Aşk İlişkileri Merhaba ben 2 gündür değişik bir şekilde sulanıyrum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 2 gundur sulanyorum ve kendim yapmıyorum kendi kendine oluyor 5 yıldır mas yapmadığımdan dolayı mı acaba yoksa başka bir sebep mi var? Güncellemeler+1 yıl Yani evlenmekten bile tiksincek duruma geldim Güncellemeler+1 yıl Yaklaşık 2 saattir mast yapıyorum ama hala devam ediyor bitmiyor Merhaba ben 2 gündür değişik bir şekilde sulanıyrum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Arada mast yap sürekli yapma 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Geçsin diye 3 saat yaptım artık asla yapmiycam Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sana destek olacak birini bul bence bu konularda. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sık mast yapman iyi değil. Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl tamam yaşını yazmana gerek yok. Yorumla Soran +1 yıl Peki neden sık mast iyi değil Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl birde sık yapmışsın o iyi değil. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl arada istek gelince mast yapabiliirsin çok uzun sürede yapmaman iyi değil. Sulanman normal zaten. Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Beş yıl mı gün mü 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yıl Yorumla hot_chocolate +1 yıl Niye yapmadın Yorumla Soran +1 yıl 6 yaşımdan biridir baya yapıyordum bende 10 yaşimda bıraktim Yorumla
Kara_Karga Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Ohaaa 0 7 Yorumla Kara_Karga +1 yıl Bu nasıl almak tır Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Kara_Karga +1 yıl Bu nasıl azmaktir de. ek istedim 2 saat mast ne dır doymazmi hiç insan Yorumla Soran +1 yıl 5 yıldır yapmıyorum 5 yıl sonucunda ilk defa yaptım Yorumla Kara_Karga +1 yıl Yaş kac Yorumla Soran +1 yıl 15 Yorumla Kara_Karga +1 yıl Nası ya 15 yasinda 5 yıldır yapmıyorum dediğin 10 yaşında yani bence milleti kekliyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arada mast yap sürekli yapma
Geçsin diye 3 saat yaptım artık asla yapmiycam
sana destek olacak birini bul bence bu konularda.
sık mast yapman iyi değil.
Neden
tamam yaşını yazmana gerek yok.
Peki neden sık mast iyi değil
birde sık yapmışsın o iyi değil.
arada istek gelince mast yapabiliirsin çok uzun sürede yapmaman iyi değil. Sulanman normal zaten.
Beş yıl mı gün mü
Yıl
Niye yapmadın
6 yaşımdan biridir baya yapıyordum bende 10 yaşimda bıraktim
Ohaaa
Bu nasıl almak tır
Neyi
Bu nasıl azmaktir de. ek istedim 2 saat mast ne dır doymazmi hiç insan
5 yıldır yapmıyorum 5 yıl sonucunda ilk defa yaptım
Yaş kac
15
Nası ya 15 yasinda 5 yıldır yapmıyorum dediğin 10 yaşında yani bence milleti kekliyorsun
Doktora git acil