Evlilikten boguldum hayatimdan sıkıldım mutlu degilim?

Merhaba arkaslar. Benim icin buyuk belki de sizin icin dunyanin en sonuncu problemi olan bi konu hakkinda onerinizi almak istiyorum. 2 yillik evliyim. Evliliyimim ilk ayi guzeldi. Diger aylar hep mutsuzluklarla dolu. Tabi devamli degil ama bir ayin 15 gunu hep mutsuz kavga ilgisizlik ve hatta siddet bile oldu. Bosanamam. Annemlerin yanina donemem. Babam cok hasta ve bu ona agir gelecek kalp krizi gecirir. Sorunlarimi aileme yansitmamaya calisirim cogu zaman. Maddi sikinti ilgisizlik esim sadece arkaslarina yonelik sadece onlari seviyor. Artik benimle iletisim bile kurmak istemiyorum. Calisiyorum. Gunumun cogu isde geciyor bir tek iste gulebiliyorum. Eve gelince hep bi mutsuzluk. Ama herkese mutlu gibi gorunmekten cok yoruldum. Ve esim cok sorumsuz. Evin faturalari ben oduyorum alinacak herseyi ben yapiyorum. Kendisinin kredisi var sadece onu odeyebiliyor ve sigara aliyor. Maas aliniyor 1 hafta sonra para yok cebinde. Neye nasil harcadigini bilmiyor. Bana maasindan para veriyor 2 gun sonra param yetmedi deyip aliyor. Gercekten yoruldum. Herseyi gectim. Yine de yanindayim tamam maddi sikintilari birlikte asariz. Ama benle konusmamasi bana yorgunum basim agriyor demesi artik kalb kirilmiyor da artik nasil bi hiss oldugunu anlamiyorum ve anlatamiyorum da. Kalbime giren cikan bicaklarin sayisini soyleyemem. Ama arkadasi arayinca dun gece hemen gitti yanina konustu guldu eglendi. ama benle tik yok. Sadece sevisince yanimda. Cumartesi pazar zaten uyuyor. Ya da ekmek almaya gidiyor 2 saat sonra geliyor. Orda burda geziyor komsularla sohbet ediyor hep evden kaciyor. Baska kadin yok. Bunu biliyorum. Eminim. Sadece beni sevmiyorsa niye yanimda? Niye gitmiyor? Keske bosansa da beni istmediyini herkese gosterse de oyle kurtulsam cunki cok boguldum artik olmeyi bile dusunuyorum. Depresyonda oldugumu psikolojimin iyi olmadigini soyluyorum aglama krizlerine giriyorum bana gecen geldi tokat atti. Ya nolur ben bunu aileme nasil anlatayim? Nasil bosana bilirim ben? carem yolum nedir?
Evlilikten boguldum hayatimdan sıkıldım mutlu degilim?