Hiç başörtülü bir kızla öpüştünüzmü benim çevremde başörtülüler var fakat ne olduklarını bildiğin için aslında bu soruyu emin olduğumdan soruyorum aslında merakta ediyorum evlenmeden öpüşenleri varmıdır diye 😂 böyle şeyler çık aklımdan 😂😂
Başörtüsü var diye öpüşmez diye bir kaide yok o insanım kendi tercihi oluyor ve kişiyi başörtülü olup olmadığıyla değil düşünceleriyle değerlendirmek lazım. Görüntü her zaman düşüncelerle örtüşmüyor çünkü.
Cevaplim var hatta bir a101 kasiyeri ablamız baya baya yürümüştü bana (27 yaş falan ) elimi tutmaya çalışmalar falan . Ki sahile çık opusenler hep basortulu.
@Haidar_071 aynen öyle kardeşim ben ailemden sorumluyum sende öyle herkesin özgürlüğü yapacak bişey yok bize düşün sınıflandırmamak ama kafanda türban varsa onuda taşımasını bileceksin
Kimin kiminle seks yaptığına karışmam ben ama türban takıp yapmasını dine saygısızlık olarak görüyorum. Hristiyan olmayabilirsin mesela, ama saygı duyulmalı. Vajinanı, göğsünü görecek bir erkek, saçını görmese kaç yazar. Gene de gizleyecekse şapka falan takmalı. Çünkü din ile alay edilmiş oluyor.
• Diğer insanlara bir engel oluşturmadığı sürece kimin ne yaptığıyla ilgilenmem. Ha din'e saygısızlıktır evet hoş değil ancak yine kişinin kendisini bağlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
görüsmedi ki öpeyim bana gelince namuslu oluyolar sevgilileriyle hemen görüsuyolar
Herseyin bi yeri zamani var, öpüşmek sevimenin açığı kapalisi olmaz ama nerde opustugune bağlı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bi gece otelde kaldık otele girerken başörtülüydü birbirimizi o kadar istiyorduk ki o anda zaten öpüşmeye başladık sonra yatağa girdik sevişmeye başladık sonra kucağıma alıp banyoya geçtik biraz da orda devam ettik