1 yıl sonra kendisi mesaj atıp siz cevap verince görüldü atan erkek.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sallama bence; karaktersizlki yapmış
ben onun yaşadığı yere yakın bi yeri çok seviyorum oraya gidiyorum o da oraya gidip stori falan koyuyor. kaç senedir böyle. bu sene de 3 kere gittim. en son geçen hafta gidince ve 2 gün önce foto paylaştım orda. o da bugün hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım görüldü yaptı
niye yüz veriyosun ki
Aramız kötü değildi ki
olsunnn
Ahhh ah bir yıl sonra mesaj mı kızlar üzmeyin be
ben onun yaşadığı yere yakın bi yeri çok seviyorum oraya gidiyorum o da oraya gidip stori falan koyuyor. kaç senedir böyle. bu sene de 3 kere gittim. en son geçen hafta gidince ve 2 gün önce foto paylaştım orda. o da bugün hoş geldin hoş geldinn yazmış ben de hoş buldum hoş buldumm yazdım görüldü yaptı
Gerçekten çok zor bir durum heleki araya 1 yıl girdiyse bende ayrıldım sanırım 7 aydan fazla oluyor hiç bir şekilde ne ben onu görebiliyorum nede o beni. İki yabancı olduk her şey başa döndü anlayacağın.
Bizim öyle bi mesele yok ama artık ayrı şehirlerde yaşıyoruz 4 yıldır.
İki taraf içinde zor gerçekten bazen ayrılık olur barışılacak bir durum olsa dahi sırf kadınlar içindeki bazı duyguları bastırmadığı için yanaşmıyorlar
Anlatsam yorumlar mısın
Özelse buraya yazma özelden yaz
Bundan 5 sene önce benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı. Açılmamıştı ama konuşma tarzı, gönderme vs anlamıştım. Ben o zaman başka birisinden hoşlanıyordum. O da paylaşımlarından anlamıştı. Hoşlandığım kişi başka birisiyle görüşüyordu falan onunla olmadı. Bu çocuk da destek olmaya çalışmıştı. Artık konuşmuyoruz. Senede 2-3 kere falan. Hala bağı kopmadı takip ediyor hissediyorum. Geçen sene benim çok sevdiğim bir yer var tatil beldesi o da biliyor orayı sevdiğimi. (Şu an oranın ilinde yaşıyor.) 3 sene önce de gitmişti.3 sene önce gittiğinde stori koymuştu cevap vermiştim. Bir önceki sene yine gitti ben yazmadım biraz zaman sonra o bana yazmıştı. Geçen sene de ben ordayken checkin yapıp, orda olduğumu belirten tivit atmıştım. En son haziranda checkin yapmış. Benim checkinimden 4-5 saat sonra o da checkin yapmıştı. Ben döndükten bir gün sonra benim döndüğümü bilmiyordu. ertesi günü oraya gitmiş stori koymuş. Manzarayı çekmişti ben de bundan koydum storisine yanıt olarak. Hani yoksun yazmıştı. Ben de geç kaldın dün döndüm ben demiştim. hadi ya burda mıydın dedi. 1 hafta sonra yine orda stori koymuştu. Koyduğu storiyi 1 hafta önce çekmişti adım gibi eminim. çok iyi bildiğim bir yer akşamüstü saat 5 te çekilen videoyu öğleyin 12 de paylaşmış orası öyle olmaz o saatte. Her neyse. Bu sene yine ben oraya (2 ay önce) gittim. Oraya 8 km uzaklıkta bir yer var oraya da gittim manzara videosu falan koydum. Storilerime bakmıyo ben de öne çıkanlara koydum. 1 ay önce tivitte yalnız olduğumu belirten bi şarkı vardı onu paylaşmıştım. O da ertesi günü oraya 8 km mesafeli yere gitmiş. Konum koymuş. Arka fonda da şarkı koymuş. 1 senedir hiç fotoğraf paylaşmıyordu ne storide ne post olarak falan. Ben 1 gün önce o sevdiğim yerde (2 ay önce çekildiğim) deniz kenarında başımda şapka olan bi foto atmıştım. Ertesi gün de o storisine oranın farklı bir koyunda, denizde başında aynı tarz bi şapka var foto koymuş storisine.
Ben onun yaşadığı şehrin bi ilçesine tatile gittim 1 ay önce. Checkin falan yaptım. En son ben oraya gitmeden 2 hafta önce stori koymuştu. Ben gittikten 2 gün stori koydu. 2 yıldır da storilerime bakmıyordu. O gün storime bakmış. O gün gece (kaldığım yer hem havuzu hem de denizi görüyor o şekilde bi manzara fotosu çekip) checkine koymuştum. O da ertesi günü benim kaldığım yere yarım saat mesafelik bir yere gelmiş. Stori koymuş. Konum koymuş, O da havuzu ve denizi gören bir yere gitmiş, manzara fotosu koymuş. Ben yazmadım. Aradan 1 ay geçti. Geçen hafta tekrardan sevdiğim yere gitmiştim. Geçen hafta ve 2 gün önce foto paylaştım instada. Bugün mesaj atmış hoş geldin hoş geldin diye. Hoş buldum hoş buldum yazdım. Görüldü atmış. Ne düşünüyosun niye yazdı ki?
Çocuk senden hoşlanıyor ama açılmakta sıkıntı yaşıyor
İşi düşmüstur uzak durulması gereken erkektir.
İşte öylesine yazmış yoksa görüldü atmazdi konuşmak istese cevap verirdi muhabbeti kurardi
ergen erkek tavırları
engele
Aptal bence
Devamını bekliyo
Benim yazmamı mı
Evett
Yazdım. Cık cık cık nasılsın dedim iyi ya sen dedi iyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim
Tamam hayırlı olsun ❤️
Konuşmak istemese yazar mıydı sence atlamış gibi olmamışım demi😂 inşallah♥️
Yok yok zaten bekliyodu mesajını konuşun ❤️
Boşversene ya
Yakında belli olur amacı merak etme
Anlam yükleme yani
bir yıll az değill
flörtün müydü
Gibi gibi
az az mıydı..
Ya şöyle o bana yaklaştığı zaman ben başka birisinden hoşlanıyodum o da farkındaydı attığım tivitlerden falan anlamadım ilk başta ihtimal vermedim 1 kere görmüştü beni. Sonra benim o hoşlandığım kişi için üzüldüğümde tivitten anlayıp bana destek falan oldu. Sonraki tavırlarından anladım hoşlandığını. Şimdi de 4 yıldır ayrı şehirlerdeyiz ama yine göndermeler oluyor
twiter üzerinden bir tanışma mıydı..
Evet ama aynı okuldaydık
uni den mi
eğeruni den se
çok geç kalmayın
Bunu görmüştüm ben
Ne guzel iste sende yaz niye giruldu yapiyon bi cevap versen telefonun dokunmatigi mi eskir diye
Cık cık cık nasılsın yazdım iyi ya sen dedi iyi ben de napıyosun nerelerdesin dedim