Ben İngilizce öğretmeniyim, devlette çalışıyorum ve okulumdan bir matematik öğretmeniyle görüşüyorum uzunca zamandır. Ben 32 yaşındayım erkek arkadaşım ise 45 yaşında. Ben hiç evlenmedim daha önce. Hatta sadece 1 erkek arkadaşım olmuştu şu anki sevgilimi tanıyana dek. Bu ayrıntıyı da şundan veriyorum belki ben kıskanç ve mufazakar düşünüyorumdur diye, doğru muyum yanlış mıyım size danışmak istiyorum. Erkek arkadaşımın daha önce evlenip boşanmış olduğunu biliyordum -boşandım- deyip geçiştirmişti üstüne gitmedim olabilirdi bu. İlişkimiz içerisinde davranışlarına dikkat ettim, saygılıydı, iyiydi tatlıydı. Ben annem ve anneannemle yaşıyorum (babamı 7 yaşında kaybettim) biz üç kadın yaşayıp gidiyoruz atandığımda onları da yanıma aldım. Neyse, annemlerle de tanıştı, evlilik düşünmeye başladık; sonra sevgilimin tam 3 kez boşandığını öğrendim, kendisi uzun uzun anlattı. İlk eşiyle 23 yaşında evlenmiş kendisi, 35 yaşındayken boşanmış. Sonra 37 yaşındayken birisiyle evlenmiş 40 yaşındayken de boşanmış. Sonra 41 yaşında evlenmiş 43 de boşanmış. hah boşandığım dediği sene 43... ben tek evliliği sanıyordum o zaman beri de ben hayatımda varım. birden soğuma geldi. 3 BOŞANMA... bana çok geldi, ilişkime devam etmeli miyim emin değilim... kafam çok karıştı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. insanlar anlaşamayabilir.. türlü diğer problemler olabilir. günümüzde gençler bile çatır çatır sevgili değiştiriyor.. evlilikler neden bitti.. bunlar gündeme gelebilir.. alkol alıyor mu.. çalışkan mı.. öfke kontrolü problemi var mı.. veya aşırı kıskançlık.. ihanet.. kumar.. şiddet... bu tip sebepler olabilir mi? veya insanlık hali mi.. ondan boşanma evraklarını isteyebilirsin.. boşanma gerekçeleri neymiş.. kendi gözlerinle görmek isteyebilirsin.. bunun yanında , çekişmeli mi boşanmış, anlaşarak mı ayrılmış.. tazminat ödemiş mi. bunun gibi şeyleri açık açık konuşup öğrenmek isteyebilirsin.. yarın bir gün evlenmeyi düşündüğün hiç evlenmemiş bir adam belki de senden önce 8 - 10 sevgili eskitmiş olacak , kim bilir? evliliklerde insanlar anlaşamayıp ayrılabilir.. ön yargılı olmayıp, kafandaki soru işaretlerini azaltma yoluna gidebilirsin..
problemli kadınlara denk gelmiş de olabilir bu adam.. veya işini kaybetmiştir eşi terk etmiştir.. olabilir.. hırçın bir kadınla evlenmiştir , bir tartışma sonrası kadın alıp başını gitmiş olabilir.. veya kendisi bile ihanete uğramış olabilir.. veya iyi tanımadan evlenmişir , yürümemiştir.. örnekler arttırılabilir.. bunlar herkesin başına gelebilir.. seda sayan da 6 defa evlendi ayrıldı mesela.. kötü kadın mı oluyor? örnek veriyorum.. veya bütün kocaları kötü müydü _ ? hangi sebeplerle boşanıldığı önemli... bunu öğren... veya , belki de adamda problem de olabilir.. ama işte önyargılı davranırsan iyi bir insanı da harcamış olursun bu sefer.. bu sebeple , adamın onurunu da kırmadan, uygun bir dille , aklında soru işaretleri olduğunu ve bunları çözmen gerektiğini, bu yüzden eşlerinden hangi sebeple boşandığını öğrenmek istediğini söyleyebilirsin.. ne diyorsun sen falan derse , haaa bir şeyler saklıyor olabilir.. gerekirse boşanma evraklarını okumak da isteyebilirsin.. 3 kez boşanmak...
ama şu var.. ilk evliliği 12 yıl sürmüş.. hiç az bir zaman değil.. sonra gerçek bir yetişkin zamanında.. olgun çağında.. sonra evlenmek için acele etmiş olabilir.. veya gerçekten sevmeden kısa zamanda evlenmiş de olabilir.. anlaşamamış olabilir yani.. ama bunların tümü soru işareti.. bunların cevaplarını sen öğreneceksin.. gerekirse evraklı olarak.. mahkeme tutanaklarında, eşlerinin ifadelerinde falan , şiddet kumar ihanet vs gibi şeyler var mı.. gibi.. ama çok da önyargılı olma.. sevgililer nasıl ayrılıyorsa eşler de ayrılabilir..52 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, 3 kere boşanmış olması tabii ki çok hoş bir durum değil yani sayıca oldukça fazla. Ama hiç evlenmemiş birisi olarak da böyle bir adamı kabul etmezseniz de bence haklısınız yani sonuçta o sizin ilkiniz olacakken (bence ilkiniz sayılıyor daha önce bir sevgiliniz olmasına rağmen), siz onun hiçbir konuda ilki değilsiniz. O yüzden bu konuyu iyice düşünüp taşının yani acele bir karar vermeyin. Tabii düşünürken şunu göz önünde bulundurmalısınız. Bu adamın tam olarak önceki boşanma sebepleri neler yani neden bu kadar fazla evlilik yapıp sonrasında boşanmış? Bunların nedenlerini objektif olarak verebilmesi gerçekten çok önemli. Eğer vereceği cevaplar sizi tatmin ederse yola onunla devam edin ama sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız ve yarın bir gün aynı şeyin başınıza gelme olasılığı konusunda ciddi anlamda tereddütleriniz varsa yol yakınken de ayrılmanızı öneririm. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılşimdi açıkcası
birincisinde neden boşanmış ikincisi ve üçüncüsü çok kısa bir sürede olan biten bir evlilikler
Ya bu adam ne istediğini bilmiyor ya da evliliği oyuncak sanmış isteyince evleniyor sonra tak boşanıyor..
Bence bir sorunu olmalı birisiyle anlaşamadı ikincisiyle anlaşamadı ya ücüncüsü
nedir bu ardı ardına bu kadar kısa sürelerle olmayan şey de sizinle olacağını düşündüğü şey..
Bana göre bu durum biraz şaibeli 4 numara olma ihtimaliniz var gibime geldi hiç evlenmediyseniz böyle birisiyle evlenmek mantıklı mı bilemedim tabi karar sizin.. ancak bir evlilik yapar sorun yaşar boşanır bunu saygıyla karşılarım ama 3 defa evlenmiş birisinde hiç kusur yoktur diyemem ben00 Yorumla
+1 yılNe kadar evlenip boşandığından ziyade hangi sebeplerle boşandığı çok daha önemli bir konu aslında.
İhanet mi, şiddet mi , geçimsizlik mi?
Eğer ilk ikisi ise tabiki evlenmeyi düşünmemeniz daha yerinde karar olur. Kibar biri saygılı biri gibi görünebilir ama evlilik ve alınan sorumluluk sonrası aynı kibarlığı ve saygıyı koruyacağı anlamına gelmiyor maalesef.
İnsan birden fazla evlilik yapabilir ve işler ters gidebilir. Ben evlilik kadar boşanmayı da normal karşılıyorum , bunun sayısı hiç önemli değil. Dediğim gibi sebeplerini öğrenmeye bakın. Boşanma davasının sonuçlarını isteyin ve bir göz atın bence00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Üç kere boşanmış olması düşündürücü..
00 YorumlaEvlenip evlenmemek sana kalmış ama ben şunu da söylemeden geçemeyeceğim bir insan hadi ilk evliliğinden ayrılır bekar gezer dersin ki yaşı gençti aileler müdahale etti ondan zorla evlendirildi ileride yapamadılar ayrıldılar buna saygı duyarım ama adam bir değil iki değil üç kişiyi boşamış adamda kusur olmasa üç kadın adamdan boşanmazdı gel yol yakın iken ayrıl başını yakma insan bir kere hata yapar hatasını anlar hadi olmadı ikinci kez hata yapar hatasını görür kendini düzeltir ama bu üç defa olmuş sen bile bile kendini yakıcan bence direk kurtul
40 YorumlaBence senin yaşındaki biri için 45 yaş fazla. bir de insanın çok sevgilisi olmuş olabilir. ama bu kadar önemli bir meselede (evliliği kastediyorum) bu kadar kolay kararlar almak hiç normal değil. ben de flörtü, sevgili edinmeyi çok seviyorum ama evlilik farklı bir kulvar. bama bir erkek 50 tane sevgilim oldu dese olabilir derim ama 3 defa evlenip boşandım dese dur orada derim.çünkü çok önemli bir mesele. keza boşanmak da öyle. bu kadar önemli kararları çocuk oyuncağı gibi alan adamdan da ne beklenir bilemiyorum. ayrıca dediğim gibi 45 senin için fazla. kadınların en güzel olduğu yaşlar 30, 35. Ama erkeklerde saç, baş kalmıyor, göbek çıkıyor o yaşlarda.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evet size göre özel hayatı daha yoğun geçmiş
Kaç kere boşandığı değilde neden boşandığı önemli. Saygılı efendi olabilir toplum içinde ama evlilikte çekilmez bir insan olabilir
Yetiştirilme tarzı toplum baskısı yüzünden ve mesleğininde etkisi ile kendini olduğundan farklı gösteriyor olabilir. Ailen ile çok yakın tutma tanımak istiyorsan biraz daha zamana bırak. Kafanı çok kurcalıyorsa daha fazla uzatma. Zor bir hayatın olmuştur babasiz lütfen daha zorlaştırmakta.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılYani bence evlenipte boşanmak sevgili olmaya benzemez ayrılıp boşandığı zaman aralıklarıda birbirilerine yakın zamanlar.. Erkek arkadaşına sorarsan bundan net cevaplar alamayabilirsin hiç evlenmemiş bi kadın olarak kendinden 13 yaş büyük ve 3 evlilik yapıp ayrılmış bi adam için uygun biri değilsin diye düşünüyorum şahsi fikrim olarak ve ayrıca soğuduğunu belirtmişsin tekrar ısınsanda aklında bi yerde köşede kalabilir bu mevzu.. iyi düşün taşın derim bir çok kere düşün derim ne bileyim olumsuz bi ilişki çünkü senin hayatın ve onun hayatı (özel olarak) uyuşmaz gibi duruyo onun ilişkiler hakkında birçok bilgisi varken senin ilk evliliğinin sorun içinde geçebiliceğini düşünüyorum sebepsizce. Eğer ki evlenme planın hala varsa planını biraz ertele ve daha çok tanı..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gençlik heyecanıyla yapılan evlilikler çok ciddi bir sorun yoksa, mutsuz bir birliktelik olsa da uzun soluklu olabiliyor. Yaş iyice kemale erdikten sonra da güçlü karakterler ayrılma yolunu seçiyor. 2 ve 3. evlilikleri ise çok kısa aralıklarla ve de çok kısa sürmüş. Çok ani kararlar alabilen biri olabilir. İlişkilerini yürütmekte zorlanan biri de olabilir. Size onerim; henüz yaşınız genç, evlilik için geç kalmış sayılmazsınız ve mutsuz bir evlilik yapmaktansa bekar olmak yeğlenmelidir. Bence ilişkinizi evlilikle sonuclandırmadan zamana bırakın ve iyice gözlemleyin. Kimi zaman da kişi de hiç bir sorun yoktur, gündelik hayatta çok iyi ve uyumlu bir partnerdir ancak birlikte yaşama durumuna geçildiğinde bir takım sorunlar göze çarpar. Şunu demek istiyorum ki, kişiyle çok güzel bir birlikteliğiniz vardır ancak bu demek değildir ki sizden çok iyi bir karı veya koca olur. Bazı durumlar gerçekten yaşanmadan anlasilamamaktadir. Bol şanslar ve mutluluklar dilerim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hadi ilki gençlikte oldu yürümedi ayrıldı tamam kabullenilir ama ikinciyi 37 de evlendi çocuk değilmiş ne boşanması yetmezmis gibi bir de 3. ye evlendi onda da 41 yaşındaymış. Bu evlenip boşanmayı alışkanlık edinmiş ve senden bunu saklaması kabul edilebilir değil zaten kabul etmeyeceğini düşündüğü için saklamış, bıçak kemiğe dayanınca söylemiş, asla kabul etme. Ve sen 32 yaşında olduğunu söylüyorsun 45 yaşında adamla ne işin var Allahın aşkına? Üstelik bu adam daha önce evlilik yapmış hem de 3 kere. Madem evlenmek istiyorsun dengini bul.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi birincide çok gençmiş dolayısıyla belki de evlendiği kişiyle uygun olmadığını anlayıp ileride boşanmış olabilir. İkincisi ve üçüncüsünde neden boşandığı da önemli. Açıkçası çoğu insanin bu sebepten geçmişi hiç merak etmiyorum, benim için hiç önemli değil demesini hiç anlamamışımdır. Bence geçmiş geleceğe ışık tutar. Dolayısıyla elbette ki bunu öğrenmen iyi olmuş keşke daha erken öğrenebilseymişsin. Şimdi biz sonuçta sebeplerini bilmiyoruz belki de karşı taraftan dolayı boşandı? Sebeplerini öğrenmelisin bence. Sonuçta evlilik ciddi bir karar. Çok iyi bir insan olabilir ama evlilikte büyük sorumluluk belki de bunu alamıyor.
00 Yorumla
+1 yılTercih senin sonuçta vakit geçiren gözlemleyen sensin. Ama şahsen kendi adıma düşünürdüm. 3 kadının bıraktığı adamda (hele çocuk da varsa) illa bir teknik arıza vardır, kadınlar kolay kolay evliliği sonlandırmaz. Bir bak bakalım boşanma davalarına sebep neymiş sadakatsizlik, şiddet, alkol, kumar varsa en mantıklısı hiç bulaşmamak. Sonra yıpranan sen olursun.
10 Yorumla
+1 yılÖğretmenim ben bu anladığınızdan anladığım kadarıyla şimdi o üç defa evlenip boşanmış siz ise bekarsınız ben bekar bir kadının evlenmemiş bir erkekle evlenmesine daha doğru buluyorum ayrıca 3 kere boşanması tabii ki normal değildir bunu da unutma gençliğimle oynama Kendi yaşıtlarınla bekar biriyle evlenmen senin için daha doğrusu olacak buna emin olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadasım aklınız yerinizdemi siz öğretmensiniz öğrencilerinize umarım sadece ezberlediklerinizi anlatıyorsunuzdur. Kaçın kurtarın kendinizi ne lazım 5 kişiyi öldürüncemi kaçacaksınız daha. Herkes hatalı sizin arkadasınız peygamber sizde kurban edin kendinizi ona isterseniz tabi. :) arkadasım kacın kurtarın kendinizi saçma sapan bir durum içindesiniz okulu da söyleyin cocukları göndermesin isteyen sizin oralara. Bol şans.
20 Yorumla
+1 yılSen 4. Boşandığı eski eşi olursun. 1 evet, 2 olabilir ama 3 ise kesinlikle adamda kusur vardır. Eski eşlerinden yakaladığın ile görüş. Kaç çocuğu var adamdan bi vukuatlı nüfus kayıt örneği istemelisin.
00 YorumlaGecistirmesi beni gicik etti bak. Basta soylesene davar demek istedim su an. Bu adamdan uzak dur yurumez bununla. Senin simdi doguman cok normal cunku durust degil guya durust gibi davraniyor ama degil.
10 YorumlaBir daha ki buluşmada ben 4. Olmak istemiyorım. Bana eşlerinden neden ayrıldın. Anlatırmısın de. Gerçek anlamda haklı bulup güvenirsen biraz daha sürdür. Ama hemen evlenme. Tart gözlemle. Sonra durumu değerlendir
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası suçlu hep karşı taraf olamaz arkadaş sorunlu tabi sana güzel davranacak çünkü elde etmesi gerekiyor hayatında hata yapma şansın yok sevgi asla herşeyi çözmez bence hata yapma yol yakınken kurtul
10 Yorumla
+1 yılBu adam ne istediğini bilmiyor sanırım 3 kere evlenip boşanmak nedir? Hadi ilk evliliğinde anlaşamadi ayrıldı 2,3 ? Bence iyi düşünüp karar verin illerde sizden de boşanmayacağının garantisi yok.
00 Yorumla
+1 yılMumkunse bosanma sebeplerini ogren ve bu konuda konustur. Konudan kaciyorsa, kesinlikle sogumakta haklisin. Birde tek mantikli sebep cinsel birliktelik ve bunun mesru olmasini istemesi olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Dikkat ceken bir guzelligin varsa, kesinlikle dusunme artik. Sen bekar bir erkegi hakediyorsun.
+1 yılBir insan üç defa evlenip boşanmışsa muhakkak bir problem vardır. Kimse durduk yere üç defa boşanma. Bugün size yumuşak davranan bu adam evlendikten 2 veya 3 yıl sonra çok farklı tavırlar alabilir. İlk evliliğinizi yapacaksanız size tavsiyem böyle bir hata yapmayın. Evleneceğiniz kişide bir özellik arayacaksınız onun namazına bakın namaz kılmayan biriyle evlenmeyin derim. 3 kişiyle anlaşmaya çalışmış anlaşamamış 4. Siz olursunuz yazık etmeyin kendinize.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seninle kaç sene kalacağı sende ne kadar zamanda bıkacağı önemli. muhtemelen sende de boşanmak için neden yaratır hevesi ne kadar zamanda geçer merak ediyorsan evlen?
00 Yorumlailerde boşanmaya niyetin yoksa veya sözün geçsin istiyorsan o erkekten uzak dur, mantıklı olan bu. O kadar kadın tanımış habire boşamış, uzun ilişki yaşamış her duyguyu yaşayıp yıkılmış tekrar başkası gelmiş, onlara acımadı sana da acımaz. Beni terk eden kız 3 sevgili 1 nişan çevirmiş kızdı. Bana zerre acımadı o kadar sevdiğini düşündüğüm halde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbilemiyorum. mantıklı düşünmeye çalıştım. ama, düşünemedim.
sadece bildiğim yanlış evliliklerin yapıldığı ve istenmediği halde zorunlu evlilik yapılabildiği00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBunu biz değil sen çözüme ulastiracaksin. Duygularinla değil mantığınla bak hayatına, 3 kez evlenip boşanma tabikide aşırı çok, alışkanlık gibi bir şey olmuş o kişide
00 Yorumla Geçmiş ilişkilerinin sizin ilişkinizi alakadar etmeyeceğini söylemek çok isterdim fakat yapamam. Nerden bakarsan bak 3 boşanma açısından çok fazla bence. İyi tarafından bakarsak bu konularda deneyimli hale geldiğini ve bir daha aynı hataları yapmamaya özen gösterebileceğini de düşünebiliriz. Lakin bana kalırsa gerçekten 3 fazla. Boşanma nedenlerini de söyledi mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı çok çiçek gibisin yaşın geç 45 yaşındaki adamı ne yapacaksın çocuğun olsa lise yıllarını bile görmeme ihtimali yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSence normal mi? 3 kere boşanan bir insanda sorun vardır 4. olmak istemiyorsan ayrıl ayrıca hiç evlenmemişsin onunla ne işin var sen evlenmiş olsan o seni istemezdi...
14 Yorumla
Soran+1 yılah canım çok haklısın, ilişkimiz boyunca öyle iyi ve nazikti ki karakter ozellikleri cok iyiydi anneannem bile sevmisti. ben 1 kere bosandı saniyordum ustune gitmiyordum ama 3 u duyunca sok gecirdim sanirim ayrilacagim
Cevap sahibi+1 yılZaten seni kandırmak icin baslarda iyi davranır sonra gercek yüzünü gösterir en önemli seyleri bile senden gizlemis sonradan ogrenmissin direkt ayrıl hic ugrasma bile hem sendenn cook buyuk yakında deden olud
- +1 yıl
Harbiden senden cok buyuk ya, basta soylememe nedeni de kendisine seni baglamaya calismasirdir baglan birakma diye 3 bosanma cok fazla senden 2 yik once bosanmis en sonuncuyla hemen yeni bi evlilik dusunuo yuh yani sende 4. Bosanan olcan herhalde bir de bosanma nedenleri neydi acaba 3 unde de karsiyla ilgili bisi olamaz sonucta gerci nedenlerini solese nolcak o bile yalan olabilir cogu erkek baslangicta asiri iyi davranio sana karsi oledir sen yanindayken oyledir kim bilir neden bosandi gidipte tam adamını buluyorsunuz gerçekten
+1 yılSen çok gençsin daha ve aklı başında birisin gerçekten de normal değil düşünmene dahi gerek yok ayrıl kesinlikle
00 YorumlaBoşanma sebebi neymiş sordun mu dicm ama karsi tarafı kötülemeye başlar. 7 kocalı hürmüzn erkek versiyonu bu galiba 😄😄😄
00 Yorumla
+1 yılNormal degil. Boşandıkları eşlerini bulun ve onlara boşanma sebebini mutlaka sorun.
Aksi halde büyük bir risk alıyorsunuz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Bence 4. Olma, hadi 1 tamam 2 de okay ama 3 tede boşanınca adamda sıkıntı var demektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim tanıdığım biri var öyle 4 kere boşandı genellikle 2 yıl suruyor bitiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük olasıkla seninlede boşanır ama sende evliliğin tadını çıkar ya.. 3 kadın nereye kadar yaşacaksınız
00 Yorumla Biz daha 0.5 üst yapamadık adam ilk yarı 2.5 üst yapmış :D
00 Yorumla
+1 yıl3 kez boşanmıssa bir yanlışı veya kötü hareketi vardır sorgula bence. Evlenmemelisin
00 Yorumla
+1 yıl3 kere denemiş olmamış o adam evlilikte başarılı olamaz bu saatten sonra öyle bir hata yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bu kadar evlilik sorunlu biri demektir... belki şu an da bile evli olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenecek kız bulamıyorum adamlar makinelı tüfek gibi evlenip boşanıyorlar..
00 Yorumla
+1 yılAdam 6lı ganyan yapacak heralde. Kendi denginde birini bul
00 Yorumla
+1 yılHiç düşünmedin mi bu adam 3 karısından niye boşandı diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle merhaba zümreyiz bende devlette görev yapıyor um. 3 defa evlilik yapmış birinin evlilik ilişkisinde kusurlu tarafın kesinlikle erkek olduğunu düşünüyorum. Dışarda iyi bir i olabilir ama aynı çatı altında yaşanacak bir karakterde olduğunu düşünmüyorum. Kendine daha temiz bir sayfa acman senin için daha hayırlı olur
00 YorumlaHerşeyden önce şuna karar vermelisin 4. eşi olmak istiyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı.
+1 yılOna siz karar vereceksiniz hoca hanım adam tecrübeli bu konuda karşınızda zor biri var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her ilişkisinde karşı taraf mı haksızdı suçluydu diye düşündüğün için bitirmek istiyosun sanırım.
00 YorumlaŞöyle Düşün;
Sence 3 Evliliğinde De Hep 3 Eşi Mi Hatalıydı Da Sonucu Boşanmayla Bitti00 YorumlaOnunla bir olman hayatının en büyük hatası bence adamda sıkıntı var gibi bir insan 3 defa evlenip boşanmışsa durum ciddi bayaaa
01 YorumlaHem senden yasca buyuk hem 3 evlilik yapmis sen hic evlenmemisin erkek arkadasin bile olmamis sence oluru var mı allaskina yarin o birgün sendende birsey bulur bosanir şaşmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDördüncü olursun kacisin yok bunu söyleöemeside cok büyük yanlis ve bilmediğin baska seylerde olabilir
00 Yorumla
+1 yılevlenmemiş, şubeleşmiş..
bence evlilik adamı değil..10 Yorumla
+1 yılHiç unutma o adam birinçisini tutmadıysa ne ikinciyi tutmadıysan senin işin zorr baçım karıların tadına bakıyo açıkçası seninde işin zor valla dörtunçuyude sallar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. sen düşün biraz.
ne kadar şanslı adamlar var ya. evlenip boşandıktan sonra bile böyle güzel kısmetleri oluyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45 yaş sana göre çok değil mi?
Ben de memurum, lisede çalışıyorum. Bir konuşsak mı seninle?00 Yorumla
+1 yılBence etme gençliğini mahvetme hem yaş farkı fazla hemde normal değil bu kadar boşanma psikolojik bir şey var gibi büyük konuşmakta istemiyorum ama öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep mi kadınlar suçlu ne bu adamın derdi daha gençsin bence yakma başını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSebepler ve gittikçe kısalan evlilik zamanlarını bilmeden normal mi bilemeyiz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl45 yaşında seninle evlenir 48-50 gibi boşanır sonra bir baskasiyla böyle devam eder gider
00 Yorumla
+1 yılYani 3 kere boşanmışsa sen 4 Ncü olabilirsin bi sorun var demek yok sa 1 degil 2 degil 3 yani
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuk yok mu peki
Soran+1 yılÇocuğu yok.
- +1 yıl
Belkide hep çocuk olmadı diye boşandı sorununda kendisinde olma ihtimali de var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam ben de soğurdum sen gençsin bir de 45 yaşında adam çocuğu yok mu?
00 YorumlaTen uyumu aramak için 20 erkekle sevgili olan kızlarla eğlenmiyorsa 3 çok az
00 Yorumlane isin varya ruh hastasiyla yas farkida var. Kendi dengini bul.
00 Yorumla
+1 yılBir kaç tiklat yasa geç zev. kini al. Keşke bana takilsa erkek erkeğe yaşasam
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle o adamda problem var ben olsam evlenmezdim
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri