Gün aydın..☕ Hayatımızdaki insana her zaman net olamıyoruz. Belkide her şeyi bilmesine gerek yok diyoruz. Nasıl tepkiler alacağımızı kestiremiyoruz. Kendi özel alanımıza girilmesini pek sevmiyoruz sanırım. Ama bu ne kadar doğru bir tutum tartışmaya açık konu bence..
İlişkilerde karşı cinsin söylemekten çekindiği konular nedir?
Kendini, geçmişini, yaşadığı kötü olayları, isteklerini vsler?
Karşı cinsin ilişkilerde söylemekten çekindiği konular nedir?
Belki kendisi belki de yaşadığı durumlar ya da kırılganlık olabilir. İnsan hayatında neyi görürse ona göre davranıyor. Yaşamak söylemekten veya anlatmaktan farklıdır. Bazen bir adım geriden gider. Bu hangi konuda olursa olsun. Yaşadığı olumsuz durum veya eylem varsa onu takip etmesi gerekir.
Kural bellidir geçmişte kaç ilişkisi olduğu sorulduğunda erkeklerin söyledikleri 10'a bölünür, kadınların söyledikleri 10'la çarpılır. Genelde en çok bu saklanır. Kadın azını erkek çoğunu söyler.
Şahsen başka bir erkeğin ya da kızın konusunu açamaz oluyorsun biliyon mu en azından benim için öyle şimdi ne olur nereye gider... İlerleyen dönemlerde normalleşince onlar da bahsedilir elbet.
Genel olarak cekingenlik oluyor bazi ozel seylerimizi heryerde soyleyemiyoruz bu normal bir konu olur derin bir konu olur yasak bir hikaye olabilir bence bir sirdas bulup anlatmak icini dokmek insani rahatlatir diye dusunuyorum
Durust insan severim. Bu zmna kadar cekinen bir erkek gormedim 😅 her konuyu acikca konusuyolar gecmis iliskiler, hatalar, cinsellik, gelecek, cekindikleri bir konu yok ( sevgiliden bahsediyorum tabi, tanisma asamasinda farkli)