Flört ettiğim biri var yani sevgilimiyiz düşmanmıyız flörtmüyüz arkadaşmıyız neyiz bende anlamadım neyse bazen yazmıyor mesajlara geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor o böyle yapınca değer vermediğini umursamadığını düşünüyorum dün o hiç yazmadı bende yazmadım o benim yazmamı bekliyormuş sonra böyle konuştuk. Bana değer vermediğini umursamadığını düşünerek ona haksızlık mı yapıyorum sizce?
Bana değer vermediğini umursamadığını düşünerek ona haksızlık mı yapıyorum sizce?,, 🤔?
Üf bu ne ya. Yok yazmani bekledim yok sen yazdin ben yazdim. 15 yaşında misiniz bunlari düşünüyorsunuz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genelde normalde günaydın mesajı atar hal hatır sorar gün içinde de mesaj atar napıyosun diye hatta o bazen bana napıyosun sesin soluğun çıkmıyor diyor ya da sen beni unuttun diyor ama geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor o böyle yapınca da değer vermediğini umursamadığını düşünüyorum
Evet. Genellikle o yazar günaydın mesajı atar hal hatır sorar işleri yoğun olsada gün içinde de mesaj atar ya da akşam 6 7 de işi bitiyor muhakkak o saatlerde de yazıyor işi bittikten sonra hatta bazen bana napıyosun sesin soluğun çıkmıyor diyor ya da sen beni unuttun diyor ama geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor o böyle yapınca değer vermediğini umursamadığını düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üf bu ne ya. Yok yazmani bekledim yok sen yazdin ben yazdim. 15 yaşında misiniz bunlari düşünüyorsunuz.
Genelde normalde günaydın mesajı atar hal hatır sorar gün içinde de mesaj atar napıyosun diye hatta o bazen bana napıyosun sesin soluğun çıkmıyor diyor ya da sen beni unuttun diyor ama geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor o böyle yapınca da değer vermediğini umursamadığını düşünüyorum
eyleme bakma sen ne hissediyosun önemli değerli hissettiriyormu kendine bunu sor
Evet hissettiriyor o gün bir şey oldu mesela o yaptığı hareket hoşuma gitti
O zaman bana ne kadar değer verdiğini hissettim
tamam hissediyosan sorun yok o zaman hiselr yalan söylemez
sutla gitsin.
Offf ne baygın bi ilişki
Haksızlık etmişsin.
Evet. Genellikle o yazar günaydın mesajı atar hal hatır sorar işleri yoğun olsada gün içinde de mesaj atar ya da akşam 6 7 de işi bitiyor muhakkak o saatlerde de yazıyor işi bittikten sonra hatta bazen bana napıyosun sesin soluğun çıkmıyor diyor ya da sen beni unuttun diyor ama geç cevap veriyor ya da görüldü atıyor o böyle yapınca değer vermediğini umursamadığını düşünüyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!