Her ilişkide mutlaka bir taraf daha baskındır. İlişkinin yönünü tayini eden, onu taşıyan ve kontrolünün çoğunluğunu elinde tutan, sözünü geçiren dominant taraf sen misin yoksa sevgilin mi?
Ben baskınım.
Sevgilim baskın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkinizde sevgiliniz mi baskın, siz mi baskınsınız?
Şu an sevgilim yok.. Karakter olarak kesinlikle baskın bir yapıdayım ve bunu değiştiremem kim olursa olsun karşımdaki.. Şöyle bir durum var ki benden ne istiyorsa önce kendisinin o kurallara uymasını beklerim.. Eğer oyunu kurallarına göre oynamazsa bitmiş demektir.. Keyifli geceler..
Yani sevgililerimde zaman zaman baskın olmaya çalışmışlar ama başarısız olduktan sonra bunlardan vazgeçmişlerdir. İlişkide öyle aşırı bir baskınlığım var demeyelim de ikna yeteneğim epey iyidir olmazsa bir şekilde manipüle ederim diyelim. Çoğu şeyin nasıl olacağına ve nasıl olması gerektiğinde olan fikirlerin son kararını ben veririm. Tek başıma karar almam ortak kararın bildirisini yayınlarım.
Baskınlıktan ziyade bu iş biraz konuşmadan ziyade beyin kimyasına bakar ve neye göre konuşacağın konu ile alakalı ve nasıl bir konu seçeceğine bağlı. İlişkide ben baskınım demek bana göre düşünce hayatındaki bir peri masalına esir olup aksine ona kendi kendini manipüle ederek kandırması demektir. Gerçekleri görmekte yarar var ve bunda da iyi çalışma prensipleri önemli sürekli olarak ilişkide aktif olan taraf olunulmalıki baskın durum inşa edilsin bence uyumda konuşmada eşitlik gerekebilr
Erkekler ne yaparsak yapalım hep baskın tarafmış gibi davranıyorlar böyle olması da çok hoşuma gitmiyor değil bizi daha fazla sahipleniyorlar, ama nedense şimdiye kadar söylediklerimi yapmayan erkekle karşılaşmadım. İki tarafında baskın olduğu yerler oluyor.
Hoşuna gitti herhalde sana yavşanması erkek manyağı. Ben bu yazan ganalima bilmemnesini sevmem çünkü bir kızın fotografini kullanıp hesap aciyordu kiz en son sikayet edecekti ayrica bir soruda kizin biri abim taciz ediyor diye birsey anlattiginda abindir yapar demisti sizin gibilere hersey hak