- Merhaba, Esim 41 yasinda bende 31 yasindayim ve bir oglumuz var. Esim ben hamileyken yaklasik 8 sene once bir universiteli kizla facebook uzerinden gorusmustu ve ben annemin evine donmustum binbir yakarmayla eve geri dondum. Simdi oglumun sinif ogretmeni degisti ve kiz 20 li yaslarda. Esim iliski sirasinda o gun yaptiklari sinif toplantisindan bahsetmeye baslayinca dunya basima yikildi ve tekrar eski gunler aklima geldi. Fiziki olarak beni aldattigini soyleyemem ama yaslilik kompleksimidir nedir neden bu adam surekli kendinden 20 yas kucuk kizlarla ilgileniyor? O yaslarda kardeslerim var ve artik onlari gorusturmek bile istemiyorum. Seviyorum ama sevgi yeter mi? Bir daha yapmam diyen bir daha yapar mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yahu yatak odanız orası sizin özeliniz her türlü fantezi kurabilirsiniz. seninle kurmazsa sensiz kurar adam o fantezileri. nedne eşine eşlik etmiyorsun fantaizlerde..
Dogru diyorsun bende mesela bir adamdan bahsedebilirim degil mi? O zaman o neyapardi acaba?
kıskanırdı kesin ama sevişirken bu onu çok da azdırırdı seni herzamankinden daha sert becermesine neden olurdu bu.. genelde öyle oluyor..
Kardeşlerime bile görüştürmek istemiyorum diyince ne dedi 🤔
Cok alinmis hic unutmiycakmis
Evet çok ağır bişi çünkü
Ilişki sırasında o gün yaptıkları toplantıdan bahsetti derken?
Yani sinif toplantisi yapilmisti birden iliskide ogretmende soyle soyle dedi diye gulmeye basladi. Ne oluyoruz oldum o anda ifademi hayal edebilirsiniz herhalde ki beni ne kadar istediginden bahsedip durdu butun gun. Yani ben şok.
Çok garip bir durum bir şey diyemedim.
Bir daha yapabilir potansiyel var çünkü. Şuradan yola çıkabilirsin sende ondan küçüksün ve 10-15 yıl önceye bakarsan yine kendinden çok küçük biriyle evlenmiş yani seninle :)
Kesinlikle haklisin bu konuda iyice bir dusunmem gerekiyor.
Bu konuyla alakalı başka bi soru daha sormuşsun detaylı onu da okudum. Kendini harcatma derim
tabikide yapar boşasana onu
Kolay degilki oglum onu cok seviyor ve bu onu yikar daha 8 yasinda
hiiiç bişi olmaz onun yaşlarında babasızdım ben, çocuğunda psikolojisini bozmayın
ne oluyorsa sizin gibi aileler tarafından yetişen erkekler yüzünden oluyor
Yapmaz diye düşünüyorum
Doyumsuz ise yapar ilgisiz olunca da
Yapan bşrdaha yapar sen affetmekle hata yapmışsın
Sanki adamda yaslanma kompleksi basladi da kendinden gencleri cekici bulmaya basladi yani bizim aramizdada 10 yas var. Bilemiyorum artik kardeslerimle bile gorusturmek istemedigimi soyledim ona resmen acik acik.
Erkekler hep öyle oluyor zaten
Yapar bir defa da yapan bin defa yapar hemde
Isin kotusu benim psikolojimi mahvettikten sonra gelip hicbirsey olmamis gibi sirnasmaya benim ona hicbirsey olmamis gibi davranmami bekliyor. Ben bir sey yapmadim diyede soyleniyor
Olan çocuğunuza olacak yazık ona kim böyle bı baba ister ki
tecrübe ile sabit yapıyorlar maalesef.
Sende mi yasadin? Ne yapicaz biz
3,5 yıl önce eskiden ilişki yaşadığı kadını ben hamileyken 60 kez arayıp eve gelince engellemiş bende aldatıldığımı düşündüm yani artık takmıyorum yani.
Cok uzuldum hele hamilryken yapmalari ayri bir karaktersizlik zaten
aynen öyle
yapar
Yapabilir😅
Hm dertleselim