Gerçekten bir hemcinsimin bana akıl vermesine o kadar ihtiyacım var ki. Çünkü çevremlede paylaşamıyorum mutlu bir evlilik ama yanlış başlayan bir ilişkinin magduruyum. Aklım daha yeni başıma geliyor. Biz eşimle iki yıldır evliyiz ve mutluyuz ama bir şey eksik sevgi. Ben eşimle liseden beri arkadaşım ama çok tanımıyordum o zamanlar onu hemde erkek arkadaşım vardı onlar öyle çevreden birbirlerini taniyorlarmis biz eşimle sağlık yüksekokulu kazanınca aynı aynı üniversiteye gittik o zaman çok yakın arkadaş olduk onunda hayatında halasının kızı vardı birbirlerine çok aşıklardı. Öyle iki yıl boyunca hep dörtlü takıldık derken eşimin kız arkadaşı evlenmek istedi ama ailesi istemedi eşimin derken ayrıldılar yaşımız 20 daha tam iki ay sonra ben terkedildim erkek arkadaşım başkasına aşığım dedi terketti sonra biz birbirimize teselli verirken sevgili olduk o arada üniversiteden mezun olduk işsiz kaldık derken bir yıl sonra nişanlandık bu arada kuzeni kız arkadaşı evlendi hep hayatımızdaydi düğününe ben gittim eşim gitmedi ama o zamanlar sorun değildi benim için çünkü bende hala eski sevgilime aşıktım deli gibi stolkluyor arkadaşlarıma soruyordum sonra iki yıl geçti evlendik ama aramızda sevgi yok bilmiyorum biz aynı evi paylaşan çok yakın birbirine çok değer veren iki arkadaşız. Eşimle konuştum bu durumu bana sana çok değer veriyorum sen bu hayatta benim tek şeyimsin diyor ama ben kendime bu kötülüğü yapmak istemiyorum evet bende eşime aşık değilim çünkü önceden başka birine aşıktım ama seviyorum eşimi. Şimdi boşanmak mantıklı geliyor ama sonra diyorumki arada somut bir ayrılık sebebi yok sizce ne yapmalıyım?
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
26Cevap
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evlilikte saygı önemlidir.
Saygı olmadan evlilik yürümez ama saygı dışında sevgi, cinsellik, olmadan bu saygı evliliği yürütemez. Evlilik yürürde bunun içeriği evlilik olmaz. Eşler birbirlerine sevgi, arzu duymadıkları zaman bir süre sonra başka insanlara bunları duymaya başlayabilirler.
Bunlar olmadığı zaman aynı evin içinde yaşayan birbirine saygılı iki ev arkadaşı olurlar. Bu aynı evi paylaşırken sorun olmaz ama aynı hayatı paylaşırken eksik kalır. Hele hele çocuk olduğunda bu iş daha da zorlaşır.
Birbirlerine değil çocuğa sarıldıklarında artık çocukları için evliliği yürüten bir çift haline gelirler. Giderek birbirlerinden uzaklaşırlar. kavga etmezler ama birbirleri ile de birlikte zaman geçirmek istemezler. Bu durum seneler ilerledikçe giderek derinleşir. Saygı başlatır ama sürdüremez. Boşanmamak evliliği sürdürür ama bu durumu değiştirmez. O yüzden arada sevgi, ilgi, arzu yoksa bu evliliğin sürmesi iki taraf içinde fedakarlık isteyen bir durum haline gelir. "Ben razıyım boşanmak istemiyorum." derlerse yapılacak bir şey yok ama gerçekçi değil.