Kisa bir ozet geciyorum arkadaslar. Ben Hollandada yasiyorum burada atc (air traffic controller yani hava trafik kontroloru) olarak calisiyorum. 1 ay once biriyle tanistim bir is adami o zaman yurt disina gidiyordu ve gecen geri gelmis ve kulenin kapisina kadar gelip beni sormus (baya utanmistim) ama beni yemege davet etti bende kabul ettim. Ne giymeliyim
sizce uzun elbise kisa elbise yani ne olmali ilk yemek/bulusma icin? Gidecegimiz mekan luks bir mekan.
sizce uzun elbise kisa elbise yani ne olmali ilk yemek/bulusma icin? Gidecegimiz mekan luks bir mekan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kusura bakma ama seni sikip sonrada sumuk gibi atinca rahatlarsin. hamburg dan selamlar hollandali.
Anlamadim ne demek istiyorsun?
Iyiyim. sen nasilsin?
Ciddi bir soru sordum ve boyle cevap verdin? Neden beni sumuk gibi ortada biraksin?
Turkmu?
Ikinci soruda o kac yasinda sen kac yasindasin?
Evet Turk. Ben 24 o 28 yasinda.
Dizi izlemezmisin hic?
Zengin daha dusuk gelirliyi harcar falan hicmu gormedin duymadin 🤣
Kendisi zengin olabilir ama benimde maasim fena degil. Ulkenin basbakani kadar maas aliyorum neredeyse. Biriktirdigim parayla ufak bir sirket kurdum ucak parcalari ve tamirleri yapiyorum. Gelirim her yandan iyi yani. Zaten gozum onun parasinda falanda degil ve kendimi kullandiracak karakterde bir insan asla degilim
Sen o yapida degilsin ama o seni kullanmaktan baska amacla aramaz canim
Kapi eyni yere cikiyor gene
Elbiselerinin fotogtafini paylaş bı fikrimiz olur en azından
Soruyu yeni paylastigim icin guncellemiyorum ama 2 uzun elbisem var biri kirmizi biri siyah bir kac tanede kisa elbisem var karar veremedim kisami uzunmu?
Uzun ve siyah varsa ilk buluşma için bence güzel bir seçenek olur. İlk geceden açık şeyler giyerek beyfendinin aklını almayalım.
Bende oyle dusunuyorum biraz daha siyaha kactim. Siyah elbisenin cok hafif bir dekoltesi var ve cok sade cok sik bir elbise. Altina topuklu ayakkabi dusunuyorum makyajida abartmicam zaten makayi pek sevmem. Sade bir cantada alirsam tam olur herhalde
Aynen bence bu şekilde git gayet başarılı 👍
Yardiminiz icin tesekkur ederim.
Ne demek ricalar.
Kendine yakıştırdığın şeyleri
Uzun bir siyah ve kirmizi elbisem var ve kisa bir kac elbisem hepsini cok seviyorum ama hangisi olmali karar veremedim.
Burda sorabilirsin elbiseler ile resim
ya şu yaşadığım hayatın mk ampul yaktın bizi
?
hollanda da atcsin iş adamıyla yemek için giyeceğin elbise tek derdin
Tek derdimin bu oldugunu nereden biliyorsun? Hollandada dogup buyumek benim tercihim degilde annem ile babam buraya tasinmis napalim yani. Ustelik atc olmak icin yillarca calistim caba sarf ettim. Her gun 3 saat yollard gecirdim. Yani oyle gokten yagmadi hic bisey
orada dilenci bile olsan hayat şartların daha iyidir
Iyi gel dilenci olarak ise basla burada o zaman
vize pasaport olsa gelirim