmem ama gerçekten yaşadı :D Evden işe işten eve giden biriyim :D
Sirf fotografa bittim kendim geldi aklima 😂 dur kiz ocakta yemegim vardi 😅🙈
Beni alan kişiye sormak lâzım birde.. Bence yaşar hayatı boyunca
Fal Bakıyorum İsteyene Bakabilirim Ulaşın Lütfen :)
Yandı ha yandı. Görseldeki sarma afrikadaki piton yılanı gibi olmuş.
Kız seni alan yaşadı Dertlerini de boşadı Mest oldu Vallahi jest oldu
Farklı olduğum için evet yaşadı diyebilirim tabii fark edene
Ne yaşar ne yaşamaz, ne yanar ne yanmaz.
Hint kumaşı değilim ki ben bulunmaz.
Ah beni alan yaşadı
Dertlerini de boşadı
Mest olur vallahi mest olur
Oooooooo
Beni alan yaşar hayatını her türlü yaşar yemek gezme birliktelik aklına gelebilcek her türlü şey
benım gııb adamı gooogle'da adam yazsa bulamaz ıkı rekat her gun şukur namazı kılsın.
o yaprak sarmalarını yapan kızın hayal dünyasından korkulur :D
Sarmalar beni benden aldı😄
Beni alanı yaşatırım
Yemek yapmak konusunda iyiyim sarmada yaparım ne bilim tane tane pilav da yaparım. D ama dağınığım
Yaşar yaşamaz filmi aklıma geldi. 😂😂😂 Bence yaşar. Her eve lazım cinstenim. 😃
Valla efendim kendisi aldıktan sonra görsün neler olduğunu 😊
Beni alan yasadi Nişantaşı’ndaki evim var daha ne olsun gerisini siz dusunun😊
Beni almak gibi bir şey yaparsa mekanı cennet olmasın 😂
yaşadı derim. benim gibi nazik ve naif birini nerden bulsun daha😅 di mi
Ben malım demediğim sürece beni kimse alamaz. Çünkü bulunmaz hint kumaşıyım.
Yaşadı yaşadı, hele bir de işim olsun zengin oluyum tadımdan yiyemezler
Sarma mezarda ters döndü. Hem yakarım hem yaşatırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?