Kocam beni aldattı ama ben onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım?

merhaba, bugun sizlere yillardir icimde tuttugum bir derdi paylasmak istiyorum. Ben 7 yil once cok severek bir adamla evlendim. O zamanlar o da beni cok seviyordu, butun arkadaslarimiz tarafindan kiskanilan bir iliskimiz vardi. Artik nazar midir bilmiyorum ama artik maalesef eskisi gibi degiliz... Su an iki cocugumuz var. Biri 10, digeri 6 yasinda. Esim evliligimizin ilk yillarinda normal davransa da ilerleyen donemlerde degismeye basladi. Surekli is yerlerinden atilirdi, eve ekmek getirmez, ne cocuklariyla ne de benimle ilgilenirdi. Ben surekli hem cocuklara, hem ona bakiyor, hem de sabah aksam calisiyordum dusuk gelirlerle.. Bir de cok sinirli olmaya baslamisti ve kucukcuk cocuklarim cok korkuyorlar ondan.. ve ben daha gecen haftalarda ogrendim ki bu adam 5 yildir beni aldatiyormus!! hem de ikimizin ortak arkadasiyla! yikildim gercekten bunu ogrendigimde ne yapacagimi bilmiyorum.. bir yandan da salak gibi hala onu cok seviyorum ve affetmek istiyorum. Allah'ima sukur bir gun bile bile ne bana ne cocuklarima vurmadi! oyle olsa zaten hemen silderdim onu! ama bu durumda onu affetmeyi cok istiyorum... sizce degisir mi? ya da ben ona ne yapmaliyim iyilesmesi icin? ya da baska bir onerileriniz var mi lutfen bana yardimci olun...
Kocam beni aldattı ama ben onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım?