Evet su an çarşıdayim ve birsuru cifte baktım, kiz 1.60 erkek 1.85 falan hep, en az 30 cift gördün ve bütün erkekler uzundu, son 4 5 aydır gozlemliyorum ve hep böyle..
Sanirim kizlar bayagi onem veriyor , benim hiç sevgilim olmadı demekki bundanmis (1.71)...
Sanirim kizlar bayagi onem veriyor , benim hiç sevgilim olmadı demekki bundanmis (1.71)...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya muhabbetin iyi olsun değer verebildikten sonra sevgilini mutlu ettikten sonra İnan boy kilo önemli olmuyor
Ya öyle diyorsun da ben öyle bir insanim ama neden olmuyor 2 yıldır istiyorum sevgilimin olmasını yani düşün, bir kiz bana sarilsa var ya hüngür hüngür ağlarim zaten ailemden sevgi almadım en azından bir kiz beni sevse bana sarilsa...
Ama olmuyor ne yapalım., kader
Yanlış anlama ama sorununun sadece boyda olduğunu mu düşünüyorsun bunun sonucunda
Tipim iyi, konuşkan insanim ve sosyalim ne diyeyim
Emin ol boydan değildir
Allah aşkına kizlar 1.80 den asagi olmaz diyor mu demiyor mu
Ülkemizde genelde bayanların boy ort düşük olunca öyle oluyor.180 im 160 a kadar gideri var bence ama tabi karakter önemli 😊
Benim boyda aynı ama alakası yok dilin ve özgüvenin sağlamsa her türlü götürürsün
Valla kanka niye 1.80 den aşağısı olmaz diyorlar o zaman
Öyle kızlar 173 erkekle yatar sen etkilemeyi bil altına alamayacağın kız yok. Cem Yılmaz uzun mu sanıyorsun. Götürdüğü kızlara bak Atatürk 174 boyla kitleleri arkasından sürükledi.
Cem yılmaz zengin reis hxhdhdjsus ve ünlü...
Kizlar çoğunlukla kisa erkekleri ciddiye almıyor mesela bir laf var napolyon sendromu hic duydun mu🙂
Yok hayır duymadım. Sen öz güvenli ol dilin tatlı olsun espri yap bak ne oluyor. Adam zengin de takıldığı kızlar fakir değil parasına bakacak olsalar ağaoğluyla birlikte olurlardı
Kanka bir laf var bikiyor musun , cok komiksin keske yakidikli olsan...
Birsuru komik eğlenceli arkadasim var sevgilileri olmuyor kisalar diye, kizlar arkadas olarak goruyor
Benimde boy kısa ama oluyor hatta kızlar teklif ediyor bile. He her kızın ilgisini çekmeyebilir ama sadece boyla da olmaz o işler. Para dil giyim kuşam kariyer eğitim durumu bunlarla açığı dengelemeye bak.
Boyun kaç
172 cm
Anladim, bana hic cikma teklifi eden olmadı ya çok yakışıklı misin acaba
Yakışıklı olduğumu söyleyenler oluyor öyle idare ederim. Daha gençsin takılma böyle şeylere kovala aklını çelersin kız çok düşer birileri. Ben 17 yaşında 9 km yok yürüyüp köy mezarlığında kız arkadaşımla buluştum düşün her şey mümkün
ben de 1.60 falanım taş çatlasın 1.63, erkek arkadaşım da en fazla 1.78 falandır.
Ya dalga mi geçiyorsun 1.78 mis gibi boy kısa mı ,4 5 cm daha uzun olsa uzun erkek kategorisine girer...
Benim boy 1.71,1.71 ile 1.78 erkek arasında dünya kadar fark var
ay sakin olsana en fazla 1.78tir diyorum, erkek arkadaşım bana 1.74 olduğunu söyledi ama bence daha fazla yani o yüzden 1.78 dedim. ayrıca kaç yaşındasın ki daha uzarsın, fatih yasin daha kısa çok da şey yapma
Yasim 20 ye dayandı ve doktora gittim büyüme planların kapanmış dedi, ayrıca 1.75 falansa sevgilin o da gayet iyi, orta boylu iste gayet iyi...
Benim hiç sevgilim olmadı sirf kisayim diye dusun
sen de 1.55 boyundakilere bak, kafana da çok takma bu yüzden özgüvensiz falan olma yani hayatta ne dertler var
Ya herkes aynisinj diyor, ya arkadaşım anlamıyor musunuz 1.55 kizlar daha da beter, git 1.55 kizlarla lonus hepsi 1.90 erkek istiyor, dışarıya git bakalım cik bak 1.50 kizlarjn yanında deve gibi erkekler var
Olmuyor.
Özgüven muhabbetin iyi olsun gerisi hallolur
Valla kusura bakma da bir kiz bir erkegi beğenmezse dünyayı kurtarsa bakmaz...
Bir söz vardır bildin mi , bir kiz atasözü;
"Çok komiksin keske yakisikli olsan"🙂🙂🙂🙂