AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Google tamamen palavracı, yalancı, dolandırıcı. Kızlar sadece dış görünüşe bakar yazdığımızda, kızların dış görünüşe bakmadığı görselleri sunuyorlar sadece. Bu fotoğrafı koyan da google çalışanı, meriç , beta bir feministtir kesin.
Şu kadarını söyleyeyim normalde konuştuğum yazan çok kişi olmazdı 7-8 ay spora gittim , yazmaya başladılar sen anladın artık...
Bi şey diyim mi diksiyon benim için dış görünüşten önce gelir.
Aaaa ben peteğim lanet olsun, s ve z leri söyleyemiyorum düzgün
O ayrı konu ya. Yerine göre sevimli de oluyor☺️. Hani vardır ya bazı konuşmalar insanı iter bazısı dinlemeye teşvik eder. O önemli olan
Evet cidden bir kiz peltekligime tatlı demisti shshshs, ama hafif benim pelteklik ya allahtan , birde boya onem veriyor kizlar bayagi ya ordan kaybettm (1.71)
Sağlık olsun💁 Takma boye şeyleri hiç kendi kendine işkence edersin
O kadar kafama taktim ki anlatamam hatta 5 6 aydır bunu düşünüyorum, kizlara cok sunur oluyorum herturlu karaktersizler sevgili olup benimle hiç sevgili olmadılar
Kendini seni hak edene sakla
Ulan para para para yav paraya bakar yani paran yoksa kendine bakamazsin para kazan kendine bak bitti
Her insan dis gorunuse bakar. Sonra tanır içine aşık olur.
dış görünüşe mi bakmıyor? hangi alemde yaşıyon kardeşim sen inanma bunlara
Dış görünüşe baksak... 😀 😂 😂
Dogru siz paraya bakıyorsunuz hddhdhshsdbw
Hayır kafaya bakıyorum.. Denk mi değil mi..
Ahahaha boyu 1.68 ise peki?🙂🙂🙂
Bende 1.60 ım yani..
Valla sana soyle diyeum bak instagram hesabımı 4 yıl önce açtım 186 takipçim var birsuru kiz, biri de dm attıysa 4 yıldır serefsiz evladıyım, ama aynikizlar yskisikli erkeklere birsuru dm atiyor
Ama bak kız ne diyor.. Aşık olduk mu diyor.. Her kız senin için aa şurda bir tipsiz var aşık olalımda onu kusursuz görelim demiyor..
Sana neden aşık olsun biri. Onu söyle.. Farkın ne?
Karaktersiz bir insan değilim , eskiden kitap yazıyordum müzik coğrafya tarih bilgim çok iyidir, gitar çalarım
Birçok kiz da benim be kadar iyi bir insan olduğumu direk yüzüme söyledi en a 11 12 kiz
Amaaaa
Boyum 1.80 değil
Game over🙂
Bakarşar tek baktıkları o zaten dürüsütlğk adam olmak önemli derler ams önce dış görğnüş
Genel olarak konusmayacagim ama kimisi dis gorunuse bakiyor ama erkekler kadar degil
Bence kizlar daha fazla bakiyor , ele boya , tipe paraya aarabaya bakiuor çoğu erkek nefes alsın kafasında ama kizlar çok seçici en iyisini istiyor
Bazi kizlar paraya bakiyor olabilir ama dis gorunus olarak erkeklerin baktigini dusunuyorum ama senin fikrine karisamam
Bak benim tipim iyi ama boyum 1.71, sirf bu yüzden hiç sevgilim olmadı, ayrıca kizlar hep reddetmiyor mu erkekleri sirf kisa diye, kizlar onem veriyor bayag boya yalan mi?
Soyle soyleyeyim tabiki kızlardan da dis gorunuse onem veren bircok insan var ama erkeklerin daha cok baktigini dusunuyorum ben
Erkekelr yalan diyor öylesine eğlencesine konuşuyor büyük memeli falan diyorlar, ama hepsi de küçük memeli kizlarla sevgiki oluyor?
Bak mesela cirkin bir kıza 50 tane erkek yaziyor?
Neden çünkü erkekler o kadar secici değil, ama kizlar sadece cok yakışıklıysan ve boylu posluysan sana dm atiyor gerfecrgin ta kendisi,1.70 boyunda 130 kilo kiz arkadaşım vardı birsuru sevgilisi oluyordu, aynisi 1.70 90 kilo erkrk için imkansiz
Kanka benim ne dedigimi anladin mi sen? diyorum ki tabiki kizlardan da dis gorunuse onem veren bircok kisi var. ama erkeklerin dsha cok sectiklerini dusunuyorum benim sahsi dusuncem knk
Anladim ama ben kizlarin daha secici olduğunu düşünüyorum, sen erkekler daha çok diyorsun, açık ara kizlar ama ortalama tipli boylu poslu arkadaşlarıma hic dm gelmiyor, ama şişman kizlara bike günde 30 dm geliyor...
Kimmiş secici?
Lizlar sadece yakisiki erkeklere dm atıyor?
Sana gore oyle kanka
Bak ben ispatladım sana, sende iddianı destekle görelim
İspatladin mi NDIWOJFEOPWJD
Yazdıklarımı doğruladin, demekki ispatlamaisim
ne NDDNOWNFOPWJD
Biraz dış görünüş biraz para yalan yok yani
Dis görünüşü nasil olmali
Onu tanimlayamam çünkü ben normalde uzun boy esmer sakallı kaslı seviyorum ama bir özelliği oluyor kısa boylu cılız bişeye tutuluyorum mesela bu farklı bir his
Valla benm tipim iyi ama boyum 1 71 , o yuzdenhic sevgikin olmadı
Boyundan dolayı mı çok saçma benim boyum 162 166 biriyle bile çıktım yani gönül kriter dinlemiyor
Valla yasim 19 hic kiz eli tutmadım, tipimi gorsen dehşete kaparsın, gönül diyorsun da disini beğenmezsen direk hoslanmazsin , ve arzulamak önemlidir arzulamadigin birini sevmezsin ki, ve dışarıya bak hep kisa erkekler sap sap geziyor ama uzunlarin yanında hep manita yemin ederim
Şöyle bir şey var ama boyu 1.50 olan birisi de gidip uzun biriyle sevgili olmaz yani
Asil tam tersi,1.50 kizlar uzun erkek istiyor 1.57 kiz 1.76 arkadaşıma kısasın dedi, ayrıca bak 4 yıl oldu instagram hesabi kuralı 1 kiz bile dm atmadı ne diyeyim yani
Kizlar genelde dm atmaz dm bekler
esmer kız bakarmıısn dme
Yiooo yakisikli erkeklere atıyorlar hemde cinsel gondermelerle bizzat gördüm hep
Bakar tabii ki
Bakmaz diyenler şöyle diyorlar tanırsın edersin kafalar uyuşur falan önce yoksa herkes başta dışa bakar
Nelere bakar mesela
Kanka dıştan ne anlıyorsan işte yüzü fiziği falan
Hmmm kizlar 1.80 altına bakmiyormus, doğru mu
Bu kişiden kişiye değişir ben 173 üm benim boy rakıntım yok kendimden kısa biriyle de olur
Sen çok küçük azinliktasin, kizlarin yuzde 95 i onem veriyor
Haklı
O halde kizlar neden 1 80 den asagi erkekle olmaz diyor, mesela bir kızla soruyorum elimi tipimi boyumu heryerimi merak ediyor, bütün kizlarda boyle
Paraya bakar.
Profiline asik oldum😍😍🔥🔥
@herseyinaminakoyim Teşekkür ederim.
Yazdığı şey doğru
Neden o halde kizlar 1.80 den asagi erkekle sevgili olmam diyor?
O kişiyi severse büyük ihtimal zaten aa yok sen 180 değilsin demez
Boyunu begenmedigi erkegi de sevmez ama, yemeyelim birbirimizi
Kıza göre değişir ozaman