Güncellemeler
+1 yıl
Niye alay ediyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır önüne gelene tecavüz ediyorlarmış gibi yazmışsın o yüzden dalga geçmişler
ben 2 tane güvenlik görevlisiyle birlikte bitirdim okulu
dikkat edin
Kimse kimseye istegi disinda iliskiye girmez unide
Oyleyse kizlar istemez ki? nasil giriyorlar o zaman?
Neden istemezlerde
Yani benim bildigim kizlar istemex rrkeler istiyot bu tarz seyleri
Alakası yok cok yanlis biliyorsun
Ozele gelsene
İstek at
Tutup seni sıraya yatırmazlar korkma
O derece sap*lar var mi?
O derece sapık abazalar her yerde var sadece üniversitede değil. Zaten orada kimse zorla ilişkiye girmiyor iki kişinin rızasıyla beraber birlikte oluyorlar korkacak bir durum yok o biber gazını üniversitede değil sokakta taşı
Kizlar istemez ki bu tarz seyleri.
Ne demek kızlar istemez? Kadınlar insan değil mi neden istemesin erkekler için mi cinsellik var sadece? Öyle laflar genelde toplumun uydurması.
Eclenince niye kizlar isteksiz diyorlar. demek ki dogru birsey
Evliliği ayakta tutan şey cinselliktir. Eğer çiftlerden birisinde cinsel isteksizlik varsa ya yeterince tatmin olmuyordur ya da sevmeme psikolojik vs sorunlar vardır. Sende cinsel istek var mı?
Istek attim ozele gelir misin
Sen silah taşı en iyisi
Niye alay ediyorsun.
Abartıyosun
Ben hiç öyle gmrnedim
Masumlar apartmanı gülben misin?
Karate öğren la. La olum vesvese yapma laaaaq
Napiyim koca kampus. Bilmiyorum koskoca 100 kisilik siniflar
Sen mesafeni koy. He tabi dışarısı içerisi için her yer için biber gazı taşı. İçin rahat eder.
Nasil mesafe?
Yani yılışık olma.
Bunu saldırı anlamında düşünme. Yani yılışık okursan faydalanmaya kalkarlar. Bizde üniversiteler çoğunlukla ideoloji peşindedir. İlim bilim değil. Özellikle hocalar
Takip attim izele gelir misin
Ama ben 1 xperim. Yarın 2 olurum ancak. Yine de kabul ettim. Bende attım
Mesaj atabilmek için en az 2 xper olmak gerekiyor
Sanırım sitede yenisin. Bende özelde konuşmak isterdim de bu sitede böyle kural var
Universitede kantinler nasil?
Kızlar istemez demişin. Ooooo ne kızlar var. Kadınlığından utanırsın
Şaka yapiyorsun. Emin misin?
Kantinler de herkes yiyeceği şeyi alır. Yerine oturur. Tabi ben kendi bitirdiğim okula göre konuşuyorum. Genel de sorun çıkmaz.
Hele sınavlar öncesi kimsenin birbiriyle uğraşacak vakti yok.
Diyolar kantin yokmuşta kafe varmis
Eminim. Sen gidince kızları anlarsın. Ben erkeğin poposunu okşayan kız gördüm.
Neeee?
Sen hangi uni gidiyordun? nasil bir yer burasi
O bazı süslü püslü kızların külotlarının dahi poklu olduğunu biliyorum. Pansiyonlarda poklu külot asılı görürsen şaşırma. Dışı boyalı, içi pis, kullandığı tuvalet poklu
Ne alaka p*klu anlamadim yikamiyorlar mi?
Kantin de var kafe de. Hangi üniv. Olduğu bana kalsın. İfşa etmem doğru olmaz
Peki baska gordugun uç seyler var mi? Niye p*po oksuyor anlamadim.
Ya boşver. Miden bulanmasın. Suratı aşırı boyalı olan bazıları. Neyse
Haaa anladim. Ne yani makyaj yapan kizlarla ne alakasi var?
Sen kapalıysan bazı provakatörler çatabilir
1. Ar damarı çatlamıştır o kızın. Uada o erkek gaydır. 2. Makyaj yapan demedim. Bazı boya küpüne düşmüş çok az istisna kızlar
Parfümü 10 km. den koklanır
Yok degilim. Peki ciddi iliski isteyen kizlari nasil anliyorsubuz?
He birde kapıdaki güvenlikçilerden bazen yılışıklar çıkıyor. Onun için 3 ayda bir güvenlikçilerin yerini değiştirerler
Insanlar arkadas secimine dikkat et diyorlar. Nasil tiplerden uzak durmam laxim?
Ciddi ilişki isteyen kız genelde 3. sınıfa kadar pek istemez. Artık yavaş yavaş gidici olduğu için 3. sınıftan sonra ister. Birde yılışık değildir. İşine gücüne bakar. Heee birde oturup kalktığı kişilere bakarız. Çünkü arkadaşı kişinin aynasıdır yansımasıdır.
Flört biel etmez mi?
Nasıl tiplerden uzak durman lazım söyliyim. 1. Siyasatle uğraşanlardan. 2. Bu önemli. Oturup kalktığı kişiler yaramaz tipte olanlardan. 3. Dedikodu yapanlardan. 4. Durduk yere seni övenlerden. 5. İnsanların görünüşleriyle, tipiyle, kıyafetiyle dalga geçenlerden 6. Borç isteyip gücü yettiği halde geri ödemeyenlerden. 7. Kendini öven tiplerden. 8. Tembellerden. 9. Parasıyla insanları ezmeye çalışan, hava atan tiplerden. Daha sayayım mı?
Veeeeee cinsellik olarak senden faydalanmaya çalışqnlardan he birde ikiye bir küfürlü konuşanlardan
Flört eder de derskolikler genelde 3 ten sonra harekete geçiyor
Sustun?
Arkadaş bu kişiden kişiye değişiyor. Oraya mı takıldın la
Ben bizim sınıftakileri dedim sana. İlk başta tanışıp güzel götürenlerde illaki vardır.
Alooooooooooooooo
Peki guzel kizlar cok mu teklif aliyor? Nasil teklif aliyor
Güzel kızlar evet teklif alıyor. Ya ortamda, ya da doğrudan
Dogrudan nasil aliyor tanimiyorsun ki kizi?
Hayır önceden araştırırız kızı. Tabi amaç becermekse başka.
Ciddiyse başka
tamam iste kiz sevgilisi yok fakan zaten ciddi ikis. Isteyen bir kiz nasil tanisiyorsunuz? Nasil arastiriyorsunuz?
Muhakkak onun ortamından birilerini tanırız. Öyle durduk yere gidip de sırf güzel düye kimseye teklif edilmez. Ciddiyse eğer. İstisnalar hariç
Nasil arastirsiniz ornegin?
Arkadaş ortamında arkadaş oluyorsun zaten kız sana ilgi duyduysa belli ediyor bir şekilde
Nasil belli ediyor
Mesela, kızın sevgilisi var mı, ayrılıp da unutamadığı var mı, çünkü bu kızlar yani ikincilerden hayır gelmez
Ikinciler derken? Kizin sevgilisi olsa 3 aylik falan yinede teklif etmez misiniz?
Milliyetçimi, vatanına milletine bağlımı arkadaşlarından sorarız sosyal medyasına bakarız. Oturuş biçimine bakarız. Heee birde yaşına
Ikincileri anlamadim? Ayrica kac yas fark varsa tamam diyorsunuz?
1. Nasıl belli ediyor. İşte biz erkekler bunu anlarız. Mesela aynı anda 2 kız 3 kız tubalete gidiyorsa, bu durum değerlendirmesi yaptıklarına işarettir. Kızın sevgilisi varsa yani devam eden ilişkisi niye teklif edelim. Veya hala seviyorsa
Yani ayrılmışta olsa hala seviyorsa
Peki kac yas fark olmali?
İkinciler yani ayrıldığı halde hala onu bariz olarak unutamayanlar ve bunu belli edenler. Kız bizle aynı yaştaysa veya en fazla 4 5myaş küçükse tamamdır. Ama kız büyükse yaş. Bizim ortamda böyleydi
Söyledim ya
Iyi buldum seni. Peki bir kizla ciddi istemen icin hangi kriterler ararsin?
He birde okey oynamayı bilmedin mi kızlar soğuk bakıyor o erkeğe. Ot gibi diye
Bir kızla ciddi düşünmem için. Bizim ortamda mı yoksa bana göre mi?
Tecrübe az çok var işte. Mesaja geçebilsek. İşte. Neyse
Az evvel çektin gittin habersiz. Biraz kızdım sana
Iste erkekler ortaminda genel olarak.
Yazdıklarımı kaçırıyorsun
Ya kusura bakam biriyle de ozelden univer. Bilgilerini aldim. Seni unuttum kusura bakma
Sende bu arada erkeklerin sırlarını öğreniyorsun benden köftehor
Önemli değil. Şimdi soruna geliyim.
Seni nerede gorcem. Ogret iste bir kiza faydan dokunsun😊Bir kizda aradiginiz kriterler ne ciddi olmasi icin?
Bir kere aklıma geleni söyliyim. 1. Yaylanarak oturanı sevmeyiz. 2. Hafif olmalı makyajı ya da hiç. Boya küpü değil. 3. Biraz güzel olmalı. 4. Anne babasına saygısı olmayanın kocasına da olmaz. 5. Vatanını milletini sevmeli. 6. Bir soru sordu mesela. Daha onun cevabı bitmeden başka konuya atlamamalı. 7. Televizyonda şehit haberini dinliyormu ona bakarız. Onu geçip şarkı türkü açıyorsa uaramaz o. 8. Arkasından kötülediği şahsı, yanına gelince övüyorsa defolsun. 9. Bizim ona verdiğimiz değer kadar oda vermeli. 10. Evleninceye kadar yatıp kalkmayı düşünmemeli. 11. Ben hediye alıyorsam, ondan da hediye beklerim. 12. Bazen bende para olmayabilir. Hesap ödeneceği zaman çaktırmadan borç olarak vermeli. Kasada kız öderse hoşumuza gitmez.
Daha sayayım mı
Kızdaki kriterleri yazdım ya.
Kizlar dusunuyor mu ki yatip kalkmayi genelde erkekler dusunuyormus. Yani sen de istemezsin yatip kalkmayi
Ben kendim için değil ciddi erkekler için diyorum. Beni boşver. Ne kızlar var. Ben buldum mu affetmem arkadaş.
Yani verdimi affetmem. Ama evlencez diye kandırmam kimseyi. Zevk meselesi bu
O zaman iliski istemeyen erkek ciddi midir? Ciddi erkekler universitede cok var mi peki?
Yazıyonmu la bunları yoksa
Şimdi bir erkeğin ciddi olup olmadığını anlamak için tek kriter seks istememesi değil la. Ama kriterlerden biri o. Ciddi ya da şöyle söyliyim. Adam gibi adam az bulunur. Üniversite değil bu toplumda. Onların da kızlar belasını s. ker. Biz erkekler her zaman şunu deriz. Seven s. lir, s. ken sevilir.
Peki seyi anlamadim sen dedin ya kizin arkadaslarindan illa tanidigimiz olur? bu nasil oluyor ornegin kiz 1. sinifta arkadaslari yeni gelmis nasil tanisirsin ki?
İllaki birileri tanıyor. Aracı vasıtasıyla. Mesela benim hedefim Ayşe. Süleyman arkadaşım. Süleyman Ayşenin kankası Ebruyu tanıyor. Böyle böyle işte
Yaş kaç senin
Ajanlik ta yapiyorsunuz pes yani. Yani bir kizi gozunuze kestirdiginizde illa olacak
Peki kizla tanistiniz diyerim. Nasil niyetinizi belli edersiniz? Ayrica kizin hangi davranisi bu kiz bana asik dersiniz?
İlla olucak değil. Arkadaş hangi devirde yaşıyoruz. Bir kızı beğenmek suç mu? Gidip medenice teklif etmek neresi suç. He olmazsa olmaz o başka.
Hayir yani ornegin kizi tanimiykrsun kiz senden kucuk sinifta. Kiza illa bu olacak diye niye ajanlik yapiyorsunuz. Ondan dedim yoksa yani tabiki teklif edersin😂
Kız doğrudan bemim gözümün içine bakıyorsa. Beni tanımaya çalışıyorsa. Sözümü kesmiyorsa. Konuşurken esnemiyorsa seviyor deriz tabi bunlar bazıları
Peki erkekler icin masum kiz kime deniz?
İlla o olucak demeyiz la. Masum kız evlenmeden vermeyen kızdır. 1. kural
Yaş kaç senin?
20 peki ortak arkadas araciligiyla nasil tanisirsiniz. Tak diye arkadasi bak bu benim arkadasim ahmet mi diyor?
Gittin mi?
Mesela bir konu bulunuyor ortak konu veya okeyde. Veya geceye kaldın ya. Sen eve bırakıyorsun. O zaten gerisi geliyor. Eve davet edecek mi diyede denemiş oluruz
Sen benim sorularıma cevap vermiyorsun. Senin yaş kaç bu 3. soruşum. İşte bak bunu reelde yaparsan kaybedersin.
Ben burdayım merak etme. Sabaha kadar
Pardon yazıların bazen geç geliyor
Peki sagol bugunluk bu kadar olsun. Yarin biraz daha soru yazarim. Sonra bu siyledikleri yazip kitap halinde arks dagiticam😂😂😂. Bu arada cok sagol bir digru duzgun sapik olmadan yazan sendin.
Iyi geceler🖑🖑🖑🖑
Ordamısın?
Yarın mesajda konuşuruz 2 xper olursam. Bende burda bakarsın başka konuşacak kızlar bulurum la. 😁
Sende sağol. İyi geceler
tamam mesaj atarsin
tamam grş
Ya yasimi yazdim ya yukarida 20 diye
Tamam la tamam bende yazdım ya geç geliyor bazen diye
Senle tanıştığıma memnun oldum. Çok tatlı ve hoş muhabbetin var. Umarım böyle gider
Ne oldu geri donus yapmadin
Ses seda versene
ne kafalar ne kafalar
Kantinler guvenli mi?
değil kaç masanın altına gir
Dogru duzgun bilgilendiri misin? niye alay ediyorsun
yapmayın böyle uzuluıyorum cıden kımse senle zorla yatmaz sen ıstersen aklına gırerlerse olur
Nasil kafaya giriyorlar?
bunu sana 2 cumle ıle anlatamamkı
Istek attim ozele gelir misin
gelemem exksper 1
Zaman kötü
Kendine zırh yaptır