Eşinizin en yakın arkadaşınız ile ilişkisi olduğunu öğrenseniz ne yaparsınız?

Merhaba,

Biraz önce FOX TV'de Fulya ile umudun olsun programında adamın bir tanesi karısını çok sevdiğini söyledi, karısını canlı yayına çıkardılar ve karısı İlk önce şiddet gördüğünü ve daha sonra en yakın arkadaşı Kazım diye bir adamla ilişkisi olduğunu, bir aya kadar aralarında herhangi bir şey olmadığını ama bir ay daha sonra aralarında bir şeyler geçtiğini itiraf etti.

Bir insanın şiddet görmesini anlayabiliyorum haklı nedendir boşanmak isteyebilir ama adamla öyle ya da böyle evliyken en yakın arkadaşı ile ilişki yaşayarak kaçıp gidiyorsan kusura bakmayın ama ben böyle bir kadını süründürürüm. Adamın şiddet uygulaması doğru bir yaklaşım değil kesinlikle boşanmak konusunda haklı olabilir ama bunu bırakıp da adamın en yakın arkadaşı ile evli iken ilişki yaşamak bence bir numaralı karaktersizliktir.

Aldatılan erkek ne yapmalıdır?
#ƘıȤıԼЄԼMƛ

#aldatmakkaraktersizliktir

10 Eylül 2021 Cuma Saat 20.41
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş bu sitede ne kadar namus bekçisi adam var ya ne kadar iyi aile temiz aile çocukları varmış cinsellik soru soruyoruz diye adam bize iyileştiriyor arkadaşım O zaman bu sitede işin ne sen konuşmuyor sen konuşmuyorsun sormuyorsam sormuyorsun ben soruyorum da yeri geldiğinde konuşuyorum da var mı bir itirazım yok Seni ilgilendiren bir şey var mı Yok beni görmek istemeyen beni engelliler cinsellik konusu görmek istemeyen Beni engeller bu konuyu görmek istemeyen konuya engellrry
Güncellemeler
+1 yıl
Benim cinsellik sorularıma gelip bana namus bekçisi kesilmeyin @olasılıklaraarendak ben istediğim soruyu sorarım
Güncellemeler
+1 yıl
Çok süper soru seçimi için teşekkürler @nildatt