Merhaba cezayirli bir nişanlım var... kendisiyle ciddi düşünüyoruz lakin ailem onay vermiyor kendisi Arap olduğu için peygamber olsa kabul etmeyiz dediler çocuğa resmen... desem yeridir
Çocukla biz gizlice görüşmeye devam ediyoruz nişanlandık falan derken... onun yaşadığı şehir arası ve benim yaşadığım şehir arasında 4 saatlik yol var ve ulaşmak için az biraz olsada zor çünkü neticede o çalışıyor ben çalışıyorum ister istemez yorgun oluyoruz...
Çocuk bunları söyledi bir eve bakalım benim şehrimde sen evini herseyini bırak tamam dedim 6 aydır bekliyorum ev yok çünkü devamlı bir işi yok maalesef ve ben dedim ki madem görüşüyoruz neden imam nikahı yapmıyoruz en azından doğru yoldan dedim ilerler ev içinde sabır ederiz dedim peki olur dedi imamı buldun mu dedim evet ama yurt dışında dedi kafa mı buluyorsun yeni birini bul hemen dedim yeter dedim 7 aydır trenlerle aileme yalan atmaktan bıktım imamı kıyarsin dedim temizce ilişkimizi de yaşarız bir ev bulana kadar çok acımasızsın dedi çünkü düşün bir çocuk firinlara gidiyor fırınların hepsi kapalı diye çocuğa tokat atıyor gibisin bana dedi hayır dedim alakası yok niyetin ciddiyse neden harama devam ediyoruz dedim yoruldum dedim yarın bunun hesabı her ikimize ağır kesilir son defa geliyorum ziyaretine onun dışında imam olmazsa asla birdaha gelmem ama olursa dedim görüşmeye devam ederiz dedim sizce iyi demiş miyim?
Çocukla biz gizlice görüşmeye devam ediyoruz nişanlandık falan derken... onun yaşadığı şehir arası ve benim yaşadığım şehir arasında 4 saatlik yol var ve ulaşmak için az biraz olsada zor çünkü neticede o çalışıyor ben çalışıyorum ister istemez yorgun oluyoruz...
Çocuk bunları söyledi bir eve bakalım benim şehrimde sen evini herseyini bırak tamam dedim 6 aydır bekliyorum ev yok çünkü devamlı bir işi yok maalesef ve ben dedim ki madem görüşüyoruz neden imam nikahı yapmıyoruz en azından doğru yoldan dedim ilerler ev içinde sabır ederiz dedim peki olur dedi imamı buldun mu dedim evet ama yurt dışında dedi kafa mı buluyorsun yeni birini bul hemen dedim yeter dedim 7 aydır trenlerle aileme yalan atmaktan bıktım imamı kıyarsin dedim temizce ilişkimizi de yaşarız bir ev bulana kadar çok acımasızsın dedi çünkü düşün bir çocuk firinlara gidiyor fırınların hepsi kapalı diye çocuğa tokat atıyor gibisin bana dedi hayır dedim alakası yok niyetin ciddiyse neden harama devam ediyoruz dedim yoruldum dedim yarın bunun hesabı her ikimize ağır kesilir son defa geliyorum ziyaretine onun dışında imam olmazsa asla birdaha gelmem ama olursa dedim görüşmeye devam ederiz dedim sizce iyi demiş miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düzensiz işi olan adamdan hayır gelmez aileni dinle
Haklısın son defa konuşup ayarları vurmak lazım anlamazsa bu iş böylece kalır...
Ayrıca sirf seks içinde imam nikahını kullanmak. mantıksız herif te araplık. var ama müslümanlık yok adam eğlence de sende ayağına gidiyor isen nasıl olsa geliyor bu diyor
Bu son gidişim evlilik teklifi ettiği için niyetler ciddi yüzük herseyi aldı altını falan herseyi bir ev lazım bu sadece benim imam kıyma sebebim haramdan uzak durmak açık konuşmak gerekirse yan yana iken dayanmak her ikimiz için de zor ama mecbur
Düzensiz işi olan. adam ev tutsa ne olacak faturalar masraflar v. s düzensiz işle olacak şey mi yüzüğü herkes alıyor belki ailenin imkanları iyi onlardan bir şey çıkar diye de evlilik teklif ediyordur acırlar dyardım. ederler falan
Bilmiyorum
Cezayirlilere güven olmaz. Faslı ve Tunuslulara da. Hepsi korkak.
Valla bu korkaga benzemiyor benim gözümde korkak olan Kürt ve Türk erkekleri o kadar Kürt ve Türk sevgilim oldu kürtlere gelin gittim kendisi benden gitti Avrupa gibi bir yerden gitme dedim yapamıyorum dedi ben geleyim dedim hayır dedi meğersem aldatiyormus boşu boşuna bosandik çok sevdim istedim onu Türk erkeklere evlilik konusu açtığında veya Kürt erkeklere Ailem kabul etmiyor boşanmış birisin söyleyip atıyorlar bu cezayirli ise ondan hamile kaldım asla bırakırım seni veya çocuğu aldır demedi
Mutluluklar
Noldu? İşin gerçeği bu siz gibi erkekler yüzünden Türk kızı araba da şaraba da karışıyor asıl korkaklar ortada işte
Fransa da mı kalıyorsun?
Tartışmak istemedim sadece. Zaten moralim bozuk. Kırıcı bir söz söylemek yerine, güzel bir dilekte bulunmayı tercih ettim.
Evet fransada kalıyorum senin için de üzgünüm derdin nedir konuşmak istersen dinlerim... ve teşekkürler
Buradan anlatmak istemem. Où en France?
Lyon tes de France aussi?
Non, mais je parle français 😅
Bien tu es d'où? Comment tu as appris la Français au bled?
Ce n'est pas une langue difficile a apprendre lol
Sevgilinle ilişkiye giriyormusunuz yani peki ailen biliyormu bunları
Hayır
İliskiye girmediniz mi hic
İmam ve resmi nikah kıymadan yaklaşmayın birbirinize. Müslüman suç ve günah işlemez. Resmi nikahsız imam nikahı zaten yasak ve suç
Ondan hamile kaldım k derece bebeği aldırdım düşük yaptım dedim ev yok ortada o yüzden ona ihtiyacım var çokça niyetler ciddi yüzüğü taktı takıları aldı hersey tamamdır bir ev işte sorun ediyor bizi
Sen bilirsin. Sonrası sana kalmış
Onun niyeti evlilik değil bence
Bilmiyorum... hamile kaldım düşük yaptığımı dedim ev olmadan hamile kaldım
Sonu iyi görünen bir durum değil
Bende öyle düşünüyorum tüm gece onun sayesinde uyuyamadım düşün düşün sabaha kadar şu an ona gidiyorum görüşmeye bakalım herseyi dediğim gibi evlilik teklifi etti kabul ettim
Nedense git gide soğuyorum bu işten...
Sne her görüştüğünle imam nikahı mı kıyıyorsun
Hayır kendisi evlilik teklifi etti kabul ettim. ve evlilik kararı aldık ama ev yok ortada durum bu benim kendi evim var gel dedim senin şehrin çok sakin benim iş yerim burası dedi
Senin evine niye geliyor şehrine gelsin gitsin apart bulsun dini nikah olunca rahat durmazsın sen
Ben rahatım ona sor birde sen istersen beni görünce aklı yerinden çıkıyor
Onu tanımıyorum tanısam sorardım patavatsızım ben
Bak orda haklısın işte
Sen boşver onu nikahı falan nasipse olur zaten
Uzun iş knkq
Evet...
Ulaşmaya çalış bna