Bu erkelerin amacı ne? lütfen yardımcı olun 🙄?

Öncelikle merhaba. ben size nasıl anlatsam bu çocukla hiç anlaşmam. ayni işte çalıştığımız için ister istemez muhatap oluyorum onunla
Her onunla muhatap oldugumda. benimle konuşma muhatap olma der. bana bakma gibi kelimeler der ona asikmisim gibi konusur. bende sınır oluyorum bana bagirdiginda. bana kezban deyip duruyor tam bi kezbansin diyor? yani niye kezban deyip duruyo onuda anlamıyorum tartıştık geçenlerde yine herzamanki gibi iş yerinde komik bi tane ablam var ona dediki senin sevgilin var mı oda demişki benim var sevgilim. diye. ablamda dediki onu buraya getir bizde görelim onu buraya getir demişler. oda benim hakında şey demiş ben onu buraya getirirsem yeliz kıskanır demiş? elaleme neler diyor. Yani özel hayati sonuçta hayatında biri olmasi beni üzmüyor kiskanmiyorumda. Ama niye böyle şeyler söyluyo kadına böyle lakaplar takıyor anlamıyorum. hani onu geçtim madem sevgilisi var. niye bu kadar onu kiskanacagimi düşünüyor anlamıyorum. kiskansamda seni niye bu kadar ilgilendirirki sonuçta sevgilin sevgilini düşün niye koskanacagimi düşünüyosun
Şimdi yorumu size bırakıyorum amacı ne ne yapmaya çalışıyor ben neyapmaliyim konusmalimiyim onunla. bide kezban niye dersinizi bi kizdan surekli?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynn
Bu erkelerin amacı ne? lütfen yardımcı olun 🙄?