Bana seni özlüyorum vs şeyler diyerek barışmaya çalışırken birden ortadan kayboldu. Sonrasında büyük kavga çıkardım ve ona çok kırılacağı şeyler söyledim. Çünkü beni kırmak için özellikle yaptığını biliyorum. Sonrasında linkedinden bile silmiş beni. Normalde çok çocukça bulurdu böyle şeyleri. Instagram hesabını kapattı. Ben numarasını silmiştim ama wp ta onun son görülmesi açıktı. O da yok şimdi. Ama fotoğrafı duruyor. Neden yapmıştır sizce? Ben pişman olmasını istiyorum bana yaptığı haksızlıkları fark etsin istiyorum. Yine de affetmicem ama o anlasın.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunalıma girmiştir, kendince gizemli olmaya merak uyandırma çabasına girmiştir , sevgili bulmayla bunların alakası yok keyfi yerinde değil bence
inşallah bunalıma girmiştir beter olsun hayatımı mahvetti
Neden ki ne takiyosun bu kadar kafana sal ipini gitsin
hayatımın 4 senesini mahvetti. Evlilik arifesinde burnumdan getirdi sonra ben iyileştim kendimi toparladım geri geldi düzelelim diye yine ne yaptı etti kandırdı, bir baktım yine yok ortada. Üzüleyim diye ablamın düğün günü terk etti beni, herkes eğlenirken ben yalandan gülmek zorunda kaldım. Beter olsun. Pişman olup kapımda yatsın istiyorum
Beter olmayı hak etmiş haklısın ki olurda eden bulur merak etme yanlız tam bir o. cocuguymus bidaha sakın kanma
bi daha asla kanmam da o pişman olur yine gelir mi bilmiyorum
Gelebilir böyle karektere sahip insan başka biriyle de anlaşamaz
annesi başka bir kız bulmuş diye duydum. Ona gidebilir bence
Bulmuştur , ama kızın da onu kabul etmesi gerekir ve o kıza da aynı dengesizlikleri yapabilir.
herkes ben mi salak gibi seviyorum diye idare etmeye çalışsın? başta bana da çok iyiydi gerçi kıza da iç yüzünü evlenince gösterir artık
Kiz idare etmez işte bırakıp gider oda sana dönebilir, sonuçta bir gün iç yüzünü görecek gerçekten cok saf davranmışsın
ailem uzaktaydı o benim ailem olmuştu hep sabrettim
Anladım ama sabrettigin için böyle davranmış ogrencimiydin orda
evet
Seni yanlız sessiz biri olarak görmüş, aslında kurtulduğum için sevinmelisin böyle birinden terketmesini hazmedemeyecek bir durum yok bence
ama hem suçlu hem her yerden o sildi beni. Neden yani bunu anlamadım? yoksa zaten istemiyorum artık
Cinsel ilişki yaşadım mı onunla
evet ama ilkim değildi ben de ilki değildim yani bu konuda bir sorun çıkmaz bence
Amacı sadece cinsellik mis belkide elde edince ayrılmış
4 sene sürdü evlenme teklif etti
sanmıyorum
Seni oyalamış ta olabilir yoksa bu kadar süreden sonra ve evlenme teklifinden sonra niye ayriksinki ya da başka birini buldu
ah işte anlamıyorum. Her şey düzelecek diye beklerken daha kötü oldu
Bence seni baştan beri sevmemiş takılmak için hep oyalamış sevse evlenme teklifi edip sonra da ayrılmazdı
Evet knk. Xper kasıyorum eig lütfen
Bulmuştur bence