Bu adam 3 kere boşanmış, normal mi bu?

Ben İngilizce öğretmeniyim, devlette çalışıyorum ve okulumdan bir matematik öğretmeniyle görüşüyorum uzunca zamandır. Ben 32 yaşındayım erkek arkadaşım ise 45 yaşında. Ben hiç evlenmedim daha önce. Hatta sadece 1 erkek arkadaşım olmuştu şu anki sevgilimi tanıyana dek. Bu ayrıntıyı da şundan veriyorum belki ben kıskanç ve mufazakar düşünüyorumdur diye, doğru muyum yanlış mıyım size danışmak istiyorum. Erkek arkadaşımın daha önce evlenip boşanmış olduğunu biliyordum -boşandım- deyip geçiştirmişti üstüne gitmedim olabilirdi bu. İlişkimiz içerisinde davranışlarına dikkat ettim, saygılıydı, iyiydi tatlıydı. Ben annem ve anneannemle yaşıyorum (babamı 7 yaşında kaybettim) biz üç kadın yaşayıp gidiyoruz atandığımda onları da yanıma aldım. Neyse, annemlerle de tanıştı, evlilik düşünmeye başladık; sonra sevgilimin tam 3 kez boşandığını öğrendim, kendisi uzun uzun anlattı. İlk eşiyle 23 yaşında evlenmiş kendisi, 35 yaşındayken boşanmış. Sonra 37 yaşındayken birisiyle evlenmiş 40 yaşındayken de boşanmış. Sonra 41 yaşında evlenmiş 43 de boşanmış. hah boşandığım dediği sene 43... ben tek evliliği sanıyordum o zaman beri de ben hayatımda varım. birden soğuma geldi. 3 BOŞANMA... bana çok geldi, ilişkime devam etmeli miyim emin değilim... kafam çok karıştı.
Bu adam 3 kere boşanmış, normal mi bu?