2 haftadır küsüz. Dün akşam yastığımı aldım o odaya girerken karşılaştık bana ayrı mı yatacaksın küslüğü abartma dedi bende kız korkuyormuş onu uyutup gelicem yayılma yatağa dedim o da o zaman ben uyumiyim seni bekliyim demi dedi bende yok yok uyu dedim o da uyumiyim bence dedi zaten gidemedim yanına da sizce benle barışmak mı istiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yatagi ayirmak nedir? Ondan sonra aldatti beni demeye baslarsin 😒 adam guzelce bekleyim demis gitsene yanina. Bide iki haftadir küs kalmayi nasil basardin allah askina bi bana anlat ya. Ayni evde ayni yatagi paylastigin adama nasil küsuyosun o kadar
Ya gerçekten şu sitedeki herkesi götüreceğim okuma yazma anlama iyetini öğretip gelicem ilk okula. Birse demek ki kocam yatağa ayırdı zaman sen hemen başka erkeğin altına gideceksin aldatmayı normal gördüğüne göre ikincisi de yatak ayıran yok kızım korktuğu için yanına gittim uyumadığı için de gelemedim sabaha kadar 5 de falan geldim okumuyor musunuz ne yapıyorsunuz ya
Iyi be ne costun haa. Detay bilmiyoruz artist. Bende iki haftadir ayri yatiyosun sandim kizi bahane olarak kullaniyosun gibi geldi. 2 hafta küs olmak normal degil sen bi once bunu anla bence. Kocayla bu kadar küsmek nedir? Ergen ergen isler
Ya biz iki hafta küs kaldık burayı geç ben soru da şöyle yazmışım eşim bana ayrı mı yatıyorsun dedi Ben ise hayır çocuk korktuğu için gideceğim sonra geleceğim yatakta yayılma demişim burada ayrı yatmayacağım bariz ilkokul çocuğu getir ilkokul çocuğu okur siz nerede okudunuz ya
Ayrıca %100 haklıyım adam gibi gelip özür dileseydi insan gibi bir çiçek bir şey alıp gelseydi zaten 2 hafta uzatmaz dınamo kendini Kaf dağı'nda gördüğü sürece ben onu adım atmam
Tamam iyi sinirlendirdim seni 😂 sakin ol sampiyon adim atiyor adam sakin sakin ilerle 😂😂
Ya Ben sana sinirlenmedim aslında bu birkaç kişi daha yazdı yani gerçekten böyle okuyorsunuz ama kafanıza böyle bir şey kuruyorsunuz ona inanmak istiyorsun ayrıca yazmışsın ki kocam beni aldatırsa sen aldatmayı nasıl bu kadar normal görüyorsun yani senin için daha mutsuzluk bu kadar kolay mı ya sen yarın kocan seninle ilgilenmek hep başkasına mı gideceksin hemen erkeklerin niye bu kadar yapmasını normal görüyorsunuz ya bundan mutsuzluk ya
Kadin gitmez ben gitmem ama erkegin beyni olmadigi icin gider sirf ceza vermek icin bile gider ben o yuzden dedim. Ha aldatinca bosanma olur tabi. O evlilikten hayir gelmez cunku. Simdi boyle sorularda insan tanidiklarindan yola cikarak gorus paylasiyor. Bazi tanidiklarim var cok alingan surekli triplerdeler en ufak bir sorunda yatak ayirdiklari icin sende mi oylesin diye dusundum onlardan yola cikarak yorum yaptm ister istemez. Cunku 2 hafta cidden cok uzun bir sure en fazla 2 gun küsersin bence. Benim annem babamda oyle en azindan. Kocanin sana oyle demesi de adim atmak istemis barismak istemis hala küs kalmak istese hic orali bile olmazdi napiyosan yap kafasinda olurdu. Demek ki ozlemis seni
Yaa sen biraz gururmu yaptin. Sunu bilki kari koca arasinda gurur olmaz adamin gozunu disariya kaydirma. Unutmaki tek sende yok
evli çiftler arasında 2 hafta küslük süresi çok değil mi ya?
Hak ediyor
sadece gece yatağa giderken aklına geliyorsan neden barışmak istediği apaçık ortada, farklı hamleler bekle derim ama yine de çok uzatmayın küslüğü. Allah korusun başka sonuçlar doğurmasın
Özüt dilemişti
özrüne karşılık içinde nefret beslediğin veya söylemek istediğin şeyleri olgun bir şekilde karşına alıp güzeel güzel sakince ve öyle bir anlat ki tekrar özür dilemekten başka çaresi kalmasın ve aynı hatayı tekrarlamasın
detayı okurken gerildim durduk yere. konuşun ya barışın ya ayırın yatakları ne bu gerginlik
Çok olmuş arayı bu kadar soğutmayın iyi olmaz, aksama bi sevişin ondan sonra barışırsınız
Önce o özür diledim
Siz sevişin hele aksama bi gerisi gelir, ben dayanamam 2 hafta ne ya
O hak ediyo3
Çok zorlama o da pişman olmuştur belki
Kizi uyuyup gelicem yanina demissin ama gitmemissin bu uzucu bir durum
20 dakka da. Bir korkup uyandı ona da söyledim zaten
Dertlesmek istersen
Nein
Haha pekala iyi gunler dilerim
Evet yatağı ayırmak ileride soğukluğa neden oluyor ve ilişkiler zedeleniyor
Yatağı ayırmadm çoçuk korkıyor
Korkma olayı yenimi bailadı bunu gerçek algılayamıyor olabilir
Flim izlemişler uçan bir varlık varmış korkmıi
Hım geçici bir korkma tamam anladım
eşler arasında küslüğü uzatmak sogukluga güvensizliğe yol açar ne olursa olsun 24 saatten fazla
Hak etmedin
Ne olduda bunu hak etti peki
Abisine para verdi hemde çok büyük miktar b
Senden habersizdir oda
Ya kesinlikle
hayır canı seks istiyor sadece
barışmak isteyenin sadece gece olunca aklına gelmezsin
Sabahta bir kaç adım atmıştı aslında. Zaten barışmaya sevişmek ile başlanır
sen bilirsin
Kocan sonuçta normal degilmi git yanına yatakları ayırma
Ayırıyorum
Sen bilirsin ama karı kocanın yataklarını ayırmak kötü olur😔
Yaşlar kaç bu arada yenimi evlisiniz
2 hafta küs mü durulur kizz abartma
Hak etti
Evet barış boşanmaya gider konu
Anahaja yok artık
Ciddiyim böyle olmaz soğuyor insan
Tsmam
Niye barışmak istemesin ki zaten
Bilmem
Sevmiyor musunuz birbirinizi ve ne yaptı sana?
Seviyoruz da , bana sormadan abisine para verdi baya fazla
Yanı küs olmanın faydası var mi sence
Bir daha yapmasın
Neden küs olduğunu dedin mi de yapmicak
Biliyor kavga ettik
Him o zaman anlar heralde
Seks yapamadan nasıl duruyorsun
Ne biliyim o duruyor da
Sen nasıl duruyorsun
Çocuklardan benim düşünme vaktim olmuyor malsef herkes senin gibi boş adam mı
Olgun olduğunu düşündüm ama ergensin sanırım söylediğin şeye bak. Seks düşünmek boş insan olmakla bağlantılı bir şey değil. Bence de adam seni becermesin varlığında yokluğunda bir
Barışmayı geçtim daha fazlasını istiyor
Yatak ayirmak nedir ya
Yatak ayıran mı var okuduğunu anlama kapasitesi mi yok? İlk okul bebesi misin. Ne yazıyor kızım korktuğu için gittim onun yanına
Sen bu soruyu sorduguna gore daha okula baslamamissin 😂
Ya çok güzel Seni sıkıştırdım şimdi bence konuşma 😅
Peki küsken sana yaklaşıyormu
Sanane
Ergenler evlenmesin mumkunse
Okey. Sakın evlenmeye kalkma ha
2 haftadır eşiyle küs olan sensin. Tam ergence hareketler. İkimizde birbirinizden cocuksunuz. Evliliği evcilik zannedip başlamışsıniz.
Sen anlamıyorsun kendisi bana adım atmıyor ne yapayım basit gibi hem beni üzdü bir de peşinden mi koşayım
Flört değilsiniz siz evlisiniz
Tamam kes
Yok seks için diyor
Evet 🙄
he özlemiş