Sizce haksız mıyım bu durumda?

Merhaba cezayirli bir nişanlım var... kendisiyle ciddi düşünüyoruz lakin ailem onay vermiyor kendisi Arap olduğu için peygamber olsa kabul etmeyiz dediler çocuğa resmen... desem yeridir
Çocukla biz gizlice görüşmeye devam ediyoruz nişanlandık falan derken... onun yaşadığı şehir arası ve benim yaşadığım şehir arasında 4 saatlik yol var ve ulaşmak için az biraz olsada zor çünkü neticede o çalışıyor ben çalışıyorum ister istemez yorgun oluyoruz...
Çocuk bunları söyledi bir eve bakalım benim şehrimde sen evini herseyini bırak tamam dedim 6 aydır bekliyorum ev yok çünkü devamlı bir işi yok maalesef ve ben dedim ki madem görüşüyoruz neden imam nikahı yapmıyoruz en azından doğru yoldan dedim ilerler ev içinde sabır ederiz dedim peki olur dedi imamı buldun mu dedim evet ama yurt dışında dedi kafa mı buluyorsun yeni birini bul hemen dedim yeter dedim 7 aydır trenlerle aileme yalan atmaktan bıktım imamı kıyarsin dedim temizce ilişkimizi de yaşarız bir ev bulana kadar çok acımasızsın dedi çünkü düşün bir çocuk firinlara gidiyor fırınların hepsi kapalı diye çocuğa tokat atıyor gibisin bana dedi hayır dedim alakası yok niyetin ciddiyse neden harama devam ediyoruz dedim yoruldum dedim yarın bunun hesabı her ikimize ağır kesilir son defa geliyorum ziyaretine onun dışında imam olmazsa asla birdaha gelmem ama olursa dedim görüşmeye devam ederiz dedim sizce iyi demiş miyim?
Sizce haksız mıyım bu durumda?