her eski sevgili geri döner mi? her katil cinayet mahalline mutlaka döner mi :)?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilmiyom sevgilim olmadi yaklaşık 1.5 yıldır platonik takiliyorum her gün acı çekiyorum ağlıyorum psikolojim 0 0 0
stalklıyomusun
Takiplesiyoruz zaten o hesaba da pek girmiyorum ama başka fake hesaplarimdan engelledim bakmıyorum yoksa kafayı yicdm6
Ne demiş Sevil Atasoy; kusursuz cinayet yoktur.. muhakkak geri döner, yaşadım.. 🙂
:) ay ne güzel dedin beeee... anlatsana :d nasıl döndü ne oldu ne kadar zamanda döndü
Ayrılmak isteyen de oydu, geri dönmek isteyen de. Bir kere kabul ettim ve gördüm ki bu bir oyundu onun için çünkü benim sevgimi biliyordu ve ne yazık ki bunu kullanmak istedi ama buna izin vermedim ve ayrıldım. Herkes aynı mıdır bilemem.. ama şu da bir gerçek ki at gibi giden it gibi geri döner:)
neden ayrıldı? engellemiş miydi? ve nasıl geri dönmek için hangi yüzle mesaj attı :D
Bir kere benden 250 TL para istedi tamam dedim, sonrasın da bu devam etti ve bende sordum rahatsız olmaya başlamıştım. Bir kere tamam diyince anladım ki yüz buldu ve yine istedi. Çalışamayacak gücü olsa anlarım ama öyle bir şey de yok. Kabul etmedim ve paramı da aldım, bitirmek istedi hay hay dedim.. aradan zaman geçti pişmanım dedi, ehliyet almam lazım o yüzden dedi ama hepsi yalan biliyordum kabul etmedim.. yalan yok özlüyordum ama asla kabul etmedim. Eski sözlüsü bana ulaştı ve konuştuk kız da evliydi. Bana onunla ilgili bir şeyler anlattı zamanın da ondan da para istemiş ve ondan farklı beklentiler içinde olduğunu anlattı. Eğer duygularıma yenik düşseydim benden faydalanabilecekti sinsi biriydi çünkü.. 2 sene önce yazdı, çalıştığım yere geldi,12 saat bekledi işten çıktım konuşmak için geldi ama kabul etmedim yine. İyi ki de kabul etmemişim sonrasın da baktım beni instagramda engellemiş takipleşmiyorduk ama. İşine gelinceye kadardı :)
oha tüm bunlardan sonra engelledi mi? işine gelinceye kadarmış dediğin gibi pislik sinirlendim cidden. kaldırdı mı engeli ya da sonra bidaha iletişime geçmeye çalıştı mı ayyy çok sinir bozucu gerçekten
Geçen sene eski çalıştığım yerin oraya gelmiş, arkadaşım haber verdi sürekli mağazaya bakmış sinirli bir şekilde ama. O hesabımı sildikten sonra ben engelledim😅 biz beraberken ne bir tarih ne başka bir şey koymamıştı hesabında. Sen de anlarsın bizler isteriz hesabın da bi tarih yazsın değil mi? Yapmadı bende ama yeni ilişkisin de benim dünyam diye kalpler kalpler koymuş bir de arapça yazmıştı😂😂
hahahahahahahaha yaaa gerçekten. bu erkekler çok çok komik varlıklar :D HERKESE GÖRE AYRI ŞEKİL... inanılmaz :D
İnsanları anlamak zor ama böyle dengesiz, şerefsiz kişiler daha da zor Allah korusun böylelerinden😅
Sevgilim olmadı ama giden flört bana dönmedi dönmez. Böyle bir altın kural var.
neden dönmez? engelledimi
yok engellemediler ama dönmediler de mesela :D halbuki yalancı olanlar onlardı
çok beklersin
hahahahahahaha dönmedi mi
ne alaka
Ne yazık ki dönmez
belki dönmüştür de biz görmemişizdir...
Ya görmek için çok geç kalındıysa..
Kapıyı kilitlerim
Çok iyiydi 😂
@soylumelisss teşekkür ederim 😄 tavsiye
Dönmez
dönmedi mi be bide buna sigara yakalım
Dönemez artık nişanliyim
2. sigarayı yakalım
Yakalim anam
stalklıyormu seni
Engelli her yerden ve ortak kullanıyorum gizli istesde yapamaz
neden engelledin? ne kadar zamandır engelli
Geçen yıldan beri
neden kaldırmıyorsun yazar mesaj atar diye mi?
O iş bitti artık ben evlenecm başıma bela alamam
niye bela olucak birisi mi yazıp peşine mi düşer
Arasın eski sevgilisi yazsa benim aklımda şüphe olur hemen gerek yok oyuzden
Dönmez
belki dönmüştür de biz görmemişizdir...
O da bir ihtimal tabi
Hayir